کد خبر : 51004 / /
/

سهام عدالت | ارزش سهام عدالت | ارزش امروز سهام عدالت

سورپرایز واریز سود سهام عدالت 900/000 تومانی | دارندگان سهام عدالت منتظر واریزی جدید باشند

رئیس هیأت مدیره شرکت‌های تعاونی سهام عدالت گفت: سود سهام عدالت جاماندگان سال ۱۴۰۱ شرکت‌های سرمایه‌پذیر در ابتدای سال ۱۴۰۳ واریز می‌شود.

سورپرایز واریز سود سهام عدالت 900/000 تومانی | دارندگان سهام عدالت منتظر واریزی جدید باشند

سهام عدالت | مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی در رابطه با چرایی عدم واریز سود سهام عدالت متوفیان برای برخی وراث نکاتی را مطرح کرد.رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: بالغ بر ۳۶۰ هزار ورثه تشکیل پرونده دادند و سود سهام را دریافت خواهند کرد و بقیه هم با مراجع به شبکه کارگزاری و بانکی می‌تواند اقدام به تشکیل پرونده کنند تا به مشمول سود سهام عدالت شوند.آخرین اخبار درباره واریز سود سهام عدالت را در ادامه بخوانید.

رئیس هیأت مدیره شرکت‌های تعاونی سهام عدالت گفت: سود سهام عدالت جاماندگان سال ۱۴۰۱ شرکت‌های سرمایه‌پذیر در ابتدای سال ۱۴۰۳ واریز می‌شود.

به نقل از ایلنا،  عسگر توکلی گفت: سود سهام عدالت جاماندگان سال ۱۴۰۱ شرکت‌های سرمایه‌پذیر در ابتدای سال ۱۴۰۳ به حساب افراد واریز می‌شود. این افراد که حدود ۳۰ درصد سهامداران سهام عدالت را شامل می‌شوند، مربوط به دو شرکت سرمایه‌پذیرند که سود حاصل از افزایش سرمایه آنها به‌موقع به حساب سهامداران واریز نشد.

وی افزود: پیرو مصوبه‌ای که شورای عالی بورس برای توزیع سود سهام عدالت سهام‌داران داشت، مقرر شده بود، سود سهام عدالت در دو مرحله تا پایان آذر ماه و مرحله بعدی تا قبل پایان سال به حساب سهامداران واریز شود.

رئیس هیأت مدیره شرکت‌های تعاونی سهام عدالت کشور اظهار کرد: مطابق انتظار و برنامه‌ریزی انجام‌شده در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ با تلاش دولت برای عمل کردن شرکت‌های سرمایه‌پذیر برای واریز به حساب سهامداران، بخش زیادی از این سود به حساب سهام‌داران واریز شد؛ اما سهامداران یک یا دو شرکتی که باید سود سرمایه خود را به‌موقع به حساب سهامداران واریز می‌کردند، از دریافت سود در این مرحله جا ماندند.

وی توضیح داد: اگر برای واریز سود پایان سال ۱۴۰۲ به حساب سهامداران، منتظر این دو شرکت می‌ماندیم، شاید توزیع سود انجام نمی‌شد.

توکلی اظهار کرد: با برنامه‌ریزی انجام‌شده، بقیه افرادی که حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد سهامداران زیر پوشش سهام عدالت کشور است و سود سال ۱۴۰۱ را دریافت نکردند، در سال ۱۴۰۳ این سود به حساب آنها واریز خواهد شد.

سهام عدالت

جزئیات واریز سهام عدالت متوفیان

مدیر عامل سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه گفت: سامانه میراث در سال ۱۴۰۲ برای وراث متوفیان سهام عدالت راه‌اندازی شد تا انتظار ۱۸ ساله وراث برای تقسیم دارایی متوفیان به پایان برسد.

محمد باغستانی به اقدامات انجام شده از سوی سپرده‌گذاری مرکزی در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: این شرکت سال گذشته با همت و تلاش کارشناسان و متخصصان این حوزه، عملکرد خوبی را از خود برجای گذاشت و توانست ارایه دهنده خدمات متنوع برای ذینفعان و سهامداران بازار سرمایه باشد.

وی اعلام کرد: در گام نخست، فرایند صدور گواهی تمکن مالی برای تسریع و بهبود خدمت‌رسانی به سهامداران، الکترونیکی شد و شاهد رشد بیش از چهار برابری صدور این گواهی‌نامه‌ها نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ بودیم.

باغستانی خاطر نشان کرد: در حالی که در سال ۱۴۰۱ تعداد ۳ هزار و ۳۱ گواهی تمکن مالی برای سهامداران صادر شده بود اما این رقم در سال ۱۴۰۲ از عدد ۱۱ هزار و ۲۰۰ گواهی عبور کرد.

مدیر عامل سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اظهار داشت: رونمایی از پذیره‌نویسی حق تقدم الکترونیک به عنوان دیگر اقدام مهم سپرده‌گذاری مرکزی در سال ۱۴۰۲ تلقی می‌شود، این امر در راستای تحقق دولت الکترونیک اجرا شد تا از این طریق شاهد حذف پروسه‌های طولانی‌مدت و پیچیده پذیره‌نویسی حق تقدم باشیم.

وی اظهار داشت: آمارها در این بخش نشان دهنده مشارکت بیش از ۲۵۶ هزار سهامدار در پذیره‌نویسی‌ الکترونیک است که این اتفاق حکایت از رشد قابل توجه مشارکت‌ها نسبت به سال‌های قبل دارد.

باغستانی، راه‌اندازی سامانه میراث را به عنوان دیگر اقدام این شرکت معرفی کرد و گفت: این سامانه برای وراث متوفیان سهام عدالت راه‌اندازی شد تا انتظار ۱۸ ساله وراث برای تقسیم دارایی متوفیان به پایان برسد.

تغییر شماره شبای سهام عدالت

مدیر عامل سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه خاطرنشان کرد: در این فرآیند که به صورت کاملا رایگان و با مشارکت ۶ هزار شعبه از بانک‌های منتخب و دفاتر شرکت‌های کارگزاری در سراسر کشور انجام می‌شود، بیش از ۳۶۰ هزار پرونده در سال ۱۴۰۲ در سامانه میراث تشکیل شد.

وی گفت: امیدواریم در سال جدید سایر وراث هم اقدام به تشکیل پرونده متوفیان سهام عدالت خود کنند تا زمینه تعیین تکلیف وضعیت این گروه از سهامداران مشخص شود.

باغستانی با اعلام این که واریز سود جاری و سنواتی به حساب سهامداران از دیگر اقدامات مهم سپرده‌گذاری مرکزی در سال گذشته تلقی می‌شود، اظهار داشت: طبق آمار موجود این اقدام با رشد ۴۹ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ همراه بود و بیش از ۱۱۵ هزار میلیارد تومان سود به حساب ۷۳ میلیون سهامدار از طریق اطلاعات سامانه سجام واریز شد.

مدیر عامل سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در پایان اعلام کرد: عضویت در انجمن نهادهای سپرده‌گذاری مرکزی منطقه اوراسیا (AECSD) و توزیع سود سهام عدالت برای ۴۳ میلیون سهامدار در ۲ مرحله از دیگر اقدامات مهم سپرده گذاری مرکزی در سال ۱۴۰۲ بود که امیدواریم با فراهم کردن زیر ساخت‌های لازم بتوانیم در سال جدید خدماتی متنوع‌تر و با کیفیت بیشتری را به جامعه سهامداری کشور ارائه کنیم.

سهام عدالت

 علت واریز نشدن سود سهام عدالت متوفیان چه بود؟

محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در پاسخ به این پرسش که چرا سود سهام عدالت متوفیان برای برخی از وراث واریز نشد اظهار کرد: احتمالا گروهی که کار‌های مربوطه برای انتقال سهام عدالت متوفیان خود را انجام دادند، اما سودی دریافت نکرد...

او افزود: مراجعی که برای انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث اعلام شد ۴۴ کارگزاری منتخب و شعب منتخب ۴ بانک بوده و بحث دفاتر پیشخوان مطرح نبود. جلساتی با قوه قضائیه در رابطه با دفاتر پیشخوان دولت داریم تا قوه قضائیه اطلاعات افراد را به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی بدهد و سپس ما نیز کار تقسیم و بعد پرداخت سود سهام را داشته باشیم.

او می‌گوید: البته برخی افراد هم به بخش‌های دیگر مانند کافی نت‌ها مراجعه کرده‌اند و به سبب این که این مسیر مصوب شورای عالی بورس نیست بر این اساس ما نمی‌توانیم خارج از چهارچوب مصوبه گام برداریم و اصلا این اطلاعات به دست ما نخواهد رسید.

باغستانی می‌گوید: در نهایت باید گفت با قوه قضائیه در تعامل برای دریافت اطلاعات از بخش دفاتر پیشخوان دولت و پیگیر این مورد و رفع ابهامات این موضوع هستیم.

او افزود: زمانی که ۸ شرکت سود سهام خود را واریز کنند و اطلاعات هم از قوه قضائیه دریافت شود این سود‌ها همراه با واریز مرحله سوم سود سهام عدالت برای وراث واریز خواهد شد و جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.