کد خبر : 41301 / /
/

سهام عدالت | سهام عدالت سود | ارزش سهام عدالت

نگرانی سهام عدالتی ها از ریزش شدید بازار سرمایه | دارایی سهام عدالتی ها چقدر شد؟ | ارزش سهام عدالت امروز ۲۶ تیر

ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی امروز ۲۶ تیر ۱۴۰۲ با کاهش ۴۰۰ هزار و ۳۴۱ تومان به ۱۰ میلیون و۸۲۸ هزار و۳۰۰ تومان رسید.

نگرانی سهام عدالتی ها از ریزش شدید بازار سرمایه | دارایی سهام عدالتی ها چقدر شد؟ | ارزش سهام عدالت امروز ۲۶ تیر

سال قبل حدود ۳.۵ میلیون نفر به عنوان جامانده سهام عدالت شناسایی شدند و قرار بود به هرکدام از این افراد ۱۰ میلیون تومان سهام عدالت تخصیص یابد، اما در نهایت رئیس سازمان خصوصی‌سازی از درخواست لغو تصویب‌نامه تخصیص سهام عدالت به جاماندگان خبر داد. بنا بر خبرهای جدید واصله سهام عدالت امسال به جاماندگان تخصیص و مقدار آن هم به احتمال زیاد تغییر می کند آخرین اخبار سهام عدالت را در خبر آزاد بخوانید.

سهام عدالت

به گزارش جی پلاس؛ امروز دوشنبه (۲۶ تیر ۱۴۰۲)، ارزش سهام عدالت ۴۹۰ هزارتومانی با احتساب و اعمال تمام افزایش سرمایه های شرکت های بورسی در این سهام به ۱۰ میلیون ۲۸۳ هزار ۱۹۵ تومان رسید.

شاخص کل بازار بورس نیز با ۶۵۰۱۶ واحد کاهش در ارتفاع ۱.۹۵۶.۲۸۱ و شاخص هم وزن در ارتفاع ۶۸۷.۶۰۶ واحدی قرار گرفته است.

ارزش معاملات امروز بازار بورس۵۶۰۶ میلیارد تومان بود که در نهایت ارزش کل بازار بورس را در رقم۷۰۹۰ هزار میلیارد تومان قرار داد.

بیشترین تاثیرگذاری بر شاخص بازار بورس از طریق نمادهای فولاد،فارس،فملی،کگل،شپنا،پارس و وبملت صورت گرفت و شاخص های آریا،کگهر،وسپهر،خاور،شگویا،هرمز،بپاس بیشترین تاثیر را بر شاخص بازار فرابورس گذاشتند. اغلب نمادهای موجود در پرتفوی سهام عدالت در معاملات امروز با کاهش قیمت مواجه شدند.

ارزش سهام عدالت ۴۹۰ هزار تومانی در ۲۶ تیر ۱۴۰۲

نام شرکت سهامی

قیمت پایانی هر سهم

(تومان)

تعداد سهم هر سهامدار
فارس

۱۲۰۰

۱۱۶۸
شگویا ۱۴۰۲ ۴۹
شاوان ۲۶۰۵ ۵
دانا ۴۱۳ ۴۵
بنیرو ۳۷۲ ۳
رمپنا ۱۱۸۵ ۱۴۳
اخابر ۹۴۱ ۲۴۴
کگل ۵۷۸ ۱۰۷
حکشتی‌ ۱۴۲۷ ۸۰
فولاد ۵۱۴ ۲۵۲۰
فولاژ ۱۷۴۱ ۴۸
فخوز ۳۲۹ ۱۱۶
ساراب ۳۱۶۹ ۹
ورنا ۵۴۴ ۳
حپترو ۵۰۷۰ ۱
کچاد ۵۸۷ ۲۳۷
وپست ۸۶۸ ۱۶
مارون ۱۷۶۶۰ ۴۹
شپنا ۷۳۸ ۴۱۶
شتران ۴۴۱ ۲۶۰۰
شبندر ۱۲۳۱ ۹۳۰
بسویچ ۳۹۱ ۹
وبملت ۴۱۲ ۳۰۵
وبصادر ۱۹۱ ۱۴۲۷
خاور ۳۹۷ ۴۲۰
وتجارت ۲۱۴ ۱۸۲۲
فایرا ۸۴۱ ۳۲
شراز ۱۷۳۰ ۴
جم ۴۷۴۸ ۴۲
فملی ۶۶۷ ۱۸۴۰
سدشت ۵۳۷۴ ۸
بفجر ۲۱۷۲ ۳۸
وتوصا ۱۴۸ ۱۲
شبریز ۱۳۴۴ ۴۱
خساپا ۲۳۶ ۳۶
لکما ۲۰۳ ۲۲
بترانس ۲۵۰ ۳

سهام عدالت

ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی در ۲۶ تیر ۱۴۰۲

پس از پایان معاملات امروز بازار بورس ایران (۲۶ تیر ۱۴۰۲) ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزارتومانی دارندگان این سهام به ۱۰ میلیون و۸۲۸ هزار و ۳۰۰ تومان رسید.

تعداد هرسهم برگه سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی خود را می توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

نام شرکت سهامی

قیمت پایانی هر سهم

(تومان)

تعداد سهم هر سهامدار
فارس ۱۲۰۰ ۲۲۹۲
شگویا ۱۴۰۲ ۴۷
شاوان ۲۶۰۵ ۴
دانا ۴۱۳ ۱۶
بنیرو ۳۷۲ ۳
رمپنا ۱۱۸۵ ۱۳۷
اخابر ۹۴۱ ۲۳۹
کگل ۵۷۸ ۱۰۴
حکشتی‌ ۱۴۲۷ ۷۸
فولاد ۵۱۴ ۲۵۲۰
فولاژ ۱۷۴۱ ۷۳
فخوز ۳۲۹ ۲۹۶
ساراب ۳۱۶۹ ۳
ورنا ۵۷۸ ۳
حپترو ۵۰۷۰ ۱
کچاد ۵۸۷ ۱۸۱
وپست ۸۶۸ ۱۶
مارون ۱۷۶۶۰ ۴۷
شپنا ۷۳۸ ۱۰۰۸
شتران ۴۴۱ ۲۰۹۰
شبندر ۱۲۳۱ ۹۱۲
بسویچ ۳۹۱ ۹
وبملت ۴۱۲ ۲۹۹
وبصادر ۱۹۱ ۱۴۰۰
خودرو ۲۵۴ ۴۷
وتجارت ۲۱۴ ۱۷۸۸
فایرا ۸۴۱ ۳۱
شراز ۱۷۳۰ ۴
جم ۴۷۴۸ ۴۱
فملی ۶۶۷ ۱۴۷۳
سدشت ۵۳۷۴ ۸
بفجر

۲۱۷۲

۳۸
وتوصا ۱۴۸ ۱۲
شبریز ۱۳۴۴ ۱۵
خساپا ۲۳۶ ۳۹
لکما ۲۰۳ ۲۲
بترانس ۲۵۰ ۳
سهام عدالت

آخرین وضعیت واگذاری سهام عدالت به جاماندگان

معاون جدید واگذاری سهام و بنگاه‌های سازمان خصوصی‌سازی، آخرین وضعیت واگذاری سهام عدالت به جاماندگان را تشریح کرد.

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود قامت، معاون سازمان خصوصی‌سازی در مورد تخصیص سهام عدالت به جاماندگان اظهار کرد: ترجیح سازمان خصوصی‌سازی و قانون‌گذار واگذاری سهام شرکت‌های بورسی به جاماندگان سهام عدالت است. سازمان خصوصی‌سازی در پیشنهادی که سال گذشته به دولت ارائه کرد اعلام کرد که سهام شرکت‌های بورسی را مد نظر دارد، امسال نیز پیشنهاد مذکور دوباره مطرح شده است.

وی به این سوال که کدام شرکت‌های بورسی مد نظر قرار دارند، پاسخ داد: شرکت‌هایی از جمله هلدینگ خلیج فارس، فولاد مبارکه، شرکت ملی صنایع مس و…. به طور کلی همه شرکت‌های بورسی که در گروه دو دولت قرار دارند پیشنهاد نخست برای واگذاری سهام عدالت به جاماندگان هستند.

معاون سازمان خصوصی‌سازی همچنین در مورد مبلغی که قرار است به جاماندگان تخصیص یابد توضیح داد: رقم سال گذشته ۱۰ میلیون تومان بوده است، اما ممکن است امسال تغییر کند.

بر اساس این گزارش، سال قبل حدود ۳.۵ میلیون نفر به عنوان جامانده سهام عدالت شناسایی شدند و قرار بود به هرکدام از این افراد ۱۰ میلیون تومان سهام عدالت تخصیص یابد، اما در نهایت رئیس سازمان خصوصی‌سازی از درخواست لغو تصویب‌نامه تخصیص سهام عدالت به جاماندگان خبر داد.

قربان‌زاده درمورد دلیل این درخواست توضیح داد: حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به عنوان جامانده سهام عدالت شناسایی شده‌اند که این موضوع به ۳۵ هزار میلیارد تومان منابع نیاز دارد، درحالی که طبق تصویب‌نامه هیات وزیران قرار است دو درصد سهام بانک ملت، سه درصد از سهام بانک تجارت و ۲.۷ درصد سهام بانک صادرات مشمول این واگذاری شوند و باید گفت منابع در نظر گرفته شده، منابع مورد نیاز را پوشش نمی‌دهد./تجارت نیوز

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.