کد خبر : 8643 / /
/

ماجرای واردات خودرو به کجا رسید؟

رئیس ایدرو گفت: وزیر صمت مخالفتی با واردات خودرو ندارد ولی در حال حاضر شرایط فراهم نیست.

ماجرای واردات خودرو به کجا رسید؟

محسن صالحی‌نیا امروز در حاشیه برگزاری پنجمین میز داخلی سازی صنعت خودرو در جمع خبرنگاران در مورد مخالفت وزیر صمت با واردات خودرو، اظهار کرد: وزیر صمت مخالفتی با موضوع واردات خودرو ندارد و معتقد است باید شرایط واردات فراهم شود که در حال حاضر فراهم نیست.

رئیس هیأت عامل ایدرو افزود: اکنون شورای نگهبان ایراداتی به ویژه در موضوع منشأ ارز برای واردات خودرو اعلام کرده که باید برطرف شود. در هر حال وزارت صمت تابع تصمیمات جامع و نهایی خواهد بود که پس از جمع‌بندی به عنوان دستورالعمل و قانون به ما اعلام خواهد شد.

صالحی نیا در خصوص برنامه صادراتی یک میلیون دستگاه خودرو تا سال ۱۴۰۴ بیان کرد: برنامه‌ای در این زمینه با همراهی خودروسازان، قطعه سازان و مجموعه سازان و وزارت صمت در حال تدوین است که پس از تدوین نهایی جزئیات آن به استحضار عموم خواهد رسید

وی در مورد خودروهای ناقص هم گفت: در موضوع خودروهای ناقص نیز مقرر شده تا آخر آبان ماه بخش عمده‌ای از این خودروها از کف پارکینگ خودروسازان خارج شود. مطابق استراتژی طراحی شده در آینده نزدیک خودروها حداکثر ۱۰ تا ۱۵ روز در کف پارکینگ خودروسازان باقی خواهند ماند.

صالحی نیا در خصوص طرح عرضه خودرو در بورس نیز گفت: این طرح در صحن علنی مجلس رأی آورده و در شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفته است و در این زمینه نیز تابع تصمیمات هستیم.

رئیس هیأت عامل ایدرو خاطر نشان کرد: تولید یک مسئله اساسی در موضوع قیمت خودرو است و امیدواریم با افزایش تیراژ، روش‌هایی که برای کاهش هزینه‌ها در زنجیره تأمین به کار گرفته می‌شود و همچنین سرمایه‌گذاری‌هایی که انجام می‌شود، کاهش قیمت‌ها را شاهد باشیم.

وی ادامه داد: کاهش قیمت بستگی به شرایط کلان اقتصادی و نرخ تورم دارد و در هر صورت نسبی خواهد بود.

رئیس هیأت عامل ایدرو همچنین دستیابی به تولید یک میلیون و ۶۰۰ هزار دستگاه خودرو در سال آینده را امکان پذیر دانست و گفت: این مهم با توانمندی که در خودروسازان و زنجیره تأمین شاهدیم و ظرفیت ۲۰۰ هزار دستگاهی که در خودروسازان خصوصی دیده شده، امکان پذیر خواهد بود.

 
مهر
copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.