کد خبر : 45964 / /
/

سهام عدالت | سهام عدالت سود

سورپرایز دولت برای سهام عدالتی ها | کارمزد انتقال سهام عدالت متوفیان چقدر است؟

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث که با استفاده از سامانه (میراث) رایگان انجام می‌شود.

سورپرایز دولت برای سهام عدالتی ها | کارمزد انتقال سهام عدالت متوفیان چقدر است؟

سهام عدالت | یکی از دغدغه‌های وراث متوفیان سهام عدالتدر طول ۱۸ سال گذشته تعیین تکلیف انتقال سهام بود. انتقال سهامی که بار‌ها وعده راه‌اندازی سامانه آن داده شده بود. تا این که سرانجام رئیس سازمان بورس مجید عشقی اعلام کرد، سامانه انتقال سهام متوفیان سهام عدالتبه نام “میراث” رونمایی شد.خبر خوشی از واریز سود سهام عدالت نفری 400 هزارتومان بحساب ها خبر داد. سود سهام عدالت برای دارندگان سهام ۵۰۰ هزار تومانی با دارندگان سهام یک میلیون تومانی متفاوت است.آخرین اخبار سهام عدالت را در خبر آزاد بخوانید.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث که با استفاده از سامانه (میراث) رایگان انجام می‌شود.

مجید عشقی در دهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه، اظهار داشت: سهام عدالت تقریبا یک جمعیت ۵۰ میلیون نفری را شامل می‌شود که در این مدت ۱۷ سال عده‌ای فوت کردند. دستگاه‌های مختلف به سازمان کمک کردند تا انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث به صورت الکترونیک و بدون هیچ کارمزدی انجام شود، فقط نیاز است یکی از وراث با مدارک لازم به یکی از کارگزاری‌ها مراجعه کند.

او افزود: طی دهه های گذشته نقش تامین مالی از طریق بازار سرمایه در اقتصاد کشور کمرنگ بوده است اما خوشبختانه از سال ۱۳۸۴ با تصویب قانون اوراق بهادار نقش بازار سرمایه پررنگ تر شد.

رئیس سازمان بورس گفت: در سال ۱۴۰۱، حدود ١٥٠٠ همت در مجموع سیستم بانکی افزون بر وام هایی که طی سال های گذشته به بخش های غیر دولتی تخصیص داده بود در حالی که این مبلغ سال گذشته در بازار سرمایه ۶۰۰ همت بوده که برآورد ما حدود ۳۰ درصد است در حالی که این رقم در سال ۱۳۹۵حدود ۱۴ بوده است.

عشقی تصریح کرد: در شش ماهه اول امسال مجموع انتشار اوراق و افزایش سرمایه حدود ۳۰۰ همت تامین مالی صورت گرفته انتظار می‌رود تا پایان سال این عدد به ۸۰۰ همت افزایش یابد.

او بیان کرد این اعداد نشان می‌دهد که بازار سرمایه می‌تواند نقش موثری در تامین مالی اقتصاد صورت پذیرد و امید می‌رود با توجه به اقدامات این ارقام افزایش یابد

رئیس سازمان بورس بیان کرد : در سال جاری تعداد نهادهای مالی فعال به بیش از هزار نهاد مالی رسیدیم در دوسال گذشته به ۲۰۰ نهاد مالی به منظور خدمات رسانی بهتر مجوز هایی در قالب کارگزاری، سبدگردان و … غیره رسیدم ، تعداد شرکت های پذیرفته شده نیز به ۸۰۰ عدد رسیده است.

او گفت: در ۱۰ سال گذشته روند تامین مالی در کشور مناسب نبوده و میزان استهلاک سرمایه از سرمایه گذاری های جدید بیشتر بوده است ، لذا به منظور تشویق جذب سرمایه یکی از برنامه های اصلی سازمان بورس است در همین راستا ۹ محور راهبردی و ۲۱ برنامه جامع بتوانیم به این امر مهم بپردازیم.

عشقی تصریح کرد: بحث ارتقا حاکمیت شرکتی یکی از موانع جدی در بحث سرمایه گذاری شناسایی شده است که برنامه ریزی هایی صورت گرفته است.

او بیان کرد: بحث گسترش ابزارهای مالی نیز یکی دیگر از برنامه‌های ما است، در حوزه خدمات مالی در بازار سرمایه خوشبختانه بخش خصوصی عملکرد خوبی طی چندسال گذشته داشته است و بخش عمده خدمات به بخش خصوصی اختصاص داده شده است.

عشقی گفت: یکی از عوامل رونق بازار سرمایه در بازار اولیه و ثانویه بحث پیش بینی پذیری بودن این بازار است که با برخی نگاه های سینوسی به بخشی از بازار سرمایه و صنایع اعتماد سهامداران از بین می‌رود و سال ها بازگشت آن طول می‌کشد.

او بیان کرد: در یک طرحی در مهرماه حدود ۲هزار میلیارد تومان تامین مالی برای پروژه در بازار سرمایه‌گذاری حرفه ای صورت گرفته ، با وجود آنکه بازار سرمایه در حال حاضر چنگی به دل نمی‌زند اما صندوق های سهامی پذیره نویسی شدند و مورد استقبال قرار گرفتند.

رییس سازمان بورس بیان کرد: از تمام نهادهای دولتی و حاکمیتی خواهان کمک و اعتماد سازی هستیم، ابزارهای مالی و صندوق های سرمایه‌گذاری برای سلایق مختلف اکنون در بازار سرمایه وجود دارد که می‌توانند متناسب با میزان ریسک پذیریشان از آن ها بهره گیرند

عشقی تصریح کرد: انشاالله بتوانیم تا پایان سال بخشی از مجامع شرکت های سرمایه گداری استانی را برگزار کنیم برنامه مفصلی در این حوزه در شورای عالی بورس دیده شده است./سمات نیوز

سهام عدالت

انتقال سهام عدالت رایگان شد

دیروز شرکت سپرده گذاری مرکزی با رونمایی از سامانه هوشمند انتقال دارایی های متوفیان به وراث، خدمات رسانی به ۱۵ میلیون نفر و رفع دغدغه ۳.۷ میلیون سهامدار را برطرف کرد

به گزارش اقتصاد آنلاین، دیروز سامانه موردانتظار واگذاری سهام عدالت متوفیان به وراث رونمایی شد. به گفته محمد باغستانی، مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی، افراد برای استفاده از سامانه باید ثبت نام و دارای اوراق انحصار وراثت باشند. وی همچنین اظهار داشت که از سال ۲۰۰۴ تاکنون بیش از ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار از دنیا رفته اند.

مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: تلاش همکاران در شرکت سپرده گذاری مرکزی برای واگذاری سهام بوده و اکنون بدون دریافت کارمزد، این سهام به صورت الکترونیکی به ورات منتقل می شود.

متقاضی واگذاری سهام متوفی به وراث باید ابتدا با درج تابعیت، تاریخ تولد و تاریخ فوت به درگاه ذینفع بازار سرمایه به آدرس (https://ddn.csdiran.ir) وارد شود. از متوفی در بخش "استعلام" نوبت پرونده قهری» در پورتال یکپارچه ذینفعان جهت اطلاع از فرارسیدن یا عدم تشکیل پرونده متوفی در صورت قطعی شدن زمان تشکیل پرونده باید با مراجعه به یکی از منتخبین مدارک زیر را ارائه نمایند. دفاتر کارگزاری: تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، اصل یا عکس برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه کلیه وراث تعیین شده در گواهی محدودیت وراثت (با توضیح اینکه رسید متقاضی کارت ملی یا گواهی شماره ملی ممهور به مهر سازمان ثبت احوال می تواند جایگزین کارت ملی شود، اصل یا عکس برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی (در صورتی که مادر در عداد وراث باشد؛ مستنبط از بند ب ماده ۸۹۲ قانون مدنی برای کنترل حاجب، صفحات شناسنامه مربوط به تعداد فرزندان پدر و مادر متوفی نیز الزامی است) و در صورت داشتن وصیت نامه رسمی که در گواهی حصر وراثت نیز ذکر شده است، ارائه اصل یا کپی وصیت نامه الزامی است.

از این رو این سامانه جدید دغدغه حدود ۱۵ میلیون نفر را برطرف کرده و با همکاری شرکت های کارگزاری می توان برگ زرینی در ارائه خدمات به جامعه سهامداران ایجاد کرد.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.