کد خبر : 40864 / /
/

افزایش حقوق بازنشستگان

جدیدترین خبر روز 17 تیر درباره افزایش حقوق بازنشستگان | بازنشستگان بدانند حقوق‌ها پس از همسان‌سازی چقدر می‌شود؟

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از پیگیری این صندوق برای دائمی‌سازی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری خبر داد و توضیحاتی در خصوص نحوه افزایش حقوق بازنشستگان در صورت تصویب اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در قانون برنامه هفتم ارائه کرد.

جدیدترین خبر روز 17 تیر درباره افزایش حقوق بازنشستگان | بازنشستگان بدانند حقوق‌ها پس از همسان‌سازی چقدر می‌شود؟

حقوق بازنشستگان به نسبت تورم همخوانی زیادی ندارد. براساس اعلام رییس‌جمهور، افزایش حقوق بازنشستگان و پرداخت حقوق کارکنان دولت براساس بهره‌وری و میزان کارکرد آن‌ها صورت می‌گیرد.با توجه به روال هر سال حقوق بازنشستگان اوایل سال افزایش می یابد. حقوق بازنشستگان همانند سایر حقوق به صورت ماهانه پرداخت می شود. در متن زیر آخرین اخبار درباره زمان واریز حقوق بازنشستگان را می خوانید.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از پیگیری این صندوق برای دائمی‌سازی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری خبر داد و توضیحاتی در خصوص نحوه افزایش حقوق بازنشستگان در صورت تصویب اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در قانون برنامه هفتم ارائه کرد.

نعمت‌الله ترکی درخصوص اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، با اشاره به اینکه بحث حقوق و مزایا و معیشت در حوزه اجتماعی یکی از اولویت‌های دولت و صندوق بازنشستگی برای تامین معیشت بازنشستگان است، اظهار کرد: یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری قرار دارند.

وی افزود: از سال ۱۳۹۶ به بعد، در بخش ترمیم حقوق اتفاقات خوبی افتاده است و به تناسب آنچه که در بخش حقوق دغدغه وجود داشت اقداماتی تا سال ۱۴۰۱ انجام شده است.

حقوق بازنشستگان

حقوق بازنشستگان کشوری

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در ادامه به ماده ۳۰ قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر اینکه «دولت مکلف است بررسی‌های لازم جهت برقراری عدالت در نظام پرداخت و رفع تبعیض و متناسب‌سازی دریافت‌ها و برخورداری از امکانات شاغلان بازنشستگان و مستمری‌بگیران کشوری و لشکری سنوات مختلف را انجام دهد» اشاره کرد و گفت: برای اجرای همسان‌سازی و متناسب‌سازی حقوق و مزایای بازنشستگان، توسط صندوق بازنشستگی کشوری پیگیری‌هایی در سال ۱۴۰۱ صورت گرفت که بر اساس آن و برای اجرای همسان‌سازی نیازمند حدود ۹ همت هستیم که این اعتبار را از طریق فروش سهام در دستور کار قرار دادیم.

ترکی درخصوص دائمی‌سازی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان نیز بیان کرد: پیگیر دائمی‌سازی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان برای همه بازنشستگان، به ویژه بخش اعظم جمعیت صندوق یعنی کارکنان آموزش و پرورش و بازنشستگان فرهنگی هستیم؛ در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ نیز این امر را پیگیری کردیم.

وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری و تامین اجتماعی در لایحه برنامه هفتم توسعه یادآور شد: کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در قانون برنامه هفتم این موضوع را پیگیری و در کمیسیون نیز مطرح و مصوب شده است و اکنون منتظر بررسی‌های کارشناسی کمیسیون تلفیق هستیم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در پاسخ به این سوال که در صورت اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در قانون برنامه هفتم، سالانه چند درصد میزان حقوق‌ها افزایش خواهد یافت؟ پاسخ داد: سازمان امور استخدامی قبل از سال ۱۳۹۶ جدولی در بحث رتبه، رسته شغلی و گروه طبقات دارد که در صورت اجرای همسان‌سازی، ابتدا باید این جداول اصلاح شوند؛ لذا رقم آن متفاوت بوده و میزان افزایش‌ها برای همه گروه‌ها یکسان نیست./ایسنا

همسان سازی حقوق بازنشستگان تا پایان تیرماه

بابایی کارنامی بر ضرورت همسان سازی صندوق‌های بازنشستگی تاکید کرد و یادآور شد: تکلیف بازنشستگان باید روشن شود، اینطور نباشد حقوق خود را از کف خیابان دریافت کنند این در شأن بازنشستگان نیست؛ نظام و رهبری نیز با این موضوع با چنین روشی مخالف است.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی گفت: اصل ۱۱۰ قانون اساسی و سیاست‌های کلی نظام تامین اجتماعی در همان ابتدای دولت سیزدهم ابلاغ شد اگر همان قانون را برنامه می‌کردند اکنون نتیجه بهتری حاصل می شد.

وی افزود: اگر برنامه هفتم در جهت کمی حرکت می‌کرد اکنون تکلیف همه مشخص می‌شد در چنین شرایطی نشست مجلس و دولت در برنامه هفتم و کمسیون تلفیق و صحن مجلس ضروری به نظر می رسد.

بابایی افزود: با وجود ۲۹۰ نماینده که هریک‌ نظرات مختلفی دارند کار کمی سخت‌تر می‌شود با این توضیح که طبق آیین نامه مجلس هر بندی اگر بخواهد رای بیاورد دوسوم رای نمایندگان را لازم دارد در همین آیین نامه نیز آمده که اگر قرار باشد یک بند از برنامه هفتم تغییر پیدا کند رای دوسوم نمایندگان الزامی است.

وی ادامه داد: در چنین شرایطی برای کسب دوسوم رای موافق و تغییر یک برنامه راهبردی کار بسیار سخت و دشواری است که آن‌هم همگرایی تمامی نمایندگان در مجلس را می‌طلبد.

بابایی کارنامی با بیان اینکه برنامه هفتم اساسی ترین کار در هفت سال آینده است که باید خوب تبیین شود،

افزود: اگر برنامه هفتم خوب تبیین نشود در هفت سال آینده هیچ‌گونه اتفاق جدیدی رخ نمی‌دهد.

وی عدالت در رفتار بیمه‌ای، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و رفاه بازنشستگان را یک اصل مهم دانست که باید با تلاش افزون تر آن را محقق کرد.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی تامین رفاه بازنشستگان را از ضروریات دانست و خواستار احداث مراکز رفاهی و خانه امید متناسب با بازنشستگان در هر یک از شهرستان‌های استان برای این قشر از جامعه شد.

بابایی کارنامی همچنین بازگشت ۹ هزار میلیارد تومانی به منابع صندوق بازنشستگی را از دیگر الزامات دانست که می‌توان با آن بسیاری از مشکلات را حل کرد.

وی تاکید کرد که باید با تلاش و همکاری اعتبار و امید را به سفره بازنشستگان برگردانیم.

بابایی کارنامی همچنین در پایان این نشست بر ضرورت همسان سازی بیمه بازنشستگان در حوزه درمان تاکید کرد. / ایرنا

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.