حقوق بازنشستگان | حقوق بازنشستگان همسان سازی | حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
شگفتانه باورنکردنی برای حقوق بازنشستگان | افزایش ۳ میلیون تومانی پس از همسان سازی حقوق بازنشستگان
میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور گفت: در راستای توسعه خدمات درمانی در حال حاضر بیش از ۱۳۳ پروژه کشوری در حال اجرا است که هفت پروژه آن مربوط به استان گلستان است.

همسانسازی حقوق بازنشستگان | سه میلیون و 600 هزار بازنشسته در انتظار اجرای مصوبه قانونی همسانسازی حقوق بازنشستگان هستند.حقوق بازنشستگان1401 همانند پاداش بازنشستگی برای افراد مختلف متفاوت است . حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی 1401 مقداری از حقوق بازنشستگان کشور ی کمتر می باشد.جدیدترین اخبار در رابطه با حقوق بازنشستگان را از سایت خبر آزاد پیگیری نمایید.
میرهاشم موسوی صبح امروز در بازدید از بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان گنبدکاووس در جمع خبرنگاران اظهارکرد: بازنشستگان تامین اجتماعی در سامانه متمرکز برای وام ۲۰۰ میلیون ریالی ثبتنام کرده بودند و اواخر هفته آینده این وام بصورت قرعهکشی به ۴۰ هزار نفر از این بازنشستگان پرداخت میشود.
وی تصریحکرد: اولویت دولت سیزدهم با تاکید رئیسجمهور در تامیناجتماعی کشور، توسعه خدمات درمانی در همه بخشها به ویژه خدمات درمانی رایگان است.
مدیرعامل سازمان تامیناجتماعی کشور خاطرنشانکرد: در راستای توسعه خدمات درمانی در حال حاضر بیش از ۱۳۳ پروژه درمانی در کشور در حال اجرا است که حدود هفت پروژه آن مربوط به استان گلستان خواهدبود.
وی ادامه داد: هتلدینگ بیمارستان تامیناجتماعی گنبدکاووس با ۵۰ تخت و اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال احداث شده و در روزهای آینده به بهرهبرداری میرسد.
موسوی گفت: پیشبینی شده امسال برای ساخت و توسعه مراکز درمانی کشور مبلغ ۹هزارو ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شود که این مبلغ قبل از آغاز دولت سیزدهم بیش از چهارهزار میلیارد تومان بودهاست و در دولت سیزدهم بیش از دو برابر رشد داشتهاست.
ثبت نام این وام که به صورت «غیرحضوری» از اول هفته (۲۱ مردادماه) آغاز شد، «غیرحضوری» است و بنابر اعلام سازمان تامیناجتماعی متقاضیان بازنشسته و مستمریبگیران صرفا تا ساعت ۲۴ امروز (جمعه ۲۷ مرداد ماه) برای ثبتنام فرصت دارند.
این در حالیست که لازم است متقاضیان از طریق مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان به نشانی es.tamin.ir ثبتنام خود را نهایی کنند لذا بازنشستگان و مستمریبگیران برای دریافت این تسهیلات، نیازی به مراجعه حضوری ندارند./ سلام نو
اما تامین اجتماعی برای پرداخت این وام شروطی از جمله داشتن ۲۰ سال سابقه بیمهپردازی و بیشتر، حداکثر مستمری دریافتی ۱۵۰ میلیون ریال، دارای سن ۵۰ تا ۷۸ سال، عدم مسدودی حساب، مالکیت تلفن همراه به نام شخص متقاضی، عدم سابقه چک برگشتی، عدم بدهی معوق به سیستم بانکی کشور (بابت شخص متقاضی یا ضمانت وام دیگران)، عدم استفاده از تسهیلات مشابه طی ۳ سال گذشته و داشتن موجودی مکفی در حساب بانکی شخص به مبلغ ۱۰۰ هزار تومان، اعلام کرد که انتقادات مستمریبگیران را به همراه داشت.
اما محسن تقیانی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی محدودیت منابع سازمان را دلیل اتخاذ این شروط دانست و گفت که باید برای پرداخت تسهیلات اولویتبندی صورت گیرد که معیشت و دریافتی مستمری، از جمله اولویتهاست لذا دریافت ۱۵ میلیون تومان مستمری را ملاک قرار دادیم که در جمعبندیهای کارشناسی احصاء شد. این در حالیست که درصد بالایی از بازنشستگان مشمول دریافت وام و تنها ۲۰ تا ۳۰ درصد بازنشستگان خارج از محدوده هستند.
وی راه دریافت وام برای سایر بازنشستگان را بسته ندانست و از سایر مستمریبگیران که مستحق دریافت وام هستند خواست با مراجعه به کانونهای بازنشستگی و بدون شرایط ، تقاضای خود را برای دریافت وام ثبت کنند.
به گفته مدیرکل فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی با توجه به اینکه ثبت تقاضای وام بهصورت الکترونیکی انجام میشود، اگر نام مستمریبگیری در قرعهکشی برای دریافت وام برگزیده شود، نیاز به مراجعه به بانک ندارد و وام بدون ارائه ضامن بهحسابش واریز میشود.
بازنشستگان و مستمریبگیران در صورت داشتن هرگونه سؤال یا ابهام بهصورت ۲۴ ساعته میتوانند با شمارهگیری تلفن با کارشناسان مرکز ارتباطات مردمی سازمان تأمیناجتماعی تماس گرفته و راهنماییهای لازم را دریافت کنند.
بیتاله برقراری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه براساس اساسنامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، صندوق مکلف است سالیانه مستمری مستمریبگیران را مطابق با مصوبات هیات وزیران بعد از محاسبات بیمهای افزایش دهد، گفت: این افزایش مستمری مشمول کسانی است که تا پایان سال ۱۴۰۱ احکام مستمری آنها صادر شده است.
وی درباره روند قانونی افزایش مستمری توضیح داد: در ابتدا تیم اجرایی صندوق پیشنهاد خود را برابر با ضوابط و مقررات به هیات مدیره ارائه میدهند و پس از تصویب آن توسط هیات مدیره، در هیات امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوقهای تابعه، پیشنهاد آن مطرح و پس از تصویب اجرایی میشود . حدود ۱۰ روز گذشته مصوبه هیات امنا درخصوص افزایش ۲۰ درصدی مستمری در سال ۱۴۰۲ با حمایتهای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ شد.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با اشاره به اینکه میزان افزایش مستمری مستمریبگیران در سال ۱۴۰۲ برابر با ۲۰ درصد اعلام شده است، یادآور شد: پس از ابلاغیه، این میزان افزایش در احکام مستمری مستمریبگیران اعمال شد به گونهای که روز چهارشنبه (۲۵ مردادماه) مستمریبگیران صندوق معوقات ۵ ماهه افزایش ۲۰ درصدی سال ۱۴۰۲ را به همراه مستمری مردادماه دریافت کردند.
وی با بیان اینکه در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، هشت سطح درآمدی تعریف شده است که بیمه شدگان متناسب با این ۸ سطح و حق بیمههای واریزی از مستمری صندوق بهرهمند میشوند، گفت: در حال حاضر از مجموع ۱۷۸ هزار و ۶۲۹ خانوار مستمریبگیر، ۸۷ هزار و ۸۰۳ خانوار بازماندگان فوت، ۴۴ هزار و ۹۳ خانوار در قالب بازنشستگی پیش از موعد، ۳۶ هزار و ۹۴۷ خانوار از مزایای مستمری سالمندی و ۹۷۸۶ خانوار از مزایای مستمری از کارافتادگی بهرهمنده شدهاند.
مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در پایان بیان کرد که روز چهارشنبه(۲۵ مردادماه) بالغ بر ۳۷۱۲ میلیارد ریال به حساب مستمریبگیران واریز شد./سلام نو
اعلام جزئیات جدید از همسانسازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی - مردم سالاری آنلاین
رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی جزئیات جدیدی از همسانسازی حقوق بازنشستگان این سازمان و همچنین وضعیت مسکن بازنشستگان را اعلام کرد.
به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از ایرنا،«محمد اسدی» رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی اظهار کرد: حدود 4 میلیون و 600 هزار بازنشسته تحت پوشش تأمین اجتماعی داریم که حقوق آنها از سازمان دریافت میشود. 360 کانون استانی و شهرستانی داریم و 3 هزار نفر هیئتمدیرههای کانون هستند. پیگیری امور مشکلات بازنشستگان صندوق و قوانین و خدماتی و رفاهی از مهمترین وظایف ماست.
رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی گفت: ماده 96 تأمین اجتماعی به صراحت میگوید تأمین اجتماعی مکلف است حداقل سالی یکبار حقوق بازنشستگان را برابر تورم و معیشت افزایش دهد و این باید از سوی هیئت وزیران تصویب شود؛ البته بعضاً شاهد برخی مشکلات در این حوزه هستیم.
اسدی یکی از مسائل و مشکلات بازنشستگان را درمان دانست و عنوان کرد: در درمان بازنشستگان ماده 54 تأمین اجتماعی به صراحت میگوید صفر تا صد هزینه بیمهشدگان در بخش درمان باید از سوی سازمان پرداخت شود.
وی با اشاره به قرارداد بیمههای تکمیلی بازنشستگان افزود: قرارداد با آتیهسازان حافظ تا آبانماه 1402 است و تمام میشود.
رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی گفت: تأمین اجتماعی سرمایه کارگران و بینالنسلی است و هیچ کسی نباید به سرمایه دستدرازی کند اما میبینیم دخالتهایی از سوی دولت نیز صورت میگیرد.
رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی تصریح کرد: هر دستی که بخواهد در داخل جیب بیتالمال تأمین اجتماعی برود، قطعاً باید منتظر برخورد و واکنش جامعه بازنشستگان تأمین اجتماعی باشد.
اسدی درباره متناسبسازی حقوق بازنشستگان گفت: برای آنکه متوسطبگیران فاصله خود را در زمان برقراری مستمری با حداقلبگیران حفظ کنند، متناسبسازی انجام میشود که 75 درصد آن برای سال 1399 و 1400 پرداخت شد و 25 درصد آن مانده که در احکام بازنشستگان نیز آمده اما پرداخت نشده است. ما در حال تعامل با مجلس هستیم تا دولت مکلف شود حقوق بازنشستگان را به اندازه تورم افزایش دهد تا هرساله نیازمند متناسبسازی حقوق بازنشستگان نباشیم.
وی در رابطه با موارد تحت پوشش اقلام دارویی در بیمههای پایه اظهار کرد: 400 قلم دارو در سال جاری از پوشش بیمههای پایه خارج شده است. داروهایی که از شمول لیستهای تحت پوشش بیمه خارج شده، مثل ویتامین و مسکّنها بقای بازنشسته را تضمین میکند و بازنشسته بدون این داروها نمیتواند زنده بماند و سرپا باشد و این داروها تنها برای جوانان جنبه غیرضروری دارد اما از لیستها حذف شده است. از زمانی که نسخهها الکترونیکی شده، مستنداتی نیز نزد بازنشستگان وجود ندارد تا بازنشسته شکایت کند و بگوید از من مبلغی بابت دارو اخذ شده است. ما مکتوب به شورای عالی بیمه نامه زدهایم و گفتهایم باید بررسی شود که چند درصد داروهای خارج شده از پوشش برای بازنشستگان با نظر پزشکان ضروری است. متأسفانه شفافسازی در حوزه دارویی وجود ندارد. ما در شورای عالی بیمه نماینده نداریم و خود شرکتهای بیمه و دولت در آن حضور یافته و پاسخگو نیستند. / مردم سالاری