کد خبر : 49098 / /
/

وام فوری | وام فوری قرض الحسنه | وام فوری اشتغال

متقاضیان وام فوری این وام را از دست ندهید | ثبت نام وام 200 میلیونی بدون سود بانکی | با افتتاح حساب در بانک ملی 36 ماهه وام بگیرید

بانک ملی برای دارندگان پذیرنده خود وام 200 میلیون تومانی بدون سود را تدارک دیده است.

متقاضیان وام فوری این وام را از دست ندهید | ثبت نام وام 200 میلیونی بدون سود بانکی | با افتتاح حساب در بانک ملی 36 ماهه وام بگیرید

ثبت نام وام فوری دولت آغاز شده و متقاضیان می‌توانند هرچه زود تر برای ثبت‌نام اقدام کنند. وام فوری هر بانک با بقیه بانک ها متفاوت است‌.خبرهای خوشی درخصوص پرداخت وام فوری بحساب یارانه بگیران به گوش می رسد. وام فوری این بانک شرایط عالی دارد که می‌توانید استفاده کنید. در ادامه به بررسی وام فوری حقوق بگیران بانک رفاه می‌پردازیم.

به گزارش رده، افرادی که پذیرنده این مجموعه را دارند در صورت تمایل می‌توانند در قالب عقد مرابحه از تسهیلات «پذیرنده ملی» بهره‌مند شوند. منتهی در صورت تمایل به دریافت تسهیلات مذکور با عقد مرابحه، نرخ سود 23 درصد خواهد بود و سقف وام تا 5 میلیارد تومان افزایش پیدا خواهد کرد.

بر این اساس، افراد برای دریافت وام 200 میلیون تومانی بانک ملی باید اعتبار شغلی، جواز و پروانه کسب و  شرایط مورد نظر این مجموعه را داشته باشند. این تسهیلات به سپرده قرض الحسنه نیاز دارد و به آن 4 درصد کارمزد تعلق می‌گیرد. افراد بعد از دریافت این مقدار وام تا 36 ماه فرصت بازپرداخت خواهند داشت.

با در نظر گرفتن سقف این وام، نرخ کارمزد و زمان پرداخت اقساط، میزان هر قسط 6 میلیون و 60 هزار و 606 تومان در نظر گرفته شده است. کل سود تسهیلات تقریبا 16 میلیون تومان بوده و جمع رقم وام و سود آن در محدوده 216 میلیون و 200 هزار تومان قرار خواهد گرفت.

وام فوری/دلیل اصلی ارائه طرح تسهیلاتی پذیرنده ملی چیست؟

بانک ملی یکی از بزرگ‌ترین بنگاه‌های اقتصادی کشور است که از زمان‌های گذشته به عنوان بانک مورد اعتماد کسب و کارها، با تمرکز بر ارائه خدمات متناسب برای آن‌ها، خدمات ارائه داده است. این بانک بیشترین تعداد دارندگان کارت بانکی در کشور و شبکه گسترده پشتیبانی در سطح ملی را دارد. این مجموعه به منظور کمک به کسب و کارهای مشتری خود و گسترش آن‌ها طرح تسهیلاتی پذیرنده ملی را تدارک دیده است./ کاماپرس

وام فوری 300 میلیونی برای همه یارانه بگیران

امروز (شنبه) با موافقت نمایندگان مجلس، حساب یارانه و سهام عدالت، ضامن پرداخت تهسیلات بانکی شد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی حساب یارانه و سهام عدالت را ضامن پرداخت تسهیلات بانکی کردند.

 نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (شنبه، ۷ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، با بند (ث) و ردیف‌های (۷)، (۸) و (۹) تبصره (۱۳) ماده واحده این لایحه موافقت کردند. بر این اساس حساب یارانه و سهام عدالت ضامن پرداخت تهسیلات بانکی شد.

در بند (ث) تبصره (۱۳) ماده واحده این لایحه آمده است:

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است مطابق با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و قوانین مربوط به ایثارگران، قانون حمایت از حقوق معلولان، قانون جهش تولید دانش بنیان، قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی و تسهیلات موضوع ماده (۷۷) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه زندانیان نیازمند از محل سپرده‌های قرض‌الحسنه اعم از جاری و پس‌انداز شبکه بانکی (غیر از بانک‌های قرض‌الحسنه) پس از کسر سپرده قانونی را تا سقف سه میلیون میلیارد (۳.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال به قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن و دیگر موارد ذکرشده در قوانین فوق اختصاص داده و از طریق بانک‌های عامل (به تشخیص شورای پول و اعتبار) به شرح زیر نسبت به پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه اقدام کند.

همچنین در ردیف (۷) بند (ث) تبصره (۱۳) ماده واحده این لایحه آمده است: بند (ت) و اجرای (۲) و (۵) بند (ح) تبصره (۱۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ تنفیذ می‌شود. بانک مرکزی مکلف است ضمن اجرای تکالف منظور در راستای شفافیت و انضباط بخشی به استفاده از تسهیلات بانکی با اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را به نحوی مدیریت کند که تعداد جوانان در صف وام ازدواج در پایان هر ماه کمتر از ۴۰ هزار نفر باشد.

در ردیف (۸) بند (ث) تبصره (۱۳) ماده واحده این لایحه آمده است: پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آن‌ها یا سایر دارایی‌های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام کند.

همچنین در ردیف (۹) بند (ث) تبصره (۱۳) ماده واحده این لایحه آمده است: تسهیلات موضوع این بند از حکم موضوع ماده (۱۰) قانون خدمت وظیفه عمومی مستثنی است.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.