کد خبر : 49736 / /
/

حراجی آخر سال کرمان موتور از فردا | جدیدترین پیکاپ بازار زیر قیمت بخرید!

کرمان موتور شرایط فروش نقدی پیکاپ کی ام سی T۹ را اعلام کرده است.

حراجی آخر سال کرمان موتور از فردا | جدیدترین پیکاپ بازار زیر قیمت بخرید!

 کی ام سی T۹ جدیدترین پیکاپ بازار است که از فردا توسط کرمان موتور به فروش می رسد. قیمت این خودرو توسط کرمان موتور یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان اعلام و مدت زمان تحویل ۹۰ روز کاری تعیین شده است.

ام‌سی تی۹ از لحاظ ابعاد نسبت به تی۸ کمی بزرگتر است و چهره به مراتب خشن‌تر، مردانه‌تر و اسپرت‌تری ارائه می‌دهد. این پیکاپ دودیفرانسیل آفرودی به واسطه برخورداری از موتور ۲ لیتری توربوشارژ با قدرت ۲۲۱ اسب بخار، حداکثر گشتاور ۳۹۰ نیوتن متر، ارتفاع مناسب از سطح زمین، سیستم انتقال قدرت چهار چرخ محرک و تجهیزات متنوع می‌تواند یکی از گزینه‌های جدید پیش روی طبیعت‌گردان و علاقه‌مندان به وانت‌های آفرود محسوب شود./ اقتصادآنلاین

کرمان موتور

 فروش فوق العاده کرمان موتور با شرایط اقساطی به مناسبت پایان سال جاری

امروز ۵۰۰ دستگاه KMC T8 مشکی متعلق به شرکت کرمان موتور در بورس کالا عرضه می‌شود.

[yektanet.com]

فروش فوق العاده کرمان موتور با شرایط اقساطی به مناسبت پایان سال جاری | در حراجی آخر سال کرمان موتور kmc را 300 میلیون زیر قیمت بخرید!

 در نامه مدیر بازرسی و امور اعضا بورس کالای ایران درخصوص خرید خودرو KMc T8 که قرار است به ترتیب سه شنبه 24 بهمن در تالار خودرو عرضه شود آمده است:

مهلت ثبت سفارش ساعت 8 صبح روز سه شنبه 24 بهمن است و به منظور مدیریت سفارش های دریافتی مشتریان، کارگزاران امکان مسدودسازی سفارش های دریافتی را تا ساعت 8:30 روز عرضه خواهند داشت.

میزان پیش دریافت خرید محصول به میزان 10 درصد است.

هر کد ملی (اشخاص حقیقی) و همینطور هر شناسه ملی (اشخاص حقوقی) امکان ثبت سفارش یک دستگاه خودرو را دارد.

اشخاصی که در عرضه های قبلی در بورس کالا خودرو خریداری کرده اند به استثنای کامیون و کامیونت، امکان ثبت سفارش را نخواهند داشت.

گفتنی است، تالار خودرو بورس کالای ایران سه شنبه 24 بهمن میزبان عرضه 500 دستگاه کی‌ام‌سی T8 متعلق به شرکت کرمان موتور و چهارشنبه 25 بهمن میزبان عرضه 50 دستگاه خودرو کامیون کشنده فاو متعلق به سیباموتور است./ تسنیم

 فروش نقد و اقساطی سه محصول در دستورکار یک خودروساز خصوصی قرار گرفت

کرمان موتور فروش نقدی جک X5 و جک J4 را آغاز کرد. همچنین این خودروساز پیکاپ T8 را با شرایط اقساطی به متقاضیان واگذار می کند.

براساس اعلام کرمان موتوری ها جک X5 و جک J4 به ترتیب با قیمت هایی حدود یک میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان و ۷۸۰ میلیون تومان برای متقاضیان فاکتور می شود.

مدیران فروش کرمان موتور قول داده اند که هر دو محصول خود را بعد از تکمیل پرونده و واریز وجه از سوی متقاضی طی ۹۰ روز کاری به مشتریان واگذار کنند.

این خودروساز خصوصی تعهد داده به هر دلیل در موعد مقرر خودروهای فروخته شده را تحویل نداد ماهانه ۳ درصد از قیمت خودرو را به عنوان جریمه محاسبه و به حساب مشتریان خود واریز کند.

نکته قابل توجه اینکه هنوز جک X5  در بازار خودرو رویت نشده و خریدادان این خودرو می توانند به نوعی دست بالا را در بازار خودرو داشته باشند.د

همچنین رنگ هایی که متقاضیان هر دو خودرو می توانند برای انها سفارش گذاری کنند عبارت از سفید، مشکی، خاکستری و طوسی روشن متالیک.

اما پیکاپ T8 به صورت قسطی به متقاضیان واگذار می شود.

قیمت کارخانه ای این پیکاپ حدود یک میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان است اما خریداران با پرداخت حدود ۸۶۰ میلیون تومان می توانند این خودروی جذاب را در اختیار بگیرند.۴۸۰ میلیون تومان از قیمت خودرو به صورت اقساطی محاسبه می شود. این خودروساز ۴۸۰ میلیون تومان از قیمت خودرو را به صورت قسطی طی ۱۲ فقره چک به مبلغ ۲۰ میلیون تومان هر دو ماه یکبار که متقاضیان در در وجه شرکت کرمان موتور صادر کردند، دریافت می کند

باقی مانده قیمت خودرو نیز طی یک فقره چک به تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ به مبلغ حول و حوش ۶۰۰ میلیون تومان در اختیار کرمان  موتور قرار می گیرد.

دریافت یک میلیارد اعتبار با انتقال پرتفوی

سفید، مشکی میکا، قرمز و آبی زنگاری چهار رنگی است که متقاضیان پیکاپ T8 می توانند انتخاب کنند.

تحویل پیکاپ ها از سوی کرمان موتور در ۶۰ روز کاری بعد از تکمیل پرونده و واریز وجه از سوی خریداران، گارانتی شده است.

سند این خودرو تت زمان تسویه حساب کامل در رهن کرمان موتور است.

دریافت یک میلیارد اعتبار با انتقال پرتفوی

همچنین این خودروساز امکان خرید نقدی برای منقاضیان پیکاپ T8 را مهیا کرده و متقاضیان می توانند این خودرو را بعد از پرداخت وجه و تمکیل پرونده در ۶۰ روز کاری تحویل بگیرند./اکو ایران

افزایش قیمت KMC X5 کرمان موتور با مدل 1403

از روز سه‌شنبه مورخ 17 بهمن‌ماه 1402 شرکت کرمان موتور، فروش کی ام سی X5 مدل 1403  را آغاز کرده و به همین دلیل نیز قیمت این خودرو، دستخوش تغییراتی شده است. در جدول زیر، نحوه تغییر قیمت خودرو KMC X5 را مشاهده می‌کنید:

زمان / قیمت مصوب

آبان 1402     1,329,100,000

بهمن 1402     1,340,500,000

قیمت کی‌ ام‌ سی X5 کرمان موتور در پاییز 1402

آبان 1402: شورای رقابت، قیمت نهایی کی‌ام‌سی X5 کرمان موتور را اعلام کرد. قیمت این خودرو یک میلیارد و 329.1 میلیون تومان تعیین شده و کرمان موتور قصد دارد به زودی آن را عرضه کند.

رونمایی KMC X5 کرمان موتور در مشهد

شهریور 1402: شرکت کرمان موتور، همزمان با آغاز به کار نمایشگاه خودرو مشهد 1402 برای اولین‌بار از کراس‌اور JAC JS5 رونمایی کرد؛ محصولی که در بازار چین با نام SEHOL X6 فروخته می‌شود اما قرار است با نام KMC X5 در بازار کشورمان عرضه گردد.

در صورت عرضه انبوه KMC X5 در بازار ایران، تولید JAC S5 بتدریج کاهش یافته و نهایتا متوقف می‌گردد.

برند سه‌هول (Sehol) در سال 2020 و با نام اولیه سول (SOL) تاسیس شد. قرار بود این برند به عنوان کمپانی حاصل از شراکت میان جک و فولکس‌واگن، به تولید خودروهای برقی روی پلتفرم‌های متعلق به جک مشغول شود. ثمره این شراکت به تولید تنها یک مدل ختم شد: سول E20X که براساس جک iEV7s ساخته شد

پس از مدتی و با تغییر تصمیم خودروساز آلمانی، فولکس‌واگن در یکی از شهرهای چین به ساخت محصولات برند خود روی پلتفرم MEB مشغول شد بنابراین برند SOL به حال خود رها شد. شرکت جک تصمیم گرفت با تغییر نام این برند به SEHOL و ادغام آن با دو برند دیگر زیرمجموعه خود، چند مدل خودروهای برقی و بنزینی را معرفی کند. این شرکت تاکنون 9 خودرو معرفی نموده که همگی براساس محصولات جک شکل گرفته‌­اند.

حاشیه های کی ام سی X5 کرمان موتور در ایران

قبل از اینکه به سراغ معرفی جک JS5 برویم، باید چندین نکته مهم را درباره این چینی بدانید:

نکته اول:  این خودرو در بازار چین، تحت برند سه‌هول فروخته می‌شود و SEHOL X6 نام اصلی‌ آن است. همچنین این نکته را فراموش نکنیم که چینی‌ها، در ابتدا می‌خواستند این خودرو را با نام تجاری SEHOL X5 وارد بازار کنند. اما به دلایلی که نمی‌دانیم، نظرشان را تغییر دادند و این خودرو، نهایتا با نام سه‌هول X6 سر از بازار چین درآورد.

نکته دوم: باید اعتراف کنیم که انتظار دیدن سه‌هول X6 را در کشورمان نداشتیم چراکه همه، چشم به راه آمدن سه‌هول QX یا SEHOL QX بودیم؛ یعنی همان خودرویی که در بازارهای صادراتی، با نام جک JS6 فروخته می‌شود. البته باید اعتراف کنیم که عرضه X6 بجای QX، جای تحسین دارد چراکه خودروی QX محصول سال 2021 میلادی بود اما خودروی X6 در مدل 2022 به بازار چین آمده است. پس با خودرویی کاملا جدید، سروکار داریم.

نکته سوم: سه‌هول X6 از همان خانواده‌ای است که قبلا، دو محصول دیگرش (یعنی کراس‌اور K7 و سدان J7) را در ایران دیده بودیم. پس این احتمال وجود دارد که X6 نیز تحت برند KMC به بازار کشورمان بیاید.

نکته چهارم:  سه‌هول X6 نسخه به‌روز شده جک S5 است؛ پس منتظر دیدن تغییرات فنی گسترده در آن نباشید. در واقع اگر نام X6 را روی آن نمی‌گذاشتند، حتی می‌توانستیم آنرا نسل جدید جک S5 معرفی کنیم چراکه تولید S5 در بازار چین در سال 2019 متوقف شده بود. اما چینی‌ها ترجیح داده‌اند که با تغییر نام این خودرو، همه خاطرات خوب و بد S5 را از ذهن مشتریان‌شان پاک کنند.

کپی برداری عجیب در طراحی KMC X5 کرمان موتور

خودروسازان چینی، ید طولایی در کپی کردن طرح‌های شرکت‌های اروپایی، ژاپنی و کره‌­ای دارند و حتی پیشرفت خود در سال‌های اخیر را نیز تاحدی مدیون همین امر هستند. حال اگر یکی از شرکت‌های چینی سنت‌شکنی کند و خودرویی با طراحی متناسب را روانه بازار کند، سایر کمپانی­‌ها دست به کار می‌شوند و شروع به استفاده از طرح شرکت هموطن خود می‌­نمایند.

شاهد این مدعی را می‌­توان استفاده از عناصر مشترک طراحی در اجزای بدنه بسیاری از خودروهای چینی دانست که در دوره زمانی خاصی وارد بازار می­‌شوند. گویا این شرکت‌ها تمایل زیادی به ریسک کردن ندارند و ترجیح می‌دهند به جای نوآوری و خلاقیت، یک طرح موفق را دوباره و تنها با اعمال برخی تغییرات، مجددا اجرا کنند.

محصولات زیادی از خودروسازان چینی را می‌­توان مثال زد که مشمول توضیحات بالا می­‌شوند، اما در این مطلب قصد داریم به سراغ یکی از جدیدترین نمونه‌­ها برویم. سه‌هول X6 که به عنوان محصولی از برند زیرمجموعه JAC، از سال 2022 وارد بازار چین شده، کراس‌­اوری است که می‌گویند طراحی نمای جلویی خود را از یکی از خودروهای جدید چینی به نام نیو ES8 به عاریت گرفته است.

 

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.