کد خبر : 52521 / /
/

یارانه معیشتی | یارانه معیشتی اردیبهشت ماه | یارانه معیشتی 600 هزارتومانی

فوری | یارانه معیشتی ها واریز شد | واریز یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان برای خانواده های دونفره + جزییات

مستمری امسال مددجویان سازمان بهزیستی نسبت به سال گذشته با افزایش ۳۰ درصدی همراه بوده است.

فوری | یارانه معیشتی ها واریز شد | واریز یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان برای خانواده های دونفره + جزییات

امروز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی طبق ماه‌های گذشته پرداخت می‌شود.

براساس جدول زمانبندی پرداخ اردیبهشت ت مستمری ها، مددجویان بهزیستی در تاریخ بیستم هر ماه مستمری خود را دریافت می‌کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد که از این پس مستمری مددجویان بهزیستی توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها واریز می‌شود.

براین اساس خانوار‌های یک نفره ماهیانه یک میلیون تومان، ۲ نفره یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان، ۳ نفره ۲ میلیون تومان، چهار نفره ۲ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان و خانواده پنج نفره و بالاتر سه میلیون و ۱۵۰ هزار تومان دریافت خواهند کرد.

تعداد مددجویان تحت پوشش نهاد‌های حمایتی از ۳.۲ میلیون خانوار به ۳.۹ میلیون خانوار افزایش یافته است./ نبض بازار

یارانه معیشتی

یارانه معیشتی | علت واریز نشدن مستمری اردیبهشت ۱۴۰۳ چه بود؟

 علت واریز نشدن مستمری اردیبهشت ۱۴۰۳ چه بود؟ برای بعضی از مستمری‌بگیران کمیته امداد خمینی(ره) و یا بهزیستی این سوال مطرح شده است که زمان واریز مستمری اردیبهشت ۱۴۰۳ مددجویان واجد شرایط این دو نهاد چه زمانی است؟

با توجه به تغییر در واریزی مستمری کمیته امداد و بهزیستی از اول ماه به بیستم هر ماه، این سوال مطرح شده است که چرا امروز مستمری اردیبهشت واریز نشده است؟

بررسی خبرنگار و پیگیری از سازمان بهزیستی کشور نشان می دهد مستمری بعضی از مددجویان تا پایان وقت اداری به حساب آنان واریز خواهد شد.

بعضی از مستمری بگیران پیام داده اند که هنوز تا این لحظه پولی برایشان واریز نشده است. باید در جواب گفت که منتظر باشند تا آخر وقت اداری امروز واریزی انجام خواهد شد.

مدیر کمیته امداد منطقه سه بندرعباس از مشارکت ۳۵ میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومانی مردم در اطعام نیازمندان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، مهدی زارعی رئیس کمیته امداد منطقه سه بندرعباس با اعلام این خبر اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان امسال کمیته امداد با همکاری مردم نیک اندیش، مراکز نیکوکاری، هیئت‌های مذهبی، گروه‌های جهادی و سایر مؤسسه‌های خیریه، بالغ بر ۳۵ میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان در قالب طبخ غذای گرم، اهدا بسته‌های افطاری ساده و بسته‌های معیشتی به نیازمندان کمک کرده است.

زارعی افزود: در ماه مبارک رمضان سال جاری بیش از ۱۷۳ هزار و ۳۰ پرس غذای گرم و ۱۶۲ هزار و ۶۰۰ بسته ی افطاری ساده به ارزش ۳۳ میلیارد و ۴۵۹ میلیون تومان طبخ و به نیازمندان و خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد اهدا شده است.

وی تصریح کرد: همچنین از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد یک هزار و ۱۸۶ بسته معیشتی به ارزش یک میلیارد و ۷۲۶ میلیون تومان نیز بین نیازمندان توزیع شده است.

رئیس کمیته امداد منطقه سه در ادامه به میزان جمع آوری زکات فطریه در پایان ماه رمضان اشاره و گفت: در روز عید سعید فطر، مردم شریف و نوع دوست بندرعباس مبلغ ۵۸۵ میلیون تومان به عنوان زکات فطریه و کفارات خود به پایگاه‌های کمیته امداد منطقه سه بندرعباس اهدا کردند که در همان روز عید فطر به حساب نیازمندانی که از قبل شناسایی شده بودند، واریز شد.

فرمانده سپاه ناحیه قوچان گفت: در طرح تربیتی پیوند مدرسه، مسجد و خانواده تاکنون ۳ هزار و ۴۲۴ دانش‌آموز از ۲۲ مدرسه شرکت داشته‌اند.

مرتضی نظری ظهر یکشنبه در نشست خبری به مناسبت سالروز تأسیس سپاه پاسداران اظهار کرد: نگاه ولی امر مسلمین در سال‌های ابتدایی انقلاب به سپاه نشان از دوراندیشی و تدبیر بود که آثار و برکات آن را امروز در تمام عمر انقلاب می‌بینیم.

یارانه معیشتی

فرمانده سپاه ناحیه قوچان ادامه داد: سپاه همیشه فرزند انقلاب بوده و تمامی اقدامات در راستای ارتقا نظام جمهوری اسلامی ایران و برای مردم خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرای در راستای اطلاع‌رسانی و امیدآفرینی در جامعه باید ارتباط مستمر با رسانه‌ها داشته باشند، افزود: مردم به‌عنوان ولی‌نعمت حق اطلاع از اقدامات انجام‌شده را دارند و مسئولین باید در کنار اطلاع‌رسانی به‌موقع سعه‌صدر خود را بالا ببرند.

نظری با یادآوری این مطلب که سپاه و بسیج در حوزه‌های مختلفی همچون اجتماعی، فرهنگی، محرومیت‌زدایی، سازندگی و … مأموریت و تکالیف دارند اما عمدتاً نگاه جامعه به این مجموعه نگاهی نظامی و امنیتی بوده، تصریح کرد: طی سال گذشته در بخش محرومیت‌زدایی ۳ هزار و ۶۰۰ بسته معیشتی بااعتبار ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان و ۲۷۰ بسته شب یلدایی به ارزش ۹۴۵ میلیون تومان تهیه و میان نیازمندان شهرستان توزیع شد.

فرمانده سپاه ناحیه قوچان ادامه داد: ۲۰۰ میلیون تومان بسته‌های لوازم‌التحریر و لباس برای اول مهر و توزیع ۹۷ سری جهیزیه در راستای ازدواج آسان بااعتبار ۲ میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان نیز از دیگر اقدامات بسیج سازندگی در زمینه محرومیت‌زدایی طی سال گذشته بوده است.

وی تأکید کرد: بسیج سازندگی باهدف جریان سازی و ایجاد اندیشه خیر در میان مردم برای حوزه محرومیت‌زدایی از کمک‌های خیرین نیز استفاده کرده است که در این زمینه خیرین شهرستان کمک‌های قابل‌توجهی داشته‌اند.

نظری از اعطای ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات در حوزه اشتغال‌زایی خبر داد و افزود: سال گذشته ۲ نمایشگاه اقتصاد مقاومتی برپا شد که یکی از آن‌ها برای اولین بار در نقطه مرزی باجگیران و باهدف رونق صادرات محصولات بوده است.

فرمانده سپاه ناحیه قوچان یکی از خدمات بسیج را اردوهای جهادی قلمداد کرد که طی سال گذشته در حوزه کشاورزی و پزشکی ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر روز در ۲۲ روستا کمک‌رسانی شده است و یادآور شد: ۲۳ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی نیز در طرح راهبردی به کشاورزی کمک شد و ۹۰ هزار دام سبک نیز واکسیناسیون شده‌اند.

وی با اشاره به برگزاری ۱۷ برنامه شاخص تحت عنوان یادواره شهدا محلات، روستایی، شهری اقشار و … برای ۱۵ هزار و ۵۰۰ نفر باهدف زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهیدان، بیان کرد: ۱۳ برنامه آبروی محله برای ۱۴ هزار مخاطب و ۱۲۵ یادواره خانگی نیز در جهت تکریم خانواده شهدا در محل زدگی آن‌ها نیز برگزارشده است.

نظری یکی دیگر از اقدامات بسیج در حوزه فرهنگی را برگزاری اردوهای سیاحتی زیارتی و بصیرتی دانست و افزود: در ایام رحلت امام خمینی (ره) ۱۳۰ بسیجی به مرقد امام اعزام شدند و برای بازدید از مناطق عملیاتی و جنگی تحت عنوان اردوهای راهیان نور نیز ۲۵۸ نفر اعزام شده‌اند.

فرمانده سپاه ناحیه قوچان بابیان اینکه طرح تربیتی پیوند مدرسه، مسجد و خانواده توسط سپاه و با همکاری آموزش‌وپرورش در این شهرستان اجرایی شده است، تصریح کرد: این طرح در ۳ سطح برای ۲۲ مدرسه در قوچان اجرایی شده است که تاکنون ۳ هزار و ۴۲۴ دانش‌آموز در این طرح شرکت داشته‌اند و بازخورد خوبی از سمت دانش‌آموزان و خانواده‌ها دریافت شده است.

وی اعتکاف دانش‌آموزی در سال گذشته را یکی از بهترین و بزرگ‌ترین اعتکاف‌های استان خواند و خاطرنشان کرد: ۲ هزار و ۱۰۰ دانش‌آموز در ۲ مرحله برای اعتکاف ثبت‌نام کردند و مساجد در این برنامه همکاری خوبی با مجموعه سپاه و بسیج داشتند.

نظری از راه‌اندازی دارالقرآن بسیج طی سال گذشته در این شهرستان خبر داد و افزود: ۵۲ واحد قرآنی با یک هزار و ۵۶۰ نفر عضو در حال فعالیت در این دارالقرآن هستند که سال گذشته یک هزار نفر از آنان در مسابقه قرآنی برای ۳۶ رشته شرکت کردند.

فرمانده سپاه ناحیه قوچان با اشاره به اینکه یکی از ضروریات امروز جامعه فضای مجازی و سواد رسانه‌ای برای آن است، گفت: در این زمینه در سال گذشته ۳۲ هزار و ۹۸۰ نفر ساعت آموزش عمومی دیده‌اند که بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ نفر ساعت آن آموزش تخصصی بوده است.

وی اضافه کرد: یک هزار و ۵۰۰ مورد محتوای رسانه‌ای تولیدشده که ۳۰ درصد آن محتوای جریان ساز بوده است./مهر

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.