کد خبر : 37521 / /
/

قیمت پراید | قیمت پراید صفر | قیمت پراید کارکرده

جرقه دوباره افزایش قیمت خودروها در بازار | جهش شوکه کننده قیمت پژو پارس

قیمت خودرو در بازار این روزها با نوسانات زیادی همراه شده است. به طوری که امروز هایما S8 در بازار مجدداً رکورد شکست و وارد کانال دو میلیارد و 800 میلیون تومان شد.

جرقه دوباره افزایش قیمت خودروها در بازار | جهش شوکه کننده قیمت پژو پارس

قیمت خودرو | بازار خودرو در کنار ارز، بورس و مسکن یکی از بازارهای جذاب سرمایه‌گذاری در ایران بوده و با نوسانات ارز قیمت خودرو تغییرات زیادی خواهد داشت  اوایل امسال بود که  قیمت خودرو  بین کارخانه و حاشیه بازار به شدت زیاد بود. بنا بر تصمیم دولت قیمت خودرو در بورس کشف قیمت خواهد شد و طرح قرعه کشی خودرو حذف خواهد شد با واردات خودرو خریداران امیدوار به کاهش  قیمت خودروهای بازار هستند

قیمت خودرو در بازار این روزها با نوسانات زیادی همراه شده است. به طوری که امروز هایما S8 در بازار مجدداً رکورد شکست و وارد کانال دو میلیارد و 800 میلیون تومان شد.

قیمت خودرو روز جمعه، دوم اردیبهشت 1402، با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت کارنامه با تغییراتی مواجه شد.

قیمت خودرو از ابتدای فروردین‌ با نوساناتی همراه شد. قیمت‌ها در نیمه نخست فروردین متاثر از نرخ ارز روند صعودی به خود گرفت. اما در نیمه دوم این ماه با توجه به افزایش قیمت خودروهای کارخانه‌ای شوک جدیدی به بازار وارد شد و به نظر می‌رسد موج جدید گرانی در ادامه سال در انتظار بازار است.

در سایت‌های خرید و فروش، قیمت خودرو در لحظه نگارش این گزارش به این شرح ثبت شده است:

66

قیمت خودرو دوم اردیبهشت 1402

قیمت پژو ۲۰۷i پانوراما دنده‌ای مدل 1402 به 805 میلیون تومان رسید.

اکنون رانا پلاس پاناروما 1402 را با نرخ پایین‌تر از 670 میلیون تومان در بازار نمی‌توان یافت.

پژو پارس موتور جدید XU۷P، ساخت ۱۴۰۲  که این روزها جهش قیمتی چشمگیری را تجربه کرد، امروز هم به روند صعودی خود ادامه داد و سقف 608 میلیون تومان را شکست.

پژو ۲۰۶ تیپ 2 که یکی از پرطرفدارهای بازار خودروهای داخلی است، امروز نرخ 610 میلیون تومان را در کارنامه خود ثبت کرد.

در این میان خودروی ساینا دنده‌ای S که در روزهای گذشته وارد کانال 400 میلیون تومانی شد، امروز در بازار خودروی کشور به 392 میلیون تومان رسید.

قیمت خودروهای خارجی و مونتاژی

لاماری 1401 با نرخ دو میلیارد و 400 میلیون تومان عرضه شد. این در حالی است که مدل 1402 این خودرو 50 میلیون گران‌تر از مدل قبلی خود، یعنی با نرخ دو میلیارد و 450 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

هایما S8 1402 نیز امروز به دو میلیارد و 800 میلیون تومان رسید.

تیگو 8 پرو اما امروز با ورود به کانال سه میلیارد تومانی، نرخ سه میلیارد و 100 میلیون تومان را در کارنامه خود ثبت کرد.

67

پیش‌بینی قیمت خودرو در روزهای آینده

بابک صدرایی، کارشناس صنعت خودرو، در گفتگو با تجارت‌نیوز گفت: در مواجه با پیش‌بینی روند و قیمت خودرو باید به دو مولفه‌ مختلف توجه کرد. قانون‌گذار بازار شرایط اقتصادی کشور است. اما صحبت‌هایی که در رابطه با کاهش قیمت‌ها می‌شود عامل جزئی است و زمانی موثر خواهد بود که دو مساله افزایش نرخ دلار و همچنین تورم 40 تا 50  درصدی کنترل شوند.

او در ادامه توضیح داد: فارغ از این دو پارامتر، زمانی افزایش عرضه در قیمت‌ها تاثیرگذار خواهد بود که قیمت‌گذاری دستوری خودرو به روال منطقی بازگردد. چراکه باوجود افزایش قیمت خودروهای کارخانه‌ای، همچنان اختلاف قیمت خودروها بین بازار و کارخانه فاحش است. شکاف قیمتی بازار و کارخانه نشان‌دهنده اشتباه بودن شیوه قیمت‌گذاری است.

در هفته‌ای که گذشت جزئیات نوبت دهی خودروهای داخلی و فرآیند تحویل بخشی از خودروها شروع شد. در این گزارش به برخی از نکات مهمی که متقاضیان باید از آن اطلاع داشته باشند پرداخته شده است.

با آغاز اعلام جزییات نوبت دهی خودروهای داخلی از روز شنبه، هفته‌ای که گذشت هفته پرخبری در حوزه خودرو بود. ثبت نام در طرح فروش یکپارچه خودروهای داخلی بر مبنای تعیین نوبت، از تاریخ ۲۶ تا ۲۸ اسفند ماه سال قبل اجرا شد و سپس دو مرحله دیگر در سال جدید تمدید شد که در نهایت دو روز پیش زمان نوبت دهی برای تحویل آنها به متقاضیان نیز مشخص شده است. متقاضیان می‌توانند با مراجعه به حساب کاربری خود و انتخاب گزینه "جزئیات سفارش" از زمان تحویل خودروی خود مطلع شوند.

فرآیند تحویل بخشی از خودروها نیز از روز یکشنبه شروع شد.

زمان عرضه خودروها

تاکنون نوبت دهی خودروهای داخلی برای متقاضیان خرید خودرو از شرکت‌های سایپا، مدیران خودرو، فردا و ایلیا انجام شده و تمام این متقاضیان حداکثر ظرف سه ماه خودروی خود را دریافت خواهند کرد که بر اساس آن متقاضیان می‌توانند از امروز با مراجعه به سامانه یکپارچه http://www.esalecar.ir در حساب کاربری خود در قسمت جزئیات سفارش نوبت خود را مشاهده کنند.

متقاضیان خودروهای شرکت‌های کرمان موتور و مکث موتور نیز حداکثر در مدت شش ماه می‌توانند خودروی خود را تحویل بگیرند. نوبت دهی متقاضیان خودرو از شرکت‌های ایران خودرو، بهمن خودرو و آرین خودرو نیز سه شنبه شب اعلام شد که اعلام نتایج پنج محصول پرتقاضای آن‌ها (با تیپ‌بندی‌های مختلف) به سال ۱۴۰۳ موکول شده است.

در نتیجه این شرایط، اجرای طرح سامانه یکپارچه تخصیص این امکان را فراهم کرده که امکان تغییر محصول از محصولات پر تقاضا که موعد تحویلشان در سال ۱۴۰۳ است به محصولات دیگر ایجاد شود.

طبق اعلام وزارت صمت از نزدیک به ۵۰ محصول مختلف عرضه‌ شده در خصوص پنج محصول پرتقاضا (با تیپ‌بندی‌های مختلف) اعلام نتایج به سال ۱۴۰۳ موکول شده است. این درحالی است که در برخی محصولات مثل محصولات گروه سایپا، مدیران و کرمان تحویل فوری به تمام متقاضیان انجام می‌شود و ظرفیت بالایی برای عرضه در دوره‌های آینده وجود دارد و درباره محصولات شرکت ایران‌خودرو نیز نزدیک به ۷۸۰ هزار نفر متقاضی این محصولات بودند که با توجه به برنامه ۹۰۰ هزارتایی امسال شرکت ایران‌خودرو و تعهدات آن شرکت امکان پوشش به همه متقاضیان خودرو وجود دارد، اما استقبال عمده متقاضیان در سه گروه محصول باعث شد که موعد تحویل برخی از متقاضیان به سال ۱۴۰۳ انتقال یابد. این درحالی است که ظرفیت برخی از محصولات مثل تارا و رانا در سال ۱۴۰۲ خالی مانده و در خصوص برخی خودروسازان دیگر، حتی ظرفیت فصل بهار ۱۴۰۲ برای برخی از محصولات تکمیل نشده است.

درباره زمان پرداخت وجه خودرو نیز هر شرکت جداگانه اطلاع رسانی می‌کند. برای مثال مهلت تکمیل وجه برای خودروهای شرکت سایپا از ۲۸ تا ۳۰ فروردین بود. به نظر می‌رسد قاعده کلی این است که حدود سه ماه قبل از تحویل خودرو، تکمیل وجه صورت بگیرد، اما ممکن است رویه برخی شرکت‌ها متفاوت باشد.

نکته قابل توجهی که عده‌ای از متقاضیان درباره آن اشتباه کرده‌اند این است که لازم نیست پول‌های مسدود شده در حساب وکالتی مسدود بماند. به عبارت دقیق‌تر بعد از مشخص شدن جزییات نوبت دهی شرکت‌ها، همه متقاضیان باید بتوانند پول بلوکه شده خود را آزاد کنند. البته در رزوهای اول بانک‌ها در اجرای این دستورالعمل تعلل کردند، اما بعد از چند روز از آغاز رفع مسدودی حساب‌ها خبر دادند.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.