وام بازنشستگان | وام بازنشستگان 30 میلیونی | وام بازنشستگان تامین اجتماعی
دریافت فوری وام بازنشستگان بدون نوبت | بازنشستگان متقاضی وام حتما بخوانند
با انعقاد تفاهمنامه صندوق بازنشستگی فولاد و بانک صادرات ایران، بازنشستگان صندوق فولاد وام قرضالحسنه ۲۰ میلیون تومانی دریافت میکنند.
وام بازنشستگان | در این خبر به توضیحاتی درباره اینکه آیا بازنشستگانی که قبلاً برای وام ۳۰میلیونی ثبتنام کردهاند، دوباره باید برای وام بازنشستگانثبتنام کنند؟ پرداخته شده است.متقاضیان وام بازنشستگانحتما بخوانند.در خصوص بازنشستگانِ متقاضی که از هر حیث شرایط لازم برای ثبت درخواست وام بازنشستگان دارند .اطلاعات مهم و جدید درباره وام بازنشستگان را در ادامه بخوانید.
صندوق بازنشستگی فولاد و بانک صادرات ایران تفاهمنامهای به منظور پرداخت تسهیلات به آن دسته از بازنشستگان صندوق فولاد که حساب حقوقی آنان نزد بانک صادرات است، امضا کردند.
بر اساس این تفاهمنامه، تسهیلات قرضالحسنه ٢٠ میلیون تومانی با نرخ کارمزد ۴ درصد و اقساط ۲۴ ماهه پس از اعتبارسنجیهای لازم به بازنشستگان واجد شرایط پرداخت خواهد شد.
گفتنیاست اولویت ثبتنام وام با افرادی است که در زمان درخواست، بدهی وام به صندوق نداشته باشند.
به گزارش مرکز روابطعمومی و امور بینالملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، لازم به توضیح است با توجه به مذاکرات انجامشده با سایر بانکها در حال حاضر درخواست انتقال حساب حقوقی بازنشستگان امکانپذیر نیست.
فرآیند ثبتنام متقاضیان وام متعاقباً اعلام خواهد شد.
افزایش ۲۶ درصدی پرداخت وام بازنشستگان
بانک مرکزی اعلام کرد: تسهیلات پرداختی بانکها طی سه ماهه امسال مبلغ ۹۲۱۳.۵ هزار میلیارد ریال بوده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۱۸۸۷.۹ هزار میلیارد ریال (معادل ۲۵.۸ درصد) افزایش داشته است.
به گزارش ایسنا، از کل تسهیلات پرداختی، مبلغ ۷۸۴۹.۷ هزار میلیارد ریال معادل ۸۵.۲ درصد به صاحبان کسب و کار (حقوقی و غیرحقوقی) و ۱۳۶۳.۸ هزار میلیارد ریال معادل ۱۴.۸ درصد به مصرف کنندگان نهایی (خانوار) تعلق گرفته است.
بر این اساس، سهم تسهیلات پرداختی در قالب سرمایه در گردش در کلیه بخشهای اقتصادی طی سه ماهه سال ۱۴۰۲ مبلغ ۶۱۲۲.۸ هزار میلیارد ریال معادل ۷۸ درصد کل تسهیلات پرداختی به صاحبان کسب و کار است.
همچنین سهم تسهیلات پرداختی در قالب خرید کالای شخصی توسط مصرف کننده نهایی (خانوار) مبلغ ۵۵۰ هزار میلیارد ریال معادل ۴۰.۳ درصد از کل تسهیلات پرداختی به مصرف کنندگان نهایی (خانوار) است.
سهم تسهیلات پرداختی بابت تأمین سرمایه در گردش بخش صنعت و معدن در سه ماهه سال ۱۴۰۲ معادل ۲۵۲۹.۹ هزار میلیارد ریال بوده است که حاکی از تخصیص ۴۱/۳ درصد از منابع تخصیص یافته به سرمایه درگردش کلیه بخش های اقتصادی (مبلغ ۶۱۲۲.۸ هزار میلیارد ریال) است.
گفتنی است؛ از ۳۰۶۸ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی در بخش صنعت و معدن معادل۸۲.۵ درصد آن (مبلغ ۲۵۲۹.۹ هزار میلیارد ریال) در تأمین سرمایه در گردش پرداخت شده است که بیانگر توجه و اولویتدهی به تأمین منابع برای این بخش توسط بانکها در سال ۱۴۰۲ است.
تسهیلات خرد (کمتر از ۳۰۰ میلیون تومان)
بر اساس این گزارش، از کل تسهیلات پرداختی در دوره یاد شده، مبلغ ۱۸۶۴.۹ هزار میلیارد ریال معادل ۲.۲۰ درصد به صورت تسهیلات خرد اعطا شده و مبلغ ۱.۱۳۲ هزار میلیارد ریال نیز در قالب کارتهای اعتباری انجام پذیرفته است که با احتساب این مبلغ، کل تسهیلات پرداختی خرد (کمتر از ۳۰۰ میلیون تومان) به مبلغ ۱۹۹۷.۱ هزار میلیارد ریال معادل ۴.۲۱ درصد کل تسهیلات پرداختی را شامل میشود.
بر این اساس و با توجه به اینکه تسهیلات پرداختی در قالب کارتهای اعتباری نیز در بخش خانوار پرداخت شده است، با این اوصاف سهم بخش خانوار از ۱۴.۸درصد به ۱۶ درصد کل تسهیلات پرداختی افزایش مییابد.
شایان ذکر است که همچنان باید در تداوم مسیر جاری، ملاحظات مربوط به کنترل تورم را نیز در نظر گرفت و همواره مراقب قدرت گرفتن پتانسیل تورمی ناشی از فشار تقاضای کل در اقتصاد نیز بود.
بر این اساس، ضروری است به افزایش توان مالی بانکها از طریق افزایش سرمایه و بهبود کفایت سرمایه بانکها، کاهش تسهیلات غیرجاری و بازگرداندن آنها به مسیر صحیح اعتباردهی بانکها، افزایش بهرهوری بانکها در تامین سرمایه در گردش تولیدی، پرهیز از فشارهای مضاعف بر دارایی بانکها و ترغیب بنگاههای تولیدی به سمت بازار سرمایه به عنوان یک ابزار مهم درتامین مالی طرحهای اقتصادی (ایجادی) توجه ویژهای کرد.
سورپرایز جذاب درباره وام بازنشستگان
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری جزییاتی از پرداخت وام ۳۰ میلیون تومانی این صندوق به بازنشستگان را تشریح کرد.
نعمت الله ترکی با اشاره به افزایش رقم و سقف پرداخت تسهیلات وام در سال ۱۴۰۲ تا ۱۰۰ درصدی به نسبت سال گذشته گفت: پرداخت وام ضروری تا سقف ۳۰ میلیون تومان برای ۴۶۰ هزار نفر در سال جاری در نظر گرفته شده است که مجموع اعتبار صرف شده بدین منظور حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان میشود.
وی افزود: این وام که در قالب تسهیلات در نظر گرفته شده است، تا پایان امسال به این تعداد پرداخت میشود.
ترکی در خصوص نحوه دریافت این وام نیز اظهار کرد: متقاضیان میتوانند با ثبتنام در سایت صندوق، درخواست خود را اعلام کنند.
به گفته مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری بدین منظور هر ماه قرعهکشی خواهد شد.
وی با بیان اینکه ماهانه به ۳۵ هزار نفر این تسهیلات پرداخت میشود تاکید کرد: هرچند این رقمی ناچیز است اما چون با سود ۴ درصد پرداخت میشود، میتواند گوشهای از مشکلات بازنشستگان را رفع کند.
ترکی در خصوص راهاندازی سفرهای زیارتی و گردشگری بازنشستگان نیز اظهارکرد: تمامی مراکز ایرانگردی و جهانگردی و هتلهای هما در اختیار صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تامین اجتماعی قرار دارد که برنامهریزی کردهایم از ابتدای ماه آتی، بحث گردشگری آغاز شود به شکلی که از شمال تا جنوب و شرق تا غرب زیرساختها برای گردشگری این افراد آماده است.
به گزارش ایسنا، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در جشن بزرگداشت روز خانواده و تکریم بازنشستگان که امروز برگزار شد در این خصوص گفت: در حوزه گردشگری برنامهای آماده کردیم که از ماه آینده (مرداد ماه) اعلام رسمی میشود. بازنشستگان میتوانند در این برنامه ثبت نام کنند. این امر در کل کشور اجرا میشود؛ ۲۰ درصد هزینه را ابتدا بازنشسته در سامانه مربوطه پرداخت میکند و مابقی را ما به صورت اقساط بلند مدت از حقوق او کم میکنیم.
وام بازنشستگان | رتبهبندی ۶۷۰ هزار نفر بازنشسته آموزش و پرورش
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از انجام رتبه بندی برای 670 هزار بازنشسته آموزش و پرورش خبرداد.
به گزارش گروه رفاه اجتماعی خبرگزاری فارس، نعمت الله ترکی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری بیستوچهارم تیر در استودیوی سلام تهران حضور پیدا کرد تا با مجری برنامه گفتوگو کند. وی در این به بررسی مشکلات بازنشستگان کشور پرداخت.
نعمت الله ترکی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: بازنشستگان همواره بهترین دوران زندگی خود را صرف خدمت به جامعه کردهاند و به همین دلیل زحمات آنها باید با تامین حقوقشان جبران شود. ما حدود یک میلیون و هشتصد و پنجاه نفر بازنشسته تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری داریم؛ یک میلیون نفر از این افراد بازنشستگان آموزش پرورش هستند.
ترکی ادامه داد: ما از سال ۷۶ بحث پیگیری حقوق و مزایای بازنشستگان در دستور کار قرار گرفته بوده است؛ این مسئله همواره جزو موضوعات با اهمیت برای مسئولان بوده است. در سال ۸۶ قانون مدیریت خدمات کشوری تصویب شد و برابر آن نیز قوانین مربوط به جذب، بازنشستگی و مسائل مرتبط نیز تعریف بهتری پیدا کردند. از آن زمان تا سال ۱۳۹۶ مباحث همگامسازی حقوق و مزایای بازنشستگان صورت گرفت.
او اظهار داشت: متاسفانه نمیتوان گفت بازنشستگان ما زندگی بدون دغدغهای دارند اما میتوان مدعی شد که زندگی آنها از بازنشستگان برخی از کشورهای دیگر بهتر است؛ با توجه به آن که من استانهای مختلفی را دیدهام میتوانم بگویم که با وجود دغدغههای موجود، بازنشستگان آرامش نسبی زندگی خود را دارند.
وی افزود: در حال حاضر بازنشستگان کشور به طور میانگین ۱۲ میلیون تومان دریافت میکنند. برنامهریزیهایی که باید در زندگی صورت بگیرد آماده شدن برای بازنشستگی است تا افراد بتوانند خود را برای روزهای بازنشستگی آماده کنند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بحث همسانسازی حقوق بازنشستگان صورت گرفت؛ ما برای درخواستهای معوقه بازنشستگان رسیدگیهای لازم را انجام دادیم و عدد بهدست آمده این عمل ۹ هزار میلیارد تومان است. در سال جاری با همکاری مجموعه و متخصصان باید ۹ هزار میلیارد تومان را تهیه کنیم تا بتوانیم مبحث متناسبسازی حقوق برای سالهای پیش را انجام دهیم.
ترکی ادامه داد: بحث رتبهبندی نیز وجود دارد که برای بازنشستگان آموزش و پرورش باید به طور کامل صورت بگیرد. در حال حاضر این رتبهبندی برای ۶۷۰ هزار نفر صورت گرفته است. پیشبینی میکنیم که در سال جاری نیز حدود ۸۰ هزار نفر را در رتبهبندی قرار دهیم. در نظر داریم تا این رتبهبندیها از اول مرداد ماه آغاز کنیم.
وی ادامه داشت: خوشبختانه در بحث فرهنگی و اجتماعی ظرفیتهای بسیاری را داریم؛ در مبحث تسهیلات نیز ما تا سقف ۳۰ میلیون تومان وام ضروری را به بازنشستگان میدهیم. بازنشستگان میتوانند با استفاده از سامانه صندوق بازنشستگی از این وام برخوردار شوند. ما ماهانه به ۳۵ هزار نفر این وام را ارائه میدهیم. در حوزه گردشگردی نیز برنامهریزیهای بسیاری صورت گرفته که انشاالله از ابتدای ماه آینده زیرساختهای لازم برای گردشگردی در شمال، جنوب، مرکز، شرق و غرب کشور آماده میشود.
شرایط دریافت وام بازنشستگان برای سفر
برای بازنشستگان گاهی راحتی یک سفر خوب و بدون دغدغه اقتصادی از خیلی از مسائل حاشیه ای ضروری تر است از این رو ما در اندیشه معاصر به موضوع دریافت وام سفر بازنشستگان پرداخته ایم و در ادامه پیرامون سخنان مدیرکل فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری که از فراهم شدن امکان پرداخت وام سفر ۴ میلیون تومانی به بازنشستگان و وظیفه بگیران تحت پوشش، به صورت قرض الحسنه خبر داد؛ مطالبی بیان می کنیم.
نعمتالله ترکی؛ مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری امروز در نشست خبری خود در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از برنامههای صندوق بازنشستگی کشوری برای بازنشستگان خود، پرداخت وام ضروری به بازنشستگان است که در سال گذشته رقم پرداختی این وام به بازنشستگان کشوری ۱۵ میلیون تومان بود که در سال جاری این رقم به ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته است.
وی در خصوص نحوه پرداخت وام ضروری به بازنشستگان کشوری تصریح کرد: بر اساس برنامهریزی انجام شده هر ماه قرعهکشی از بازنشستگان متقاضی صورت میپذیرد و به طور معمول بین ۳۰ تا ۳۵ هزار نفر از بازنشستگان هر ماه از وام ضروری با رقم ۳۰ میلیون تومان استفاده خواهند کرد.
ترکی گفت: تا پایان سال جاری بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته ۴۶۰ هزار نفر از بازنشستگان از تسهیلات وام ۳۰ میلیون تومانی بهرهمند خواهند شد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری کارمزد وام اشاره شده را ۴ درصد عنوان کرد و افزود: در سال جاری و در ماههای گذشته نیز این وام به بازنشستگان پرداخت شده است.
ترکی در خصوص پرداخت وام سفر به بازنشستگان کشوری گفت: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته از امروز تمامی بازنشستگان از مراکز رفاهی وابسته به این صندوق در سراسر کشور بهرهمند شوند و هزینه آن را به صورت اقساطی و کسر از حقوق، پرداخت کنند.
وی در این باره توضیح داد: چنانچه بازنشستهای ۲۰ درصد از هزینه سفر را نقد پرداخت کند مابقی (۸۰ درصد) آن به صورت اقساطی از حقوق بازنشستگان کسر خواهد شد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به افزایش تسهیلات ازدواج فرزندان بازنشستگان اشاره کرد و گفت: این تسهیلات نسبت به سال گذشته افزایش یافته اگرچه این هزینه ناچیز است اما تلاش میشود بخشی از هزینههای مربوط به ازدواج برطرف شود.
وی به صدور کارت اعتباری مخصوص بازنشستگان مخصوص خرید لوازم خانگی و منزل اشاره کرد و افزود: در این ارتباط نیز بازنشستگان میتوانند از تسهیلات در نظر گرفته شده در قالب این کارت اعتباری برای خرید لوازم خانگی بهره ببرند.
ترکی ادامه داد: توجه به حوزه ورزش بازنشستگان یکی دیگر از سیاستهای صندوق بازنشستگی کشوری محسوب میشود که در این ارتباط ۱۳ رشته ورزشی برای بازنشستگان تعریف شده است و بازنشستگان میتوانند از این فرصت بهره لازم را ببرند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ادامه داد: یکی از سیاستهای صندوق بازنشستگی کشوری در این دوره و در طی هفتماهه گذشته از مدیریت جدید توجه به اشتغال فرزندان است و این موضوع در اولویت سال ۱۴۰۲ قرار گرفته است و در این ارتباط دو تفاهمنامه با سازمان فنی و حرفهای و ستاد اجرایی حضرت امام و بنیاد برکت به امضا رسیده است تا از این فرصت برای اشتغال فرزندان بازنشستگان استفاده شود.
ترکی به موضوع بیمه تکمیلی بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری اشاره کرد و گفت: در حال حاضر قرارداد این بیمه با شرکت آتیهسازان حافظ است و تعهدات این بیمه نسبت به سال گذشته نیز افزایش یافته است.
وی ادامه داد: در طی هفتماه گذشته اقدامات زیادی در حوزه گردشگری و استفاده از این ظرفیت برای بازنشستگان کشوری انجام شده و بازنشستگان میتوانند از تورهای سیاحتی و از محلهای اسکان در استانهای مختلف بهره ببرند و تلاش شده است تا این ظرفیت به صورت کامل در اختیار بازنشستگان کشوری قرار بگیرد.
ترکی اضافه کرد: یکی از مشکلاتی که بازنشستگان در سنوات گذشته داشتهاند زمان پرداخت حقوق آنها بوده، به طوری که در این هفت ماه تلاش شده است که حقوق بازنشستگان در یک زمانبندی مشخص (۲۸ هر ماه) به حساب آنها واریز بشود و این روند ادامه خواهد داشت.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا وضعیت سفره معیشت بازنشستگان در دولت سیزدهم نسبت به گذشته بهتر شده است، گفت: قطعا این موضوع بهتر شده است؛ البته باید اشاره کنم که نباید به گونهای صورت بگیرد که شرایط با افزایش حقوقها نرخ تورم نیز زیاد شود ولی با همه این وضعیت میتوان به این موضوع اشاره کرد که وضعیت سفره معیشت بازنشستگان نسبت به گذشته بهتر شده است.
ترکی همچنین با اشاره به بازدیدهای استانی خود و اینکه در بازدیدها با بازنشستگان نیز دیدار میکنم، گفت: در طی هفت ماه گذشته به ۱۷ استان سفر کردهام و در این استانها با خانواده بازنشستگان نیز گفتوگو و دیدار داشتهام و از دغدغه و مشکلاتشان باخبر هستم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه یکی از بخشنامهها و دستورالعملها به مدیران صندوق بازنشستگی استفاده از ماشینهای خارجی و پاداشها ممنوع شده گفت: تاکید ما بر این است که ما نیز باید این موارد را رعایت کنیم و سبک زندگی ما نیز همانند بازنشستگان باشد؛ چرا که این موارد هم به لحاظ قانونی و هم به لحاظ شرعی صحیح نیست