کد خبر : 44666 / /
/

بهانه‌جویی به سبک الاتحاد | تصویری از تمرین دیروز الاتحاد در کنار تندیس شهید سلیمانی | غیبت بنزما عامل لغو بازی سپاهان و الاتحاد؟

این تصویر نشان می‌دهد با وجود تندیس حاج قاسم سلیمانی الاتحاد دیروز در ورزشگاه نقش‌جهان تمرین کرده است؛ این تندیس ۴سال است که در ورزشگاه نقش جهان وجود دارد و حتی ناظران بازی قبل از بازی و با بررسی ورزشگاه تایید انجام این بازی را داده

بهانه‌جویی به سبک الاتحاد | تصویری از تمرین دیروز الاتحاد در کنار تندیس شهید سلیمانی | غیبت بنزما عامل لغو بازی سپاهان و الاتحاد؟

درشرایطی که قرار بود بازی تیم‌های سپاهان و الاتحاد از ساعت ۱۹:۳۰ برگزار شود، این بازی لغو شد، اما پشت پرده این ماجرا چه بود؟

گرچه شنیده می‌شود الاتحاد به بهانه مجسمه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، از حضور در زمین امتناع کرده اما واقعیت ماجرا از این قرار است که ابتلای بنزما به کرونا باعث شد تا الاتحاد ترجیح دهد به دنبال بهانه‌جویی و فرار از مسابقه در برابر هواداران سپاهان باشد.

تمرین الاتحاد

از سوی دیگر اعراب که لابی قدرتمندی در AFC دارند، خیالشان بابت نتیجه احتمالی راحت است که ۳ بر ۰ هم‌ برنده خواهند شد!

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.