کد خبر : 49057 / /
/

حقوق بازنشستگان | افزایش حقوق بازنشستگان | حقوق بازنشستگان کشوری

فرمول افزایش حقوق بازنشستگان در 1403 | تعیین کف حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش 3 میلیونی حقوق بازنشستگان در راه است؟

با تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی کف حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با افزایش حدود سه میلیون تومانی مواجه شد. کف حقوق بازنشستگان در سال جاری شش میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است که این رقم در سال ۱۴۰۳ به ۹ میلیون تومان می‌رسد.

فرمول افزایش حقوق بازنشستگان در  1403 |  تعیین کف حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش 3 میلیونی حقوق بازنشستگان در راه است؟

حقوق بازنشستگان مسائل اساسی هر کشوری است. هر کشور به فکر رفاه و افزایش حقوق بازنشستگان است. هرساله اقداماتی برای افزایش حقوق بازنشستگان انجام می شود. یکی از عوامل مهم در تعیین حقوق بازنشستگان، سابقه کاری آنهاست.در ادامه خبر جدید درباره حقوق بازنشستگان را میخوانید.

با تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی کف حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با افزایش حدود سه میلیون تومانی مواجه شد. کف حقوق بازنشستگان در سال جاری شش میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است که این رقم در سال ۱۴۰۳ به ۹ میلیون تومان می‌رسد.

حقوق بازنشستگان

حقوق بازنشستگان ۳ میلیون افزایش یافت

به گزارش اقتصادآنلاین،  نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز شنبه ۷ شهریور در جریان بررسی لایحه بودجه سال آینده در جلسه علنی مجلس، افزایش ۲۰ درصدی حقوق بازنشستگان و کارمندان را تصویب کردند. بر این اساس اعلام شد ضریب حقوق گروه‌های مختلف حقوق بگیر و حقوق بازنشستگان، وظیفه بگیران، مشترکان صندوق‌های بازنشستگی کشوری و لشکری و سایر صندوق‌های بازنشستگی وابسته به دستگاه‌های اجرایی به میزان بیست درصد (۲۰%) افزایش می‌یابد.

این در حالی است که در هفته‌های اخیر اخباری مبنی بر اختلاف‌ نظر میان مجلس و دولت بر سر میزان افزایش حقوق بازنشستگان مطرح شد و برخی از نمایندگان مجلس مدعی شدند دولت به دنبال افزایش ۱۸ درصدی حقوق بوده و با افزایش ۲۰ درصدی مخالف است. هفته گذشته سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در این باره بیان کرد: اگر افزایش حقوق کارکنان از ۱۸ درصد به ۲۰ درصد در صحن مجلس هم به تصویب برسد، شورای نگهبان ایراد می‌گیرد.

با این وجود نمایندگان مجلس افزایش ۲۰ درصدی حقوق را تصویب کرده و مطابق ردیف (۳-۲) و (۴-۲) بند (الف) تبصره (۱۵) ماده واحده لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، حداقل حکم حقوق بازنشستگان و وظیفه بگیران مشمول صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح و سایر صندوق‌های وابسته به دستگاه‌های اجرایی متناسب با سنوات خدمت به میزان نود میلیون (۹۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تعیین شده است.

با افزایش حقوق بازنشستگان راضی می‌شوند؟

بازنشستگان در سال‌های اخیر همواره به میزان دریافتی خود انتقاد داشته‌اند و این انتقادها در سال جاری هم به قوت خود باقی بود. در شروع سال حقوق بازنشستگان با افزایش ۲۷ درصدی مواجه شد اما تورم بالای ۴۰ درصد این افزایش حقوق را خنثی کرد. همین موضوع باعث شد که بازنشستگان از شروع تابستان درخواست افزایش مجدد حقوق را مطرح کنند که در طول سال پاسخ مثبتی به این مطالبه داده نشد. بنابراین امید آنها از هفته‌ها قبل به افزایش حقوق‌شان در سال ۱۴۰۳ بود. بر همین اساس اکنون که افزایش ۲۰ درصدی حقوق به تصویب رسیده است باید دید تا چه اندازه می‌تواند بازنشستگان را راضی کند.

پیشتر جواد نیک‌بین، نماینده مردم کاشمر، بردسکن، خلیل آباد و کوهسرخ در شهریور امسال با انتقاد از حقوق کم بازنشستگان گفته بود حقوق بازنشستگان کفاف ۱۰ روز زندگی آنها را هم نمی‌دهد. در بهار سال جاری نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور نیز چنین جمله‌ای را به زبان آورد. بسیاری از فعالان حوزه بازنشستگی نیز گفته‌اند که حقوق بازنشستگان برای تأمین مایحتاج زندگی، هزینه‌های درمان و سایر هزینه‌های آنان کافی نیست. حال باید دید افزایش ۲۰ درصدی حقوق بازنشستگان چقدر می‌تواند روی زندگی این قشر جامعه تأثیر بگذارد./ اقتصاد آنلاین

حقوق بازنشستگان

حداقل حکم حقوق بازنشستگان معلوم شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب کردند که در سال آینده حداقل حقوق و مزایای مستمر شاغلان (مشمول و غیرمشمول قانون مدیریت خدمات کشوری)، به میزان ۲۰درصد افزایش یابد.

به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت صبح امروز شنبه هفتم بهمن ۱۴۰۲ و در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در بخش هزینه‌ای، با تصویب جزء ۲ بند الف تبصره ۱۵ این لایحه به شرح زیر موافقت کردند:

۲- حداقل حقوق و مزایای مستمر شاغلان (مشمول و غیرمشمول قانون مدیریت خدمات کشوری)، به میزان بیست درصد (۲۰%) افزایش می‌یابد. تفاوت تطبیق موضوع ماده (۷۸) قانون مدیریت خدمات کشوری، تفاوت تطبیق موضوع جزء (۱) بند «الف» تبصره (۱۲) قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور و تفاوت تطبیق موضوع بند «ی» تبصره (۱۲) قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور در حکم حقوق، بدون تغییر باقی می‌ماند.

۱-۲- حداقل مبلغ مندرج در حکم کارگزینی و قرارداد منعقده ماهانه حقوق بگیران به میزان صد میلیون (۱۰۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال تعیین می‌شود.

۲-۲- مستمری والدین شهدا به میزان یک و نیم(۱/۵) برابر مبلغ مندرج در جزء( ۲-۱) تعیین می‌شود.

۲-۳- حداقل حکم حقوق بازنشستگان و وظیفه بگیران مشمول صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی نیرو های مسلح و سایر صندوق‌های وابسته به دستگاه‌های اجرائی متناسب با سنوات خدمت به میزان نود میلیون (۹۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تعیین می‌شود.

۲-۴- در اجرای ماده ۴۵ قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب ۱۳۶۳ حداقل دریافتی ماهانه سربازان وظیفه مجرد مشغول در مناطق غیر عملیاتی معادل ۶۰ درصد حداقل دریافتی پایور، حداقل دریافتی ماهانه سربازان وظیفه مجرد مشغول در مناطق عملیاتی معادل ۷۵ حداقل دریافتی پایور و حداقل دریافتی ماهانه سربازان وظیفه متاهل بدون فرزند معادل ۹۰ درصد دریافتی حداقل دریافتی پایور می‌باشد.

سازمان برنامه و بودجه مکلف است کلیه اعتبارات لازم جهت اجرای این بند را در ردیف بودجه مستقل به صورت جداگانه ذیل ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران منظور کند.»/ایسنا

حق عائله و اولاد کارمندان و بازنشستگان در سال 1403 تعیین شد

امتیاز کمک هزینه عائله مندی و حق اولاد موضوع بند(۴) ماده (۶۸) قانون مدیریت کشوری برای شاغلان مشمول ماده (۱۶) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به ترتیب ۲۹۰۰ و ۱۷۸۰ و معادل ریالی امتیاز مذکور برای بازنشستگان و سایر مشمولان ماده مذکور تعیین شد.

به گزارش خبرنگار جماران؛ در بررسی رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ بخش هزینه‌ای در جلسه علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی، نمایندگان با جز ۳ بند الف تبصره ۱۵ موافقت کردند؛

امتیاز کمک هزینه عائله مندی و حق اولاد موضوع بند(۴) ماده (۶۸) قانون مدیریت کشوری برای شاغلان مشمول ماده (۱۶) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به ترتیب ۲۹۰۰ و ۱۷۸۰ و معادل ریالی امتیاز مذکور برای بازنشستگان و سایر مشمولان ماده مذکور تعیین میگردد. برای فرزند سوم و بیشتر به این ضرایب سی واحد درصد اضافه می شود./ جماران

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.