کد خبر : 46429 / /
/

فوری؛ تغییر پلکانی سن بازنشستگی | چه کسانی مشمول هیچ‌ تغییری در سن بازنشستگی نمی‌شوند؟

در جلسه علنی امروز مجلس، نمایندگان با تصویب بند «خ» ماده ۲۹ موافقت کردند. بر اساس این بند سن بازنشستگی به صورت پلکانی به ازای سنوات باقی مانده از خدمت افزایش پیدا می‌کند. برای مشاهده جدول مربوط به افزایش پلکانی سن بازنشستگی ادامه خبر را دنبال کنید.

فوری؛ تغییر پلکانی سن بازنشستگی | چه کسانی مشمول هیچ‌ تغییری در سن بازنشستگی نمی‌شوند؟

در جلسه علنی امروز مجلس، نمایندگان با تصویب بند «خ» ماده ۲۹ موافقت کردند. بر اساس این بند سن بازنشستگی به صورت پلکانی به ازای سنوات باقی مانده از خدمت افزایش پیدا می‌کند. برای مشاهده جدول مربوط به افزایش پلکانی سن بازنشستگی ادامه خبر را دنبال کنید.

به گزارش اقتصاد آنلاین، در پنجاه و یکمین جلسه علنی مجلس، ادامه بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در دستور کار  قرار گرفت و نمایندگان با تصویب بند «خ» ماده ۲۹  موافقت کردند که بر اساس آن قرار است سن بازنشستگی به صورت پلکانی به ازای سنوات باقی مانده از خدمت افزایش پیدا کند.

در ماده ۲۹ بند «خ» به منظور کاهش ناترازی صندوق های بازنشستگی و تقویت توان صندوق‌ها در انجام تکالیف محوله سن بازنشستگی به صورت پلکانی افزایش پیدا کرد که جزئیات آن به شرح زیر است

بیمه پردازان با سابقه ۲۸ تا ۳۰ سال      اضافه سنوات اشتغال برای بازنشستگی ندارند

بیمه پردازان با سابقه ۲۵ تا ۲۸ سال      اضافه کردن دو ماه به سنوات اشتغال به ازای هر سال تا بازنشستگی

بیمه پردازان با سابقه ۲۰ تا ۲۵ سال     اضافه کردن سه‌ ماه به سنوات اشتغال به ازای هر سال تا بازنشستگی

بیمه پردازان با سابقه ۱۰ تا ۲۰ سال     اضافه کردن چهار ماه به سنوات اشتغال به ازای هر سال تا بازنشستگی

یمه پردازان با سابقه ۱۰ سال      اضافه کردن پنج ماه به سنوات اشتغال به ازای هر سال تا بازنشستگی

تبصره -۱ اجرای تمام یا بخشی از احکام فوق الذکر مشروط بر آن است که سن بیمه شده در زمان بازنشستگی برای مردان از ۶۲ سال و برای زنان از ۵۵ سال بیشتر نباشد.

تبصره -۲ اصلاحات فوق در قوانین صندوقهای بازنشستگی به استثنای صندوقهایی که حداقل سن بازنشستگی بیمه شدگان آنها از ارقام مذکور در تبصره(۱) بیشتر است به صورت دائمی اعمال می گردد.

تبصره -۳ ایثارگران و مشمولان قوانین سخت و زیان آور مشمول قوانین خاص خود هستند.

تبصره -۴ اشخاص موضوع این حکم با رضایت خود و موافقت دستگاههای ذی ربط میتوانند بدون نیاز زمانهای مذکور در بندهای(۲) الی(۵) تا سقف سن موضوع تبصره(۱) حسب مورد به خدمت ادامه دهند. خدمت مازاد بر اساس قوانین و مقررات مربوطه امکان پذیر است.

تبصره-۵ چنانچه دستگاهها به خدمات برخی از کارکنان نیاز نداشته باشند حسب مورد میتوانند بدون لحاظ زمانهای مذکور با پیشنهاد بالاترین مقام دستگاه و موافقت معاون اول رئیس جمهور بر اساس قوانین مربوط نسبت به صدور احکام بازنشستگی آنان اقدام کنند.

تبصره -۶ افرادی که تقاضای خود مایل به بازنشستگی زودتر از موعد فوق الذکر باشند، بازنشستگی آنها مطابق قوانین مربوطه و بدون رعایت بندهای(۱) تا (۵) بلامانع است و حقوق بازنشستگی آنان مطابق احکام این سند برقرارخواهد شد.

محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس، در این باره گفت: چون قرار شد حقوق بازنشستگان متناسب‌سازی شود، دولت به دنبال آن است تا سن بازنشستگی را افزایش دهد. بر این اساس قرار بود به ازای سال باقی مانده از خدمت چهار ماه سنوات هر فرد افزایش پیدا کند اما مجلس این عدد را تغییر داد.

به این ترتیب به جای ۳۰ سال خدمت، افراد در ۳۰ سال و ۵۰ ماه خدمت بازنشسته می‌شوند. البته این قانون مشمول افرادی می‌شود که در مسیر خدمت هستند و برای ورودی‌ها به اشتغال محسوب نمی‌شود.

چه کسانی مشمول هیچ‌ تغییری در سن بازنشستگی نمی‌شوند؟

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم گفت: سقف افزایش مدت خدمت ۳۵ سال است، یعنی حداکثر سال‌های خدمت برای مردان ۳۵ و برای زنان ۳۰ سال و حداکثر سن بازنشستگی برای مردان ۶۲ و برای زنان ۵۵ سال است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، محسن زنگنه با اشاره به مصوبه مجلس درباره افزایش سن بازنشستگی، گفت: در راستای رفع ناترازی صندوق‌های بازنشستگی در کنار سایر مصوبات مجلس مقرر شد سن بازنشستگی به صورت پلکانی افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: بنابراین کسانی که بین ۲۸ تا ۳۰ سال سابقه خدمت دارند، مشمول هیچ‌گونه تغییری در بازنشستگی نمی‌شوند و به سنوات اشتغال آنها برای بازنشستگی اضافه نخواهد شد. کسانی که ۲۵ تا ۲۸ سال سابقه خدمت دارند، به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی دو ماه اضافه می‌شود.

نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس افزود: کسانی که ۲۰ تا ۲۵ سال سابقه خدمت دارند، به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی سه ماه اضافه شده و کسانی که ۱۰ تا ۲۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی چهار ماه اضافه می‌شود. در نهایت کسانی که تا ۱۰ سال سابقه خدمت دارند، به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی پنج ماه اضافه می‌شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه بیان کرد: سقف افزایش مدت خدمت ۳۵ سال است، یعنی حداکثر سال‌های خدمت برای مردان ۳۵ سال و برای زنان ۳۰ سال یا حداکثر سن بازنشستگی برای مردان ۶۲ سال و برای زنان ۵۵ سال است./مهر

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.