کد خبر : 47192 / /
/

سهام عدالت | سهام عدالت جدید | واریز سود سهام عدالت

دارندگان سهام عدالت این خبر مهم را از دست ندهند | هشدار درباره پیامک های کلاهبرداری از سهام عدالتی ها | این لینک ها را اصلا باز نکنید + عکس

در روزهای اخیر با نزدیک شدن به روزهای منتهی به واریز سود سهام عدالت، بازار ارسال پیامک‌های جعلی از طریق سرشماره یا پیام‌رسان‌های اینترنتی با همین محوریت نیز داغ شده که پلیس فتا و سازمان خصوصی‌سازی هشدار دادند از باز کردن لینک‌های درج شده در این پیامک‌ها خودداری شود.

دارندگان سهام عدالت این خبر مهم را از دست ندهند | هشدار درباره پیامک های کلاهبرداری از سهام عدالتی ها | این لینک ها را اصلا باز نکنید + عکس

سهام عدالت | زمان رونمایی از سامانه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث مشخص شده است و بزودی دغدغه حدود ۱۵ میلیون نفر حل و فصل می‌شود. سامانه مربوط به سهام عدالتمتوفیان سامانه میراث نام دارد. عملکرد این سامانه تسهیم هوشمند و انتقال مکانیزه دارایی متوفیان سهام عدالتبه وراث ایشان است. آخرین اخبار سهام عدالت را در خبر آزاد بخوانید.

موضوع سوءاستفاده کلاهبرداران از انتظار سهامداران برای دریافت سود سهام عدالت در سال‌های اخیر به چالش تبدیل شده و معمولا در روزهای نزدیک به واریز سود، تکاپوی سودجویان در این زمینه افزایش می‌یابد. افراد کلاهبردار با ارسال پیامک جعلی حاوی لینک، حساب مخاطبان را خالی می‌کنند.

سالانه دو بار سود سهام عدالت به صورت خودکار به حساب بانکی ثبت شده در سامانه سجام متقاضیان واریز می‌شود و قبل از واریز هیچ‌گونه پیامکی حاوی لینک به مخاطبان ارسال نمی‌شود.

با این حال در چند ماه گذشته گزارش‌های متعددی از فریب برخی هموطنان و کلاهبرداری به بهانه واریز سود سهام عدالت دیده شد که برخی از این سودجویان با همکاری پلیس فتا شناسایی شدند.

15607692

در روزهای اخیر نیز شاهد ارسال پیامک دریافت سود سهام عدالت به برخی هموطنان هستیم که در این زمینه مدیرکل حراست سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد: این سرشماره‌ها متعلق به سازمان خصوصی‌سازی نیست. به گفته سید محمدرضا هاشمی نیا، خانواده‌ها از طریق عابر بانک اقدام به دریافت این سود می‌کنند که این موضوع موجب می‌شود تا حساب افراد خالی شود.

وی تاکید کرد: شهروندان اطلاعات مورد نیاز خود را در مورد سود سهام عدالت و همچنین تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان را فقط از طریق رسانه‌های رسمی و خبرگزاری‌ها معتبر و از طریق پرتال سازمان خصوصی سازی دنبال کنند و در صورتی که با مشکل مواجه شدند از طریق سامانه رسمی سازمان خصوصی سازی موارد را اطلاع دهند.

پلیس فتا در ماه‌های گذشته همواره هشدار داده که پیام با محتوای سود سهام عدالت، ابلاغ حکم قضایی ثنا که از پیام‌رسان های‌داخلی و خارجی و خطوط شخصی برای افراد جامعه ارسال می‌شود عمده‌ترین شیوه سرقت اینترنتی از کارت‌های بانکی است؛ چراکه نرم افزارهای مخرب حریم خصوصی شما را نقض می‌کند و در صورت کلیک بر روی آدرس اینترنتی شما قربانی بعدی خواهید بود./سلام نو

سهام عدالت

سورپرایز برای این هفته دارندگان سهام عدالت

دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: برای دریافت سود سهام به هیچ فردی پیام داده نخواهد شد و از افراد هیچ مدرکی درخواست نمی‌شود.

مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت، گفت: امسال هم مانند سال‌های گذشته مجامع برگزار می‌شود و منتظر واریز سود شرکت‌ها هستیم که بناست سود سهام عدالت در دو مرحله پرداخت شود که مرحله اول تا پایان آذرماه و مرحله دوم و تسویه هم تا پایان سال اتفاق خواهد افتاد.

دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: برای دریافت سود سهام به هیچ فردی پیام داده نخواهد شد و از افراد هیچ مدرکی درخواست نمی‌شود.

حاجی‌وند بیان کرد: یکی از تفاوت‌های واریز سود سهام عدالت نسبت به واریز یارانه نقدی اینزمان است که یارانه به حساب سرپرست خانوار واریز می‌شود، ولی سود سهام عدالت به شماره شبای بانکی اشخاص واریز خواهد شد. ممکن است برای برخی افراد سود سهام عدالت واریز نشود که می‌تواند دلایلی، چون مسدودی شماره شبای بانکی، چک برگشتی و... داشته باشد که این دسته افراد در صورتی که سود سهام عدالت برای آن‌ها واریز نشد می‌توانند به سامانه سجام وارد و موارد را بررسی و اصلاح کنند. نکته مهم این است که افراد باید تا زمان واریز سود سهام عدالت منتظر باشند و اگر سود واریز نشد این اقدام را انجام دهند.

این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: هر زمان که موضوعات مربوط به سهام عدالت مطرح می‌شود عده‌ای از این فرصت جهت کلاهبرداری استفاده می‌کنند که لازم است سهامداران عدالت به چند نکته دقت داشته باشند. معمولا کلاهبرداران چند روش دارند؛ آن‌ها یا به افراد پیامک ارسال می‌کنند و می‌گویند برای دریافت سود سهام عدالت با این شماره تماس گرفته یا روی لینک خاصی کلیک کنید که در این خصوص باید گفت برای دریافت سهام عدالت به هیچ فردی پیامک زده نمی‌شود.

او افزود: مورد دیگر این که کلاهبرداران ممکن است در فضای مجازی سایتی را معرفی کنند که قطعا هیچ سایتی برای دریافت سود سهام عدالت وجود ندارد. نکته بعدی این که برخی از کلاهبرداران حرفه‌ای‌تر هستند و حساب کاربری افراد را هک و از طریق آن‌ها برای اطرافیان پیامکی مبنی بر این که "سود سهام عدالت را دریافت کردم به این لینک بروید و شما هم سود دریافت کنید" ارسال می‌کنند. بر همین اساس در این زمینه هوشیاری افراد بسیار مهم خواهد بود.

دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در ادامه، اظهار کرد: در مجموع برای دریافت سود سهام عدالت به هیچ فردی پیامی داده نخواهد شد و از افراد هیچ مدرکی درخواست نمی‌شود و همچنین مراجعه به سایت و لینکی نیاز نیست. سود سهام عدالت درست همانند سال گذشته به شماره شبای بانکی هر فردی که پیش‌تر در سجام وارد کرده واریز می‌شود.

سهام عدالت

واریز سود سهام عدالت دو برابری این سهام داران از این تاریخ

رئیس سازمان بورس با بیان این‌که مرحله اول سود سهام عدالت تا شب یلدا واریز می‌شود در مورد رقم واریزی گفت: افرادی که سهام ۵۰۰هزارتومانی دارند ۶۰۰هزار تومان و افراد دارای سهام یک‌میلیون‌تومانی دو برابر این رقم سود می‌گیرند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، رئیس سازمان بورس با بیان این‌که مرحله اول سود سهام عدالت تا شب یلدا واریز می‌شود در مورد رقم واریزی گفت: افرادی که سهام ۵۰۰هزارتومانی دارند ۶۰۰هزار تومان و افراد دارای سهام یک‌میلیون‌تومانی دو برابر این رقم سود می‌گیرند.

گفتگو با رییس سازمان بورس درباره واریزی شب یلدا

سوال: راجع به آخرین خبر از پرداخت سود سهام عدالت اگر ممکن است بفرمایید چه تعداد شرکت الان سود سهام عدالت را پرداخته‌اند و چه تعداد پرداخت نکردند؟

عشقی: ما در سال جاری هم بر اساس مصوبه شورای عالی بورس سود سهام عدالت را به صورت متمرکز توسط شرکت سرمایه‌گذاری مرکزی پرداخت خواهیم کرد در دو مرحله پرداخت خواهد شد این سود مرحله اولش انشاالله تا پایان همین آذر ماه تا شب یلدا ما سعی می‌کنیم که مرحله پرداخت سود سهام عدالت را داشته باشیم.

سوال: عددش را هم بفرمایید؟

عشقی: عددش تقریباً حدود عددی است که سال گذشته پرداخت شد نزدیک به ۶۰۰ هزار تومان

سوال: افزایشی هم نداشته است؟

عشقی: با توجه به پیگیری‌هایی که همکاران ما دارند می‌کنند یک بخش دیگری از سود شرکت‌ها را که دریافت کنیم به این مبلغ اضافه خواهد شد.

سوال: یعنی قطعی نیست هنوز؟

عشقی: این عدد قطعی نیست باید محاسبه شود دیگر./باشگاه خبرنگاران جوان

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.