کد خبر : 40610 / /
/

قیمت سکه | قیمت سکه امروز | قیمت سکه و طلا

جدیدترین قیمت انواع سکه و طلا در بازار | قیمت سکه بالا رفت

امروز و تا لحظه تنظیم این خبر قیمت طلای ۱۸ عیار هر گرم ۲ میلیون و ۳۹۶ هزار و قیمت سکه طرح جدید ۲۸ میلیون و ۷۹۹ هزار تومان است.

جدیدترین قیمت انواع سکه و طلا در بازار | قیمت سکه بالا رفت

قیمت سکه امروز 10تیر1402اعلام شد. نوسان قیمت سکه در بازار تهران عادی شد.امروز یکشنبه ۱۱ تیر تا لحظه تنظیم این خبر در بازار آزاد، قیمت طلای ۱۸ عیار هر گرم ۲ میلیون و  ۳۹۶ هزار تومان، قیمت سکهتمام‌بهار آزادی طرح قدیم ۲۵ میلیون و ۶۹۹ هزار تومان، قیمت سکهتمام‌بهار آزادی طرح جدید نیز ۲۸ میلیون و ۷۹۹ هزار تومان است.اخرین اخبار درباره قیمت سکه را در ادامه بخوانید.

امروز یکشنبه ۱۱ تیر تا لحظه تنظیم این خبر در بازار آزاد، قیمت طلای ۱۸ عیار هر گرم ۲ میلیون و  ۳۹۶ هزار تومان، قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح قدیم ۲۵ میلیون و ۶۹۹ هزار تومان، قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید نیز ۲۸ میلیون و ۷۹۹ هزار تومان است.

قیمت نیم‌سکه بهار آزادی ۱۵ میلیون و ۵۹۹ هزار تومان، ربع سکه بهار آزادی ۱۰ میلیون و ۶۹۹ هزار تومان و سکه یک‌ گرمی ۶ میلیون و ۳۹۹ هزارتومان تعیین شده است.

محصول  نرخ (تومان)
سکه تمام طرح جدید   ۲۸ میلیون و ۷۹۹ هزار
 سکه تمام طرح قدیم  ۲۵ میلیون و ۶۹۹ 
 نیم سکه بهار آزادی  ۱۵ میلیون و ۶۹۹ هزار
 ربع سکه بهار آزادی  ۱۰ میلیون و ۶۹۹ هزار
 سکه یک گرمی   ۶ میلیون و ۳۹۹ هزار
طلای ۱۸ عیار   ۲ میلیون و ۳۹۶ هزار

منبع: همشهری آنلاین

امروز قیمت طلا و سکه افزایش داشت. تاثیر قیمت دلار همچنان بر بازار فلز زرد پایدار است. معامله‌گران این بازار سیگنال‌های نامساعد در خصوص برجام را دلیل اصلی صعود قیمت‌ها می‌دانند. آنها معتقدند بازارساز باید تاثیر اخبار سیاسی را کمرنگ کند در غیر این صورت روزهای اخیر پایان روند خنثی در بازارهای مالی است.

قیمت سکه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 11 تیر 1402 / پایان روزهای باثبات بازار طلا فرا رسیده است؟

به گزارش تجارت‌نیوز در اولین روز هفته، قیمت طلا و سکه با افزایش قیمت دلار در روند صعودی قرار گرفت. همگرایی بالای بازار طلا با بازار ارز باعث شده هر رویدادی که دلار را تحت تاثیر قرار می‌دهد به همان نسبت قیمت را در بازار طلا و سکه افزایش یا کاهش دهد.

در بیشتر روزهای هفته گذشته قیمت طلا و سکه کاهش داشت. این کاهش منجر به تغییر کانال در قطعات سکه نشد اما معامله‌گران را نسبت به خرید و فروش سرد کرد. بازیگران بازارهای مالی در هفته‌های اخیر از ترس رکب بازارساز، اخبار مثبت در حوزه برجام و تحریم‌ها، آزادسازی دلارهای بلوکه شده کشورمان یا آزادی زندانیان سیاسی معامله نکردند.

اما در حوزه بین‌المللی سیگنال‌های خوشایندی برای ایران به گوش نمی‌رسد. هفته گذشته درباره موضوع برجام که به‌عنوان چالشی برای اقتصاد کشورمان تبدیل شده است؛ وزیر خارجه آمریکا گفته است که «هیچ توافق هسته‌ای با ایران روی میز نیست». این موضوع در روز جاری اثر افزایشی بر بازارهای مالی گذاشت.

طلا تا پایان سال چه روندی دارد؟

در همین راستا فردین آقابزرگی کارشناس اقتصادی با اشاره به تاثیر قیمت طلا و سکه از نرخ ارز و نرخ جهانی طلا به تجارت‌نیوز گفت: «هرگونه پیش‌بینی در بازار طلا منبعث از تحلیل اقتصاد بین‌الملل و نوسانات نرخ ارز در داخل کشور است. درباره تاثیر نرخ ارز در داخل کشور پیش‌بینی راحت‌تر است.»

وی ادامه داد: «استراتژی بانک‌های جهانی یا سایر کشورها در ارتباط با عرضه ذخایر طلا یا خرید بیشتر به‌عنوان پشتوانه ارزی یا کالایی کشوشان قابلیت پیش‌بینی ندارد.»

این کارشناس اقتصادی به رفتار سایر کشورها در ارتباط با افزایش ذخایر طلای کشورمان اشاره کرد و افزود: «روند یک سال گذشته نشان از اشتیاق کشورها برای افزایش ذخایر طلایشان دارد. این در حالی است که سال ۲۰۲۳ نسبت به سال میلادی ۲۰۲۲، کشورها ذخایر طلای بیشتری ذخیره کرده‌اند.»

وی افزود: «در سال ۲۰۲۳ کشور چین حدود ۹۰۰ میلیارد دلار ذخایر ارزی، شامل یورو و دلار را به طلا تبدیل کرده است. این موضوع نظام عرضه و تقاضا را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بنابراین پیش‌بینی می‌شود کانال ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ هزار دلاری برای انس جهانی طلا حفظ شود و احتمال افزایش قیمت انس نسبت به کاهش قیمت کمتر است.»

آقابزرگی با تاکید بر روند صعودی قیمت دلار با توجه به تورم و سایر مولفه‌های اقتصادی تاکید کرد: «با توجه به اینکه نرخ دلار ضریب اول و نرخ انس ضریب دوم را در تعیین قیمت طلا و سکه دارد می‌توان آینده بازار داخلی فلز زرد را صعودی پیش‌بینی کرد.»

رشد قیمت در تمام قطعات سکه

امروز ‌شنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۲ بازار فلز گرانبها در تمام قطعات سکه افزایش قیمت داشت. سکه امامی با افزایش ۳۰۰ هزار تومانی با قیمت ۲۸ میلیون و ۷۸۶ هزار تومان معامله شد. سکه بهار نیز با قیمت ۲۵ میلیون و ۸۰۱ هزار تومان به فروش رسید. این قطعه امروز ۳۰۰ هزار تومان افزایش قیمت داشت.

امروز نیم سکه  ۲۰۰ هزار تومان رشد قیمت داشت و با رقم ۱۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان مبادله شد. قیمت ربع سکه ۱۵۰ هزار تومان رشد داشت و با رقم ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان معامله شد. در روز جاری سکه گرمی  ۱۱۰ هزار تومان افزایش قیمت داشت. این قطعه امروز با قیمت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان معامله شد.

روند نامتوازن حباب سکه‌ها

قیمت طلا امروز افزایشی بود. در لحظه نگارش این گزارش قیمت هر مثقال طلا  ۱۴۱ هزار تومان گران شد و به قیمت ۱۰ میلیون و ۳۱۹ هزار تومان رسید. هر گرم طلا نیز ۳۴ هزار تومان رشد قیمت داشت و با رقم دو میلیون و ۳۸۲ هزار تومان معامله شد.

امروز طلای دست دوم نزدیک به ۳۳ هزار تومان رشد داشت و با قیمت دو میلیون و ۳۴۸ هزار تومان معامله شد. در روز جاری قیمت حباب قطعات سکه متوازن نبود. حباب سکه‌های سنگین کاهشی بود و سایر قطعات سکه رشد ۳۰ تا ۷۰ هزار تومانی داشتند.

افزایش قیمت طلا و سکه ادامه دارد؟

دیروز افزایش قیمت طلا و سکه متاثر از نوسانات قیمت دلار رخ داد. معامله‌گران این بازار سیگنال‌های نامساعد در خصوص برجام را دلیل اصلی صعود قیمت‌ها می‌دانند. آنها معتقدند بازارساز باید تاثیر اخبار سیاسی را کمرنگ کند در غیر این صورت روزهای اخیر، پایان روند خنثی در بازارهای مالی خواهد بود.

به گزارش تجارت‌نیوز دیروز قیمت طلا و سکه افزایش داشت. تاثیر قیمت دلار همچنان بر بازار فلز زرد پایدار است.

تحلیلگران معتقدند سیاستگذار باید از قدرت اخبار سیاسی در بازار بکاهد چراکه در غیر این صورت روزهای اخیر به‌عنوان پایان روند خنثی در بازارهای شناسایی خواهد شد.

قیمتت سکه و طلا 11 تیر 1402

در بیشتر روزهای هفته گذشته قیمت طلا و سکه کاهش داشت. این کاهش منجر به تغییر کانال در قطعات سکه نشد اما معامله‌گران را نسبت به خرید و فروش سرد کرد. بازیگران بازارهای مالی در هفته‌های اخیر از ترس رکب بازارساز، اخبار مثبت در حوزه برجام و تحریم‌ها، آزادسازی دلارهای بلوکه شده کشورمان یا آزادی زندانیان سیاسی معامله نکردند.

اما در حوزه بین‌المللی سیگنال‌های خوشایندی برای ایران به گوش نمی‌رسد. هفته گذشته درباره موضوع برجام که به‌عنوان چالشی برای اقتصاد کشورمان تبدیل شده، خبرهایی منتشر شد؛ از جمله اینکه وزیر خارجه آمریکا گفته است که «هیچ توافق هسته‌ای با ایران روی میز نیست». این موضوع در روز جاری اثر افزایشی بر بازارهای مالی گذاشت.

افزایش قیمت سکه در تمام قطعات

دیروز ‌شنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۲ بازار فلز گرانبها در تمام قطعات سکه افزایش قیمت داشت. سکه امامی با افزایش ۳۰۰ هزار تومانی با قیمت ۲۸ میلیون و ۷۸۶ هزار تومان معامله شد. سکه بهار نیز با قیمت ۲۵ میلیون و ۷۹۹ هزار تومان به فروش رسید. این قطعه دیروز ۲۹۸ تومان افزایش قیمت داشت.

روز گذشته نیم سکه  ۲۰۰ هزار تومان رشد قیمت داشت و با رقم ۱۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان مبادله شد. قیمت ربع سکه ۱۵۰ هزار تومان رشد داشت و با رقم ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان معامله شد. همچنین سکه گرمی  ۱۱۰ هزار تومان افزایش قیمت داشت. این قطعه دیروز با قیمت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان معامله شد.

هر گرم طلا یک پله صعود کرد

قیمت طلا دیروز افزایشی بود. قیمت هر مثقال طلا  ۲۲۴ هزار تومان گران شد و به قیمت ۱۰ میلیون و ۳۹۸ هزار تومان رسید. هر گرم طلا نیز ۵۱ هزار و ۷۰۰ تومان رشد قیمت داشت و با رقم دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان معامله شد.

دیروز طلای دست دوم نزدیک به ۳۳ هزار تومان رشد داشت و با قیمت دو میلیون و ۳۶۸ هزار تومان معامله شد. روز گذشته قیمت حباب قطعات سکه متوازن نبود. حباب سکه‌های سنگین کاهشی بود و سایر قطعات سکه رشد ۳۰ تا ۷۰ هزار تومانی داشتند.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.