علی کریمی/ عکس علی کریمی / بیوگرافی علی کریمی
تولد اروپایی دختر علی کریمی | عکس دیده نشده علی کریمی و خانواده
علی کریمی فوتبالیست معروف ایران با انتشار عکس تولد لاکچری دختر حاشیه زیادی ایجاد کرد.
محمدعلی کریمی پاشاکی (زادهٔ ۱۷ آبان ۱۳۵۷) که با نام علی کریمی شناختهشده، بازیکن فوتبال بازنشسته ایرانی است. علی کریمی در دوران فوتبال حرفهای ۱۸ سالهٔ خود از سال ۱۳۷۵ تا ۱۳۹۳، سابقهٔ بازی در لیگهای ایران، امارات، قطر و آلمان را دارد.علی کریمی از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۹۱، علی کریمی بیش از یک دهه بازیکن تیم ملی فوتبال ایران بود و با ۱۲۷ بازی و ۳۸ گل ملی، سومین بازیکن تاریخ ایران از نظر تعداد بازی ملی و سومین گلزن برتر این تیم مشترکاً با جواد نکونام بهشمار میرود.
زندگی ورزشی علی کریمی
علی کریمی که بهعنوان یک بازیساز دریبلزن شناخته میشود، با لقب «جادوگر» و «مارادونای آسیا» از او یاد میشود. کریمی در سال ۲۰۱۸؛ با کسب ۹۱٪ آراء کاربران سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا، به عنوان بهترین هافبک تاریخ جام ملتهای آسیا شناخته شد. کریمی فوتبال حرفهای خود را در سال ۱۳۷۵ با فتح در لیگ دسته دوم فوتبال ایران آغاز کرد و پس از ۲ سال به پرسپولیس پیوست، جایی که در ۳ فصل بازی موفق به ۲ بار قهرمانی در لیگ و یک بار قهرمانی در جام حذفی شد و همزمان با تیم ملی، در بازیهای آسیایی ۱۹۹۸ بانکوک مدال طلا را به گردن آویخت. کریمی از بهمن ۱۳۷۷ به دلیل هلدادن داور در بازی تیم امید به مدت یک سال از حضور در تمام مسابقات باشگاهی و ملی محروم شد، و پس از پایان این مدت دوباره به فوتبال بازگشت و در جام ملتهای آسیا ۲۰۰۰ نیز حاضر بود.
زندگی شخصی علی کریمی
هاوش (پسر بزرگ) و هیرسا (پسر دوم) علی کریمی
علی کریمی در ۱۷ آبان ۱۳۵۷ در کرج بهدنیا آمد و فرزند چهارم خانواده است. کریمی اصالتاً لاهیجانی است. پدرش ولیاله کریمی، در جوانی در استان، گیلان، بازیکن فوتبال بود و مادرش خانهدار است. کریمی ۳ برادر و یک خواهر دارد. کریمی پس از گرفتن مدرک تحصیلی دیپلم؛ همانند برادرش فرشید، به صورت حرفهای به فوتبال روی آورد و مدتی با او همبازی بود.
کریمی در سال ۱۳۷۸ ازدواج کرد او دو فرزند پسر به نامهای هاوش و هیرسا و یک فرزند دختر به نام هیما دارد.
او بهجز فوتبال به والیبال ساحلی نیز علاقه دارد و اوقات فراغت خود را با سفر به شمال میگذراند. کریمی دوستدار بازی دیگو مارادونا و طرفدار تیم ملی آرژانتین است.
قبض برق علی کریمی
علی کریمی با انتشار قبض برق منزلش نسبت به اخطار سریع قطع برق اعتراض کرد. اما این اعتراض کمتر شنیده شد و موضوع دیگری جای آن را گرفت.
قبض برق کریمی و رقم درج شده در آن به سوژه رسانهها و شبکههای اجتماعی تبدیل شد. مبلغ قبض برق علی کریمی بیش از چهارمیلیون و ششصد هزار تومان بود. رقمی که تعجب کاربران را در پی داشت.
آغاز فوتبال علی کریمی
کریمی فوتبال خود را از تیم نوجوانان نفت تهران آغاز کرد، جایی که برادر بزرگترش فرشید، یک سال پیش از ورود او در آن بازی میکرد.
او سپس به نوجوانان باشگاه سایپا پیوست و در رده جوانان این باشگاه نیز بازی کرد. کریمی پس از آن به فتح تهران منتقل شد، جایی که ابتدا در رده جوانان بازی میکرد. او در سال ۱۳۷۵ موفق شد به تیم بزرگسالان راه یابد.
فتح در آن زمان که لیگ آزادگان بالاترین سطح فوتبال ایران بود، در رده پایینتر؛ یعنی لیگ دسته دوم حضور داشت. علی کریمی مجموعاً ۲ فصل برای فتح به میدان رفت. در فصل ۱۳۷۶–۱۳۷۵، کریمی موفق شد نمایش خوبی داشتهباشد و در فصل ۱۳۷۷–۱۳۷۶ با فتح تا یکقدمی صعود به لیگ آزادگان پیشرفت اما در نهایت آنها موفق به صعود نشدند.
فوتسال علی دایی در دوران محرومیت
با برگزاری مسابقات سالنی (در دوران محرومیت یک ساله کریمی)،علی دایی به همراه تنی چند از دوستان و برادرانش در این مسابقات شرکت کرد. در سالن کوی نصر (گیشا)تیم علی دایی در برابر تیم کریمی صف آرایی کردند. در حین بازی علی کریمی چندین بار توپ را از میان پاهای علی دایی عبور داد که منجر به درگیری میان این دو همبازی تیم ملی شد. این بازی آغاز اختلافهای دایی و کریمی بود.
جام فوتسال رمضان علی کریمی
مسابقات فوتسال جام رمضان در دی ۱۳۷۶، با شرکت ۳۲ تیم در هشت گروه، در سالن دوازده هزار نفری آزادی آغاز شد. با انجام بازیهای مقدماتی در نهایت چهار تیم آتشنشانی، فتح، استقلال و پرسپولیس به مرحله نیمهنهایی این رقابتها (در بهمن ۱۳۷۶) راه یافتند.
تیم فتح در دیدار نیمهنهایی با غلبه بر پرسپولیس، به فینال ششمین دوره این مسابقات راه پیدا کرد. در مسابقه فینال که بین تیمهای فتح و استقلال تهران برگزار شد، کریمی سه گل به ثمر رساند و یک پاس گل ارسال کرد (برد ۳–۷ فتح).عملکرد کریمی در این مسابقات موجب شد که مورد توجه تیمهای فوتبال استقلال تهران و پرسپولیس قرار بگیرد. او در نهایت با قبول پیشنهاد پرسپولیس به این تیم پیوست.