تاریخ واریز سود سهام عدالت مشخص شد | جاماندگان سهام عدالت به کجا مراجعه کنند ؟
به گفته مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری گیلان واریز مبلغی به عنوان سود سهام عدالت به حساب سهام داران واقعیت ندارد اما یقیناً این مهم در دستور کار دولت خدمتگزار قرار دارد.
سهام عدالت | سهام عدالت یکی از موضوعاتی است که در سالهای گذشته مورد توجه بسیاری از مردم و مسوولین قرار گرفته است.حداکثر زمان واریز سود نقدی شرکتهای بورسی به چهار ماه کاهش یافت؛ اتفاقی که قطعا باعث میشود زمان واریز سود سهام عدالت زودتر صورت بگیرد و احتمالا نحوه واریز نیز متفاوت خواهد شد.بنا بر خبرهای جدید واصله سهام عدالت امسال به جاماندگان تخصیص و مقدار آن هم به احتمال زیاد تغییر می کند آخرین اخبار سهام عدالت را در خبر آزاد بخوانید.
ابراهیم قنبرپور مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری گیلان با اشاره به اینکه اخیراً پیامکها و تماسهایی به منظور بررسی صحت یا عدم صحت واریز مرحله جدید سود سهام عدالت با بنده و برخی دیگر از همکاران برقرار شده است، اظهار کرد: متأسفانه هر از چند گاهی شاهد بروز چنین مباحثی هستیم که تأمل برانگیز است.
وی با بیان اینکه یقیناً واریز سود سهام عدالت در دستور کار دولت خدمتگزار قرار دارد، گفت: بر اساس آمار موجود از مراحل واریز سود سهام عدالت توسط دولت آقای رئیسی، شاهد هستیم که در دوران فعالیت این دولت سود سهام عدالت در تاریخ هایی مشخص و با افزایش چندین برابری نسبت به زمان فعالیت دولت های پیشین پرداخت شده است.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری گیلان با تأکید به اینکه زمان پرداخت مرحله جدید سود سهام عدالت یقیناً از طریق رسانه اطلاعرسانی میشود، بیان کرد: پیامکها و تماسهای اخیر با این مضمون صحت ندارد و با توجه به برخی از کلاهبرداریهایی که در گذشته تحت چنین عناوینی انجام شده، امیدوارم هم استانیهای عزیز در این باره دقت بیشتری داشته باشند.
قنبرپور با تأکید به اینکه ثبت نام جدید برای جاماندگان سهام عدالت آغاز نشده است افزود: افراد نباید از این بابت ثبت نام انجام دهند و به پیامک هایی مبنی بر آغاز ثبت نام جدید ، بی اعتنا باشند و اطلاعات شخصی خود را به افراد نامعلوم ارائه نکنند./همشهری آنلاین
دستور تخصیص سهام عدالت به جاماندگان
معاون مشارکتهای مردمی بهزیستی آذربایجان شرقی گفت: قانون مربوط به تخصیص سهام عدالت به مددجویان بهزیستی وضع شده است، ولی شیوهنامه اجرایی هنوز ابلاغ نشده است.
جواد ایمانزاده، معاون مشارکتهای مردمی بهزیستی آذربایجان شرقی درباره وعده مشاور رییس سازمان بورس درباره واگذاری سهام عدالت برای مددجویان بهزیستی اظهار داشت: قانون مربوط به تخصیص سهام عدالت به مددجویان بهزیستی وضع شده است، ولی شیوهنامه اجرایی هنوز ابلاغ نشده است.
سهام عدالت -فعالیت صندوقهای سرمایهگذاری نیکوکاری از طریق بورس در آذربایجان شرقی
وی درباره فعالیت صندوقهای سرمایهگذاری نیکوکاری از طریق بورس در آذربایجان شرقی نیز گفت: زمانی که بورس رونق داشت کارگزاریها در این خصوص اعلام آمادگی کردند و چندین صندوق نیکوکاری از طریق بورس ایجاد شد که سرمایه اولیه نیز توسط خیرین و خود آنها تامین شده بود و جنب و جوش خاصی در این حوزه وجود داشت.
معاون مشارکتهای مردمی بهزیستی آذربایجان شرقی ادامه داد:حتی در آن برهه زمانی جامعه معلولین نیزدورههای آموزشی مختلفی برای خانوادهها برگزار میکردند، ولی پس از ریزش سنگین بورس فعالیتها در این حوزه کاهش یافت.
ایمانزاده خاطرنشان کرد: بهزیستی نیز به عنوان یک دستگاه دولتی اجازه ورود به این حوزه را ندارد و ما فقط میتوانیم نقش تشویقی برای آموزش در این حوزه ایفا کنیم و نمیتوانیم اجباری برای ایجاد جمعیت خیریه داشته باشیم.
همچنین فرگل صحاف، مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی نیز در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: در طول ۲۳ ماه دولت سیزدهم یک هزار و ۴۱۳ واحد مسکونی ساخته و ۱۷ هزار و ۶۴۰ مورد توانمندسازی پایدار از طریق ایجاد و پایدار کردن شغل انجام شده است.
وی ادامه داد: در این مدت میزان مستمری ۲۱۳ درصد افزایش یافته و ۱۸ هزار پشت نوبت به چرخه بهزیستی وارد شدهاند و کل پشت نوبتی در آذربایجانشرقی صفر شده است. همچنین مراکز اورژانس اجتماعی استان بیش از ۳۲ هزار مشاوره حضوری و ۱۴۰ هزار مشاوره تلفنی انجام دادهاند، و در مراکز مشاوره میزان حصول سازش زوجین خواستار طلاق، ۲۰ درصد است که بیشتر از نُرم کشوری میباشد.
وی ادامه داد: در مراکز نگهداری شبانه روزی ۲۶ هزار و ۱۰۲ نفر تحت مراقبت هستند و تعداد ارائه خدمات پیشگیری از معلولیت ۴۲۶ هزار و ۸۳۰ مورد بوده است.
فرگل صحاف مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه مستمری بگیران استان ۹۳ هزار و ۶۱۶ نفر است، توضیح داد: تعداد خانههای کودک و نوجوان ۲ مرکز است که ۳۳۵ فرزند در این خانهها نگهداری میشود و همچنین تعداد فرزندان امدادبگیر از اعتبارات سازمان ۱۶۰۵ و تعداد فرندان هدایت شده به زندگی مستقل ۲۵ نفر است.
وی در خصوص آمار فرزندخواندگی در آذربایجانشرقی توضیح داد: تعداد واگذاری به فرزندخواندگی ۵۴ کودک بوده که بر اساس شرایط خانوادهها و اولویتها این کار انجام میشود، همچنین برای سهولت کار سامانه فرزندخواندی از سال ۹۹ راه اندازی شده است.
مدیرکل بهزیستی استان با اشاره به پرداخت بیمه تامین اجتماعی ۲ هزار و ۳۷۱ زنان سرپرست خانوار و یک هزار و ۹۴ زنان سرپرست روستایی عنوان کرد: همچنین در یک سال گذشته توانمندسازی یک هزار و ۲۹۸ زن سرپرست خانوار انجام شده است.
فرگل صحاف مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی ادامه داد: ۲۹ هزار و ۶۸ قلم تامین وسایل کمک توانبخشی و ۷۰۰ مورد خرید خدمات توانپزشکی و دندانپزشکی انجام شده و در
۴۹ تعداد مراکز شبانه روزی ۲ هزار و ۴۰۷ نفر از خدمات استفاده میکنند. ۴ هزار و ۹۷۸ دانش آموز معلول هم در استان داریم که کمک هزینه دریافت میکنند.
صحاف با بیانکه ۷ هزار و ۴۶۳ مورد غربالگری پیشگیری از معلولیت ژنتیک انجام شده است، گفت: تعداد مرکز تخصصی درمان و بازتوانی معتادان ۷۰ مرکز میباشد که ۲۵ هزار و ۱۷۰ نفر خدمت گیرنده در یک سال گذشته داشتهاند.
وی ادامه داد: تعداد واحد مسکونی واگذار شده در سال گذشته ۶۶۲ واحد و تعداد کمک به ودیعه و اجاره مسکن ۷۰ مورد بوده است و در ده سال عملکرد تامین مسکن ۸ هزار و ۲۵۷ مورد بوده است.
مدیرکل بهزیستی آذربایجانشرقی در خصوص وضعیت کودکان کار خیابانی در استان خاطرنشان کرد: کودک کار خیابانی و کارتن خواب نداریم بلکه همه دارای خانواده هستند و شبها بعد از فروش وسایلشان به خانه برمیگردند.
به نقل از مکتوب نامه،سهام عدالت یکی از بزرگترین برنامههای توزیع سهام در کشور ایران است که در سال ۱۳۸۹ آغاز شد. سهام عدالت در جوامع از نظر اجتماعی و اقتصادی عادلانه شناخته میشود، زیرا به همه افراد اجازه میدهد تا به درآمد و ثروت منصفانه دست یابند.این برنامه با هدف بهرهمندی شهروندان از عملکرد سازمانها و شرکتهای دولتی به صورت سهام درآمدنی توسعه یافت و تاکنون چندین دوره توزیع سهام عدالت انجام شده است.بعد از ابلاغ مصوبه جدید شورایعالی بورس بهزودی مجامع شرکتهای استانی سهام عدالت که ۳۰ ماه متوقف بودند، برگزار خواهد شد، کارشناسان معتقدند این موضوع میتواند موجب ایجاد موج جدیدی از عرضهها در بازار سرمایه شود.در ادامه به آخرین خبر از سهام عدالت می پردازیم.
سهام عدالت یکی از موضوعاتی است که در سالهای گذشته مورد توجه بسیاری از مردم و مسوولین قرار گرفته است.
اما در ۱۸ سالی از ورود سهام عدالت به ادبیات اقتصادی کشور میگذرد، همیشه درباره نحوه آزادسازی آن بحث های مختلفی انجام شده است.
حدود ۴۹ میلیون نفر در کشور دارای برگههای سهام عدالت هستند و این مساله به دلیل دربرگیری فراوانی که دارد، توجهات زیادی را به خود معطوف کرده است.
سهام عدالت در قالب برگه های ۴۰۹ هزار تومانی، ۴۹۰ هزار تومانی، ۵۳۲ هزار تومانی و یک میلیون تومانی میان افراد واجد شرایط توزیع شده است.
برگه های ۴۰۹ هزار تومانی سهام عدالت، حدود ۱۰ میلیون و ۵۲۹ هزار تومان ارزش دارد. ارزش برگه های ۴۹۰ هزار تومانی، ۵۳۲ هزار تومانی و یک میلیون تومانی به ترتیب ۱۲ میلیون و ۶۱۵ هزار تومان، ۱۳ میلیون و ۶۹۶ هزار تومان و ۲۵ میلیون و ۷۴۵ هزار تومان بوده است.
هشدار مهم در خصوص کلاهبرداری در پوشش سهام عدالت
پلیس فتا نسبت به کلاهبرداری در پوشش سهام عدالت هشدار داد.
پلیس فتا با ارسال پیامک انبوه اعلام کرد: «هموطن گرامی آیا اطلاع دارید پیام با محتوای «سود سهام عدالت»، «ابلاغ حکم قضایی ثنا» که از پیامرسانهای داخلی و خارجی و خطوط شخصی برای افراد جامعه ارسال میگردد، عمدهترین شیوه سرقت اینترنتی از کارتهای بانکی هست چرا که نرمافزارهای مخرب حریم خصوصی شما را نقض میکند و در صورت کلیک بر روی آدرس اینترنتی شما قربانی بعدی خواهید بود.»
مردم مدیریت سهام عدالت را به دست میگیرند
معاون امور تعاون وزارت کار با اشاره به وجود ۴۹ شرکت تعاونی سهامی عدالت اظهار کرد: امروز در مدل سهام عدالت با وجود آنکه طبق قانون سیاستهای کلی اصل ۴۴ مالکیت را به مردم دادیم ولی مدیریت هنوز در دست مردم نیست و دولت قرار است که این کار را تعیین تکلیف کند.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۳۶ شرکت بورسی،۱۳ شرکت غیربورسی و ۴۹ شرکت تعاونی داریم که در قالب سهام عدالت بالاترین سوددهی را دارند.میزان دارایی شرکتهای سهام عدالت بیشتر از میزان داراییهای وزارت کار در قالب شرکتهای شستا، تامین اجتماعی،صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق بازنشستگی فولاد است ولی با وجود سرمایه بالا در سهام عدالت مردم در مدیریت آنها نقشی ندارند. در همایش اقتصاد تعاونی، رئیس جمهور دستور دادند که این مساله رسیدگی و مرتفع شود و مسئولیت پیگیری کار با کارگروه مربوطه در وزارت امور اقتصاد و دارایی است و وزیر اقتصاد اعلام کردند که این اتفاق خواهد افتاد تا مردم بهتر بتوانند داراییهایشان را مدیریت کنند.
آنطور که وزیر اقتصاد اعلام کرده، تخصیص سهام عدالت به جاماندگان مستلزم طی مراحل تایید و تصویب در هیات دولت است.
سال گذشته حدود ۳.۵ میلون نفر به عنوان جاماندگان سهام عدالت شناسایی شدند و قرار بود به هرکدام از این افراد مبلغ ۱۰ میلیون تومان سهام عدالت اختصاص پیدا کند. اما رییس سابق سازمان خصوصیسازی اعلام کرد که تحقق این موضوع به ۳۵ هزار میلیارد تومان منابع نیاز دارد که چنین منابعی فعلا موجود نیست.
طبق تصویبنامه هیات وزیران قرار شد دو درصد سهام بانک ملت، سه درصد از سهام بانک تجارت و ۲.۷ درصد سهام بانک صادرات مشمول این واگذاری شوند.
البته به گفته رییس سابق سازمان خصوصی سازی، منابع در نظر گرفته شده، منابع مورد نیاز سهام عدالت را پوشش نمیدهد.
موضوع تخصیص سهام عدالت به جاماندگان، مصوبه مجلس را دارد و در ماههای اخیر مورد تاکید نمایندگان مجلس قرار گرفته است.
تازهترین خبر در این زمینه از سوی سیداحسان خاندوزی ـ وزیر اقتصاد اعلام شده که گفته که مراحل تصویب و تخصیص سهام عدالت به جاماندگان باید از طریق هیات دولت طی شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین درباره زمان واریز سود سهام عدالت بیان کرد: پس از اینکه مجامع برخی از شرکتهای موجود در سبد سهام عدالت برگزار شد و تقسیم سود انجام شد به رییس سازمان بورس میگویم تا خیلی فوری از همه شرکتها منابع را وصول و به حساب سهامداران واریز کند.
حدود دو ماه قبل نیز معاون جدید واگذاری سهام و بنگاههای سازمان خصوصیسازی به ایسنا گفت: ترجیح سازمان خصوصیسازی و قانونگذار واگذاری سهام شرکتهای بورسی به جاماندگان سهام عدالت است. سازمان خصوصیسازی در پیشنهادی که سال گذشته به دولت ارائه کرد اعلام کرد که سهام شرکتهای بورسی را مد نظر دارد، امسال نیز پیشنهاد مذکور دوباره مطرح شده است.
طی چند سال گذشته با توجه به آزادسازی سهام عدالت، افزایش ارزش این سهام و همچنین افزایش قیمت سود آن، اخبار مربوط به سهام عدالت چه برای مشمولان و چه برای جاماندگان حائز اهمیت است. در این میان و با وجود آنکه پرداخت سود سالانه سهام عدالت قاعده خاصی دارد و شناسایی و ثبتنام جاماندگان توسط مسئولان درحال پیگیری بوده و هنوز به نتیجه نرسیده است، بسیاری از افراد از طریق پیامک بیا پیامرسانهای داخلی و خارجی سعی در فریب افراد دارند. موضوعی که مسئولان بارها درمورد آن هشدار داده و از مردم تقاضا کردند در این مورد هوشیار باشند.