یارانه معیشتی | یارانه معیشتی اردیبهشت ماه | یارانه معیشتی 600 هزارتومانی
خبر جدید درباره واریز یارانه معیشتی۶۰۰ هزار تومانی برای اردیبهشت ماه | دو واریزی جدید در انتظار دهک های 1 تا 7
جزئیات واریزی 600 هزارتومانی یارانه معیشتی اردیبهشت ماه اعلام شد.
یارانه معیشتی جدید دولت رئیسی برای اولین بار از اردیبهشت سال 1401 پرداخت شد. با توجه به افزایش قیمتها، دولت سیزدهم برای جبران رفاه از دست رفته خانوار و کمک به معیشت آنها اقدام به افزایش یارانه معیشتی کرده است یارانه معیشتی از بهمن ماه 25 و 30 ام هر ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز می شود. یارانه معیشتی هفت دهک اول به شرط استفاده از کالابرگ 220 هزار تومان افزایش خواهد یافت در ادامه به خبر جدید درباره یارانه معیشتی در خبرآزاد می پردازیم.
یارانه ۶۰۰ هزار تومانی در جیب خانوارها از این ماه
طرح پرداخت یارانه معیشتی به مادران دارای فرزند شیرخوار (یسنا) که تاکنون فقط برای دهک اول درآمدی در ۸ استان اجرا میشد، از دیروز بهصورت کشوری اجرا شده و حالا تمام مادران واجد شرایط این طرح در همه استانها و در سه دهک کمدرآمد، این اعتبار را دریافت میکنند.
طرح یسنا با هدف کمک به امنیت غذایی مادران دارای فرزند زیر دو سال، از سال گذشته برای حدود ۲۴ هزار مادر واجد شرایط در دهک اول درآمدی اجرا شد و دامنه آن از ۸ استان کم برخوردار شامل کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، ایلام، گلستان، فارس، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، هرمزگان فراتر نرفت، اما حالا، آنگونه که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده، این طرح بهصورت سراسری و برای سه دهک کمدرآمد اجرایی شده
تاکنون مبلغ یارانه مازاد برای این دسته از مادران معادل ۴۰۰ هزار تومان بود؛ اما اکنون طبق اظهارات صورت مرتضوی، اعتبار خرید بستههای غذایی و بهداشتی به میزان حدود ۶۰۰ هزار تومان برای مادران واجد شرایط در تمام استانهای کشور تأمین شده است و افراد شامل این طرح میتوانند اقدام به خرید کنند.
آمارهای ارائه شده از سوی وزیر کار حاکی از این است که در فاز کشوری طرح یسنا ۹۳۵ هزار و ۷۲۴ نفر در خانوادههای سه دهک کمدرآمد که مادران دارای فرزند زیر ۲ سال در آنها حضور دارند، از یارانه ۶۰۰ هزار تومانی خانوار بهرهمندی میشوند.
پیشازاین سه مرحله تأمین اعتبار طرح یسنا برای دهک اول درآمدی در ۸ استان و به ازای هر مادر ۴۰۰ هزار تومان انجام شده بود و در طرح جدید، این یارانه با افزایش ۲۰۰ هزار تومانی در سه دهک بهصورت کشوری انجام میشود و خانوارهای مشمول میتوانند از بستههای حمایتی پیشبینیشده در سبد غذایی مورد تأیید وزارت بهداشت، شامل لبنیات، پروتئین، حبوبات، روغن، غلات، مغزی جات، میوهجات و سبزیها و بسته بهداشتی شامل پوشک، شامپو، صابون و شویندههای بهداشتی برای کودک و مادر تا مبلغ حدود ۶۰۰ هزار تومان بهصورت رایگان خرید کنند.
دو واریزی جدید رئیسی بحساب دهک های 1 تا 7
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی میگوید: برای خانوارهای مشمول یارانه مادران دارای کودک شیرخوار که مشمول طرح یسنا هستند، پیامک ارسال میشود و اعتبار این طرح در حساب سرپرست خانوار مشمول شارژ شده که در قالب طرح کالابرگ قابلاستفاده است.
همچنین خانوارها میتوانند با کد ملی سرپرست خانوار و سیمکارت به نام او وارد برنامه کاربردی «شما» شوند و ضمن اطلاع از وضعیت مشمول بودن یا نبودن، از میزان اعتبار باقیمانده در حساب و نام و نشانی فروشگاههای نزدیک خود مطلع شوند.
بر اساس ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف است با معرفی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره)، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) و بنیاد مستضعفان، مادران باردار، شیرده و دارای کودک زیر پنج سال را که بر اساس آزمون وسع، نیازمند حمایت هستند، شناسایی کرده و خدمات سبد تغذیه رایگان و بسته بهداشتی رایگان را ماهانه به آنها اختصاص دهد.
سرهنگ سید مهدی عمران فر در تشریح این خبر اظهار داشت: اخیرا در مواردی مشاهده شده که مجرمان سایبری با طراحی یک متن به شکل خبر و اطلاعرسانی، نحوه دریافت کالابرگ و معیشتی را به صورت پیامک برای شهروندان ارسال کردنند .برای اطلاعات بیشتر با اند...
ستان کهگیلویه و بویراحمد؛ سرهنگ سید مهدی عمران فر در تشریح این خبر اظهار داشت: اخیرا در مواردی مشاهده شده که مجرمان سایبری با طراحی یک متن به شکل خبر و اطلاعرسانی، نحوه دریافت کالابرگ و معیشتی را به صورت پیامک برای شهروندان ارسال و کاربران را برای وارد شدن به این لینک برای کسب اطلاعات و جزئیات بیشتر هدایت می کنند غافل از اینکه لینک مذکور آلوده به بدافزار بوده و برای کاربران مشکلاتی را ایجاد می کند.وی افزود: شهروندان پیامکهای جعلی با عناوین مشابه میزان یارانه معیشتی، ثبت نام و دریافت کالابرگ الکترونیک را نادیده بگیرید و هرگز به لینکهای آنها کلیک نکنند و در صورت دریافت پیامک حاوی لینک کالابرگ الکترونیکی و یا بسته معیشتی از طرف دوستان و افراد مورد اعتماد شما نشان دهنده هک شدن و آلوده بودن تلفن همراه آنها به بدافزار بوده و دلیلی بر اصالت و تایید پیامک و لینک نمی باشد.
سرهنگ عمران فر تصریح کرد: اکثر مالباختگان پیامک و لینک جعلی یارانه معیشتی و کالابرگ الکترونیکی را از دوستان و افراد سرشناسی دریافت کرده اند که مورد اطمینان و دارای اعتبار اجتماعی بالایی بوده اند؛ لذا از باز کردن پیامک های دارای لینک و یا وارد کردن اطلاعات بانکی و هویتی در صفحاتی و سایتهایی که بر روی تلفن همراه شما باز می شود جدا خودداری نمایید.رئیس پلیس فتا استان کهگیلویه و بویراحمد از شهروندان خواست: هشدارهای پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسانهای موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش ارتباطات مردمی و از طریق مرکز فوریت های سایبری به شماره تلفن شماره ۰۹۶۳۸۰ مطرح نمایند.