سهام عدالت |سهام عدالت سود
سهام عدالت جاماندگان به کجا رسید؟ | جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند
اعطای سهام عدالت به جاماندگان، سال گذشته عملیاتی نشد اما به گفته مسئولان از هفته گذشته جلسات جدیدی به ریاست معاون اول رئیسجمهور برای تعیین تکلیف آن شروع شده است.
سهام عدالت | اعطای سهام عدالتبه جاماندگان، کلاف سردرگمی که حتی بند قانونی هم کمک به اجرایی شدن آن تاکنون نکرده است! افراد زیادی از ثبت نام به دلایل مختلف جا ماندهاند و این افراد درخواستهای زیادی برای ثبت نام سهام عدالت در سجام داشتهاند. تعداد بسیاری از افراد خواستار ثبت نام مجدد برای جاماندگان شدند. اکنون این افراد میتوانند با مراجعه به سامانه samanese.ir جاماندگان سهام عدالت و تکمیل نمودن فرم ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اقدامات لازم را انجام دهند.
اعطای سهام عدالت به جاماندگان، کلاف سردرگمی که حتی بند قانونی هم کمک به اجرایی شدن آن تاکنون نکرده است!
در تبصره دوم قانون بودجه ۱۴۰۱ دستگاهها موظف به اجرای اعطای سهام عدالت به جاماندگان شدند. اما به دلایلی اجرای آن به سال ۱۴۰۲ موکول شد تا این که در برنامه بودجه ۱۴۰۲ در ماده ن احکام مرتبط با خصوصی سازی و واگذاری سهام دولتی، دولت موظف شد از محل سهام متعلق به دولت یا شرکتهای دولتی در بنگاههای قابل واگذاری قانون اجرای سیاستهای کلی اصل چهل و چهارم (۴۴) قانون اساسی در سقف ردیف درآمدی ۳۱۰۵۰۰ نسبت به واگذاری سهام عدالت به کلیه جاماندگان مشمول دریافت این سهام، اقدام کند.
جاماندگان سهام عدالتی که شناسایی آنها هم به گفته احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی در سال ۱۴۰۲ انجام شده است. او در این رابطه گفته بود: نو مشمولان سهام عدالت شناسایی شدند و ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر مورد تأیید قرار گرفتند.
اما چرا برخلاف بند قانونی اعطای سهام عدالت به جاماندگان در سال ۱۴۰۲ اجرایی نشد؟ موضوعی که روزهای آخر اسفندماه سال گذشته احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی در رابطه با آن مطرح کرده بود: با توجه به این که در مورد مبنای حقوقی سبد سهامی که باید به نومشمولان واگذار شود اختلافات حقوقی وجود داشت بنا شد ابتدا موانع حقوقی برداشته شود و بعد سبد سهام برای نومشمولان به تصویب برسد.
اعطای سهام عدالت به جاماندگان
در ادامه هم ابراهیم بازیان سرپرست سازمان خصوصی سازی به تازگی در گفتوگو با یکی از خبرگزاریها در پاسخ به این پرسش که واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه با مشکل دریافت سهام عدالت روبرو میشدند، تکرار خواهد شد؟ تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چراکه واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاستهای دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم میزند. تاکید میکنم که شرط هرگونه واگذاری دارایی منابع دولت است و براساس آن میتوان در این باره سیاستگذاری کرد.
پیگیری از آخرین جزئیات اعطای سهام عدالت به جاماندگان به سراغ وزیر اقتصاد احسان خاندوزی رفت و او گفت: هفته گذشته جلسات جدیدی را به ریاست معاون اول رئیسجمهور شروع کردیم تا امسال به توافق حقوقی در داخل دولت برسیم که خبر آن به زودی اعلام میشود.
پیش از این هم مهدی حاجیوند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفته بود: در حال حاضر هیچگونه ثبت نامی برای سهام عدالت وجود ندارد. اعطای سهام عدالت به جاماندگان منوط به این مورد است که هیأت دولت منابعی را برای توزیع سهام اختصاص دهد. بر همین اساس هرگونه لینک، تماس، پیامکی و… مبنی بر ثبت نام سهام عدالت جاماندگان کلاهبرداری خواهد بود. امیدواریم که افراد به این نکات توجه کافی را داشته باشند تا فریب نخوردند. بنابر این مردم حتما باید اخبار مربوط به حوزه سهام عدالت را از از رادیو و تلویزیون و رسانههای رسمی پیگیری کنند تا خدایی نکرده در این حوزه دچار چالش نشوند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
چرا سود سهام عدالت سه مرحلهای شد؟
به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سود سهام عدالتی که بنا بود در دو مرحله پرداخت شود، اما بدعهدی برخی از شرکتها سبب شد تا سود سال مالی ۱۴۰۱ سه مرحلهای شود. در همین راستا هم مجید عشقی رئیس سازمان بورس گفته بود: متاسفانه با وجود پیگیریهای سازمان بورس، ۸ شرکت سود سهام عدالت خود را به حسابهای شرکت سپرده گذاری مرکزی واریز نکردند که این سازمان اقدامات قانونی لازم را برای دریافت سود سهامداران انجام خواهد داد تا بعد از تامین وجه از سوی شرکتهای سرمایه پذیر، مابقی سود به حساب سهامداران واریز شود.
آخرین وضعیت وراث متوفیان دارنده سهام عدالت
به گزارش دادستانی کل کشور، پیمان نوری معاون اقتصادی دادستان کل کشور درخصوص آخرین وضعیت وراث متوفیان دارنده سهام عدالت، گفت: به دنبال پیگیری و دستور دادستان کل کشور در زمینه تعیین تکلیف وضعیت وراث متوفیان دارای سهام عدالت از جمله سود تخصیصی به این گروه و نیز تعیین تکلیف بدره (سبد) سهام ایشان، با همکاری مرکز فن آوری قوه قضاییه، شرکت سپرده گذاری مرکزی و با نظارت معاونت حقوقی سازمان بورس اوراق بهادار، موضوعی که مدتها مغفول و معوق باقیمانده بود به نتیجه لازم رسید.
وی اظهار کرد: به نحوی که در مدت کوتاهی وضعیت وراث بیش از یک میلیون متوفی دارنده سهام عدالت تعیین تکلیف شده و الباقی باید وضعیت مالیاتی سهام آنها مطابق مصوبات سال ۱۳۹۹ شورای عالی بورس روشن شود و نیز گروهی از وراث دارنده سهام عدالت که به سامانههای مربوطه برای ثبت نام مراجعه نداشتهاند با هماهنگیهای صورت گرفته، در صورت رفع مشکل این افراد و نیز مراجعه و ثبت نام سیستمی آن دسته از وراث متوفیان دارنده سهام عدالت که تاکنون اقدامی برای ثبت نام در سامانههای مربوطه در این زمینه نداشته اند، به سرانجام خواهد رسید.
معاون اقتصادی دادستان کل کشور ادامه داد: وراث متوفیان دارنده سهام عدالت که ثبت نامی از این بابت تا به حال نداشتهاند میتوانند از طریق آدرس csdiran.ir (شرکت سپردهگذاری مرکزی) از نحوه ثبت نام مطلع شوند./ایسنا
ورود به سامانه سهام عدالت با کد ملی
در مورد چرایی و چگونگی ورود به سامانه سجام چیزی میدانید؟ گاهی اوقات برای رسیدن به رویای یک زندگی خوب و رفاهی که مطلوب ماست، باید قدمهای بزرگتری برداشت. مقصد میتواند ثروتمندشدن باشد یا ورشکستگی. اما بههرحال شما مسیری را تجربه کردهاید که اگر بهدرستی و با آگاهی آن را طی کنید، درآمد بیسابقهای خواهید داشت.
ورود به سامانه سجام، برای افرادی که بهدنبال ثروتمند شدن هستند، موضوعی کاملا ضروری است. اگر میخواهید حاکم سرزمین سرمایه باشید، شما نیاز جدی به واردشدن به بازار سرمایه خواهید داشت. اما قبلاز آن، سجام را فراموش نکنید.
سجام، مخفف عبارت «سامانه جامع اطلاعات مشتریان» است. هدف از راهاندازی آن، یکپارچهسازی اطلاعات مشتریانی است که در بازارهای سرمایه مانند بورس یا اوراق بهادار فعالیت دارند. ضرورت ورود به سامانه سجام در این مورد خلاصه میشود که سازمان بورس و اوراق بهادار، نامنویسی در این سیستم را واجب دانستند تا همه افراد حقوقی و حقیقی نسبت به معاملههای مالی، شرایط یکسانی داشته باشند.
سامانه سجام، توسط شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه ایجاد شده است تا همه سرمایهگذاران نسبت به ثبت اطلاعات خود در این سامانه اقدام کنند. باایناوصاف، فرقی ندارد که شما قصد فعالیت در بازار بورس را دارید یا میخواهید به بازار اوراق بهادار وارد شوید. درهرصورت، باید از سدی به نام سجام عبور کنید.