کد خبر : 48212 / /
/

افزایش آمار شهدای انفجار تروریستی کرمان ؛ یک کودک ۸ ساله بین شهدای جدید

رئیس سازمان اورژانس کشور آخرین آمار شهدا و مجروحان حادثه تروریستی کرمان را اعلام کرد.

افزایش آمار شهدای انفجار تروریستی کرمان ؛ یک کودک ۸ ساله بین شهدای جدید

جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور امروز با بیان اینکه قرار است یک مصدوم که کودکی ۴ ساله است، از طریق اورژانس هوایی به تهران منتقل شود، گفت: شمار مصدومان بستری در بخش‌های ویژه طی ۲ روز گذشته کاهش یافته و به ۲۵ نفر رسیده است.

وی با بیان اینکه تیم‌های پزشکی در حال اقدامات درمانی هستند تا هرچه سریع‌تر مصدومان حادثه بهبود یابند، اظهار داشت: بجز ۳۴ نفر که در آی‌سی‌یو بستری هستند، بقیه مصدومان به محض بهبودی و در صورتی که بتوانند بقیه دوران نقاهت خود را در منزل سپری کنند، از بیمارستان مرخص می‌شوند.

وی این نکته را خاطرنشان کرد که برخی از مصدومانی که در بخش آی‌سی‌یو بستری هستند، وضعیت نامناسبی دارند.

همچنین، بر اساس اعلام سازمان اورژانس کشور، شمار شهدای حادثه تروریستی کرمان با شهادت ۲ نفر که در بخش مراقبت‌های ویژه بستری بودند، به ۹۱ تن رسید.

در پی حادثه تروریستی کرمان شمار فوتی‌ها و مصدومان ۳۶۸ نفر بوده و ۱۰۳ نفر آنها همچنان بستری هستند که ۲۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه هستند.

طبق آخرین آمار اعلامی، تاکنون ۱۱۱ عمل جراحی برای نجات مصدومان صورت گرفته است.

۲ شهید امروز طاها شادکام ۸ ساله و سعید شهنوازی ۶۰ ساله هستند.

منبع: ایرنا

شهادت یک دانش‌آموز کرمانی دیگر پس از حادثه تروریستی | تعداد شهدا و مجروحان بستری دانش‌آموز

مشاور امور شاهد و ایثارگران وزیر آموزش و پرورش آمار جدید شهدا و مجروحان بستری دانش‌آموز را پس از انفجار تروریستی کرمان اعلام کرد.

زهرا مظفر مشاور امور شاهد و ایثارگران وزیر آموزش و پرورش درباره آخرین آمار شهدای دانش‌آموز انفجار تروریستی گلزار شهدا کرمان اظهار کرد: یکی از دانش‌آموزان بدحال بستری در بیمارستان به شهادت رسید و تعداد شهدای دانش‌آموز انفجار تروریستی کرمان به ۲۳ تن افزایش یافت.

به گفته مشاور امور شاهد و ایثارگران وزیر آموزش و پرورش، تاکنون ۹ تن از خانواده‌ سلطان‌آبادی بر اثر انفجار تروریستی کرمان به شهادت رسیده‌اند که از این میان ۴ شهید، دانش‌آموزند.

وی در پاسخ به این سوال که چند تن از دانش‌آموزان در بیمارستان بستری هستند، اعلام کرد: طبق آنچه به ما اعلام کردند، بیش از ۲۰ دانش‌آموز در بیمارستان بستری هستند.

 

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.