قیمت پراید | قیمت پراید صفر | قیمت پراید کارکرده
افزایش انفجاری قیمت پژو ۲۰۷i و دناپلاس | این خودرو در ۲۴ ساعت گذشته هشت میلیون تومان گران شد | آخرین قیمت پراید، تیبا، شاهین و تارا
روند صعود قیمت خودرو در بازار همچنان ادامهدار است. با توجه به افزایش قیمت خودروهای کارخانهای به نظر میرسد موج جدید گرانی در انتظار بازار خودروست.
قیمت پراید | قیمت پراید روز شنبه، ۲۲ فروردین 1402با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت دیوار با تغییراتی همراه شد.قیمت پراید 111 سال گذشته نوسان قیمتی زیادی را تجربه کرد، امروز در نرخ 350 میلیون تومان عرضه شد.تغییرات قیمت پراید در بازار همراه با نوسانات دلار است. لیست کامل قیمت پراید امروز را در خبرآزاد ببیند.
روند صعود قیمت خودرو در بازار همچنان ادامهدار است. با توجه به افزایش قیمت خودروهای کارخانهای به نظر میرسد موج جدید گرانی در انتظار بازار خودروست.
قیمت خودرو روز سهشنبه، ۲۲ فروردین ۱۴۰۲ با تغییراتی همراه شد.
قیمت خودرو از ابتدای فروردین با نوساناتی همراه شد. قیمتها در نیمه نخست فروردین متاثر از نرخ ارز روند صعودی به خود گرفت. اما در نیمه دوم این ماه با توجه به افزایش قیمت خودروهای کارخانهای شوک جدیدی به بازار وارد شد و به نظر میرسد موج جدید گرانی در ادامه سال در انتظار بازار است.
در سایتهای خرید و فروش، قیمت خودرو در لحظه نگارش این گزارش به این شرح ثبت شده است:
قیمت پراید در سایت های خرید و فروش
پراید ۱۱۱ که سال گذشته نوسان قیمتی زیادی را تجربه کرد، امروز با نرخ ثابت ۳۵۰ میلیون تومان عرضه شد.
قیمت پژو ۲۰۷i که دیروز وارد کانال ۷۰۰ میلیون تومانی شد، امروز ۱۴ میلیون تومان افزایش یافت و به ۷۲۷ میلیون تومان رسید.
دنا پلاس هم در ۲۴ ساعت گذشته هشت میلیون تومان گران شد و اکنون آن را با نرخ پایینتر از ۹۰۵ میلیون تومان در بازار نمیتوان یافت.
پژو پارس سال، مدل ۱۴۰۰ که سال گذشته جهش قیمتی چشمگیری را تجربه کرد، امروز هم به روند صعودی خود ادامه داد و با ۱۱ میلیون تومان افزایش قیمت نسبت به روز گذشته، سقف ۵۶۷ میلیون تومان را شکست.
پژو ۲۰۶ تیپ ۵ که یکی از پرطرفدارهای بازار خودروهای داخلی است، امروز ۱۱ میلیون تومان گران شد و نرخ ۶۱۰ میلیون تومان را در کارنامه خود ثبت کرد.
قیمت پراید | قیمت خودروهای خارجی و مونتاژی
لاماری که کمتر از یک سال است پا به بازار خودرو گذاشته است، ۴۵ میلیون تومان نسبت به روز گذشته افزایش قیمت را تجربه کرد و با نرخ دو میلیارد و ۳۴۵ میلیون تومان عرضه شد. این درحالی است که این خودرو در ابتدای ورود به بازار تنها ۸۹۰ میلیون تومان قیمت داشت.
دیگنیتی نیز امروز ۴۰ میلیون تومان گران شد وارد کانال دو میلیارد و ۳۱۰ میلیون تومان شد.
کیا اپتیما هیبریدی مدل ۱۳۹۷ هم به پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسید.
ام وی ام X۲۲ pro نیز امروز، سهشنبه، با قیمت یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان عرضه شد.
فعالان و کارشناسان حوزه صنعت خودرو معتقدند که این افزایش تاثیر مستقیم بر روند بازار خودرو دارد.
در این میان باید به این نکته اشاره کرد که حتی تاخیر شورای رقابت و وزارت صمت در اعلام قیمتها بر بازار تاثیر گذاشت و خودرو را طی ۱۰ روز حدود پنج درصد گران کرد.
کارشناسان معتقدند با افزایش قیمت خودرو در درب کارخانه، نرخ خودروها در بازار آزاد نیز شیب صعودی را تا پایان سال طی میکنند.
دنیایاقتصاد نوشت: از همان ابتدای مطرح شدن موضوع افزایش قیمت کارخانهای خودروها، مشخص بود که بازار آزاد نیز به آن واکنش نشان میدهد و منحنی قیمت صعود خواهد کرد. این البته در حالی است که تا لحظه تنظیم این گزارش، قیمتها در بازار خودرو متناسب با میزان رشد نرخ کارخانهای خودروها بالا نرفته است.
انتظار میرفت به همان اندازه که به قیمت کارخانهای خودروها افزوده میشود، روی قیمت بازار خودروها هم برود؛ مثلا اگر پژوپارس در کارخانه ۶۰میلیون تومان افزایش یافته، همین مقدار نیز به قیمت این خودرو در بازار آزاد اضافه شود. با این حال بررسیهای «دنیای اقتصاد» نشان میدهد بازار خودرو فعلا واکنش تندی متناسب با میزان رشد قیمت کارخانهای، نشان نداده است. البته این امکان وجود دارد که در روزهای آینده با در نظر گرفتن عوامل اثرگذار، تغییرات قیمتی جدیدی در بازار خودرو رخ بدهد. مدتهاست بازار خودروی کشور بیش از هر عامل دیگری از انتظارات تورمی و قیمت ارز خط میگیرد و مسائلی مانند افت و خیز تیراژ و همین ماجرای رشد قیمت کارخانهای، اثر نرمتری را در بازار دارند. از همین رو پیشبینیهای مختلفی در مورد آینده بازار خودرو وجود دارد که طبق آنها، منحنی قیمت تحت تاثیر عواملی مانند انتظارات تورمی، قیمت ارز، تیراژ و همین رشد قیمت کارخانهای نوسان خواهد داشت.
پیشبینی اصلی این است که بازار خودرو همچنان بیشترین تاثیر را از انتظارات تورمی و قیمت ارز خواهد گرفت. بر این اساس، در صورت صعودی شدن این دو فاکتور، منحنی قیمت در بازار خودرو نیز روندی رو به رشد خواهد داشت و اگر عوامل موردنظر نزولی شوند، کاهش قیمت خودرو رخ خواهد داد.
در بین عوامل دیگر، موضوع رشد قیمت کارخانهای، اثر خود را یک بار بر بازار خواهد گذاشت، اما موضوع تیراژ میتواند در طول سال تاثیرگذاری چندبارهای بر منحنی قیمت خودرو در بازار آزاد داشته باشد. هرچه تیراژ رشد کند، نیاز شهروندان به خرید خودرو از بازار آزاد کاهش خواهد یافت؛ بنابراین در صورت نزولی شدن انتظارات تورمی و قیمت ارز، میتوان به کاهش قیمت خودرو در بازار هم امیدوار بود. این در حالی است که اگر انتظارات تورمی و قیمت ارز روندی صعودی داشته باشند، رشد تیراژ تنها شاید بتواند از سرعت کاهش قیمت بکاهد، اما توان نزولی کردن آن را نخواهد داشت. در سال جاری قرار است حداقل یکمیلیون و ۶۰۰هزار دستگاه خودرو در کشور به تولید برسد؛ اتفاقی که اگر رخ بدهد به شرط ثبات نسبی انتظارات تورمی و قیمت ارز، بر کنترل قیمت خودرو در بازار تاثیر خواهد گذاشت.