کد خبر : 46807 / /
/

خبر خوش برای مشتریان ایران خودرو در سامانه یکپارچه | حراج هایما و لاماری از هفته آینده به قیمت کارخانه

مدیر سامانه یکپارچه عرضه خودروهای داخلی، گفت: به دنبال عرضه مازاد تعدادی از محصولات خودروسازان در سامانه یکپارچه، ایران خودرو نیز هفته آینده نسبت به عرضه یک محصول خود در این سامانه اقدام می‌کند.

خبر خوش برای مشتریان ایران خودرو در سامانه یکپارچه | حراج هایما و لاماری از هفته آینده به قیمت کارخانه

 4 خودروساز داخلی ایلیا، کرمان موتور، سانیار موتور و آرین موتور، از امروز خودروهای مازاد و جدید خود را برای عرضه در سامانه یکپارچه بارگذاری کرده‌اند.

براین اساس تعدادی از این خودروها هم‌اکنون در این سامانه یکپارچه خودروهای داخلی به آدرس https://esalecar.ir/cars قابل عرضه است و متقاضیان می‌توانند نسبت به ثبت تقاضای خود در سامانه مذکور اقدام کنند.

* عرضه جدید لاماری و هایما از هفته آینده در سامانه یکپارچه

مهدی تقدسی، مدیر طرح یکپارچه عرضه خودروهای داخلی، در این‌باره به خبرنگار فارس گفت: عرضه خودروی lamari EMAM ‌محصول شرکت آرین از هفته آینده آغاز می‌شود.

‌به گفته مدیر طرح یکپارچه عرضه خودروهای داخلی، شرکت ایران‌خودرو هفته آینده هایما 7X را عرضه خواهد کرد.

وی بیان داشت: عرضه خودرو‌های داخلی و وارداتی در سامانه مستمر خواهد بود و مردم می‌توانند بدون دغدغه نسبت به ثبت‌نام و خرید خودرو اقدام کنند.

 در حال حاضر خودروهای JACS3، JACS4 و همچنین خودروی X35 شرکت خودروسازی کرمان موتور در سامانه قابل عرضه است.

همچنین خودروی KMZJ7 محصول شرکت سانیار موتور در سامانه یکپارچه خودروهای داخلی بارگذاری و آماده عرضه است اما عرضه خودروهای KMCX5 و DAYUNY7 که در سامانه بارگذاری شده بزودی آغاز می‌شود./ فارس

 

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.