کد خبر : 36897 / /
/

کیومرث پوراحمد | کیومرث پوراحمد خودکشی | کیومرث پوراحمد بیوگرافی

عکس +18 از صحنه خودکشی کیومرث پوراحمد ! | خودکشی کارگردان معروف حقیقت دارد ؟ + عکس

با انتشار تصویری از صحنه کشف جسد کیومرث پوراحمد در فضای مجازی، سوالاتی ایجاد شد که در این گزارش سعی شده است تا حدی به این سوالات پاسخ داده شود. در همین ابتدا تاکید می شود که نتیجه نهایی علت اصلی مرگ به حتم بعد از بررسی تخصصی از سوی بازپرس و کارآگاهان و پزشکان پزشکی قانونی سندیت رسمی دارد و گفته های این گزارش بر اساس کتب علمی است.

 عکس +18 از صحنه خودکشی کیومرث پوراحمد ! | خودکشی کارگردان معروف حقیقت دارد ؟ + عکس

روزگذشته یعنی روز شانزدهم فروردین ماه سال 1402  خبر غم انگیز از دست دادن کارگردان سرشناس ایران به نام کیومرث پوراحمد در صدر اخبار پر بحث کشور قرار گرفت. خبر فوت کیومرث پوراحمد زمانی تاسف‌انگیزتر شد که دادستان گیلان تایید کرد که این کارگردان ایرانی با مرگی خودخواسته جانباخته است.

ساعاتی بعد از انتشار این خبر و در میان بحث و اظهارنظرها در مورد این درگذشت غم‌انگیز، تصویری در فضای مجازی از صحنه کشف جسد  کیومرث پوراحمد منتشر شد که اظهارنظرهایی را در برداشت. این اظهار نظرها به نحوه قرار گرفتن جسد با توجه به قد بلند این کارگردان ، نحوه تکیه دست به دیوار، شکل قرارگرفتن یکی از پاها بر روی شوفاژ ، اندازه طناب و نحوه گره آن بر می‌گشت و  علت مرگ را از مسیر خودخواسته برای افرادی که در مورد جسد اظهارنظر کرده بودند به سمت های دیگری کشانده بود.

کیومرث پوراحمد

با تاکید بر اینکه علت قطعی فوت کیومرث پوراحمد به حتم باید بر اساس تحقیقات میدانی و علمی بازپرس،کارآگاهان پلیس آگاهی و  بر اساس نتایج علمی کارشناسان پزشکی قانونی که از نزدیک با جسد و نحوه فضای کشف جسد مواجه شده‌اند بیان شود ولی براساس مستندات کتب علمی می توان در این مقطع زمانی به چند سوال پیش آمده پاسخ داد.

و اما باز با تاکید بر اینکه توضیحاتی که در ادامه گفته می‌شود بر اساس داده کتب علمی علم پزشکی قانونی است و باز تاکید بر اینکه مراجع قضایی باید نتیجه نهایی علت مرگ کیومرث پوراحمد را بیان کنند ولی بر اساس نکاتی که در کتاب دیمایو در خصوص دارآویختگی وجود دارد، جمود نعشی پدیده ای است که از دقایق تا ساعاتی بعد از مرگ ایجاد می شود و بر اساس جمود نعشی می توان، علت نحوه قرار گرفتن دست کیومرث پوراحمد و تکیه آن بر دیوار توجیه کرد.در همین کتاب به طور مثال حتی فردی که در وضعیت خوابیده جانباخته است نیز بعد از مرگ به دلیل جمود نعشی دستش به سمت بالا حرکت کرده است. همچنین در مورد کسی که قبل از مرگ نیز تقلا می‌کند عضلات وی می تواند در لحظه مرگ سفت شود. به این حالت جمود نعشی آنی می گویند.

بر اساس داده‌های  کتاب دیمایو نحوه قرار گرفتن پا و دست کیومرث پوراحمد در تصویر  اتفاق عجیبی نیست و این مسائل کاملا در حین مرگ و بعد از آن می‌تواند رخ دهد. چون عضلات خم کننده از عضلات باز کننده قوی تر هستند بدن در حالت مرگ یک وضعیت شبیه به وضعیت بوکسورها به خود می گیرد که در  تصویر منتشر شده از جسد کیومرث پوراحمد نیز آن را میتوان مشاهده کرد.

در بررسی تصویر جسد کیومرث پوراحمد سناریوی محتمل این است که فرد طناب را روی گردن خود انداخته و بالای شوفاژ رفته باشد و بعد طناب را به میله بسته و خود را از آن آویزان کرده باشد که در دارآویختگی، اغلب افراد ظرف چند ثانیه بیهوش می شوند و برخی دیگر نیز سعی یا تقلا می کنند. دارآویختگی می تواند با شکستگی استخوان های گردن، شوک نخاعی، انسداد وریدها، شریان و راه هوایی سبب مرگ شود. تمامی این اتفاقات در مورد این حادثه نیز محتمل است.

کیومرث پوراحمد

بر اساس  داده های کتاب دیمایو حتی در مورد برخی از موارد مشابه شاهد هستیم که فرد نشسته خودکشی کرده است و باز وضعیت های جمود نعشی و تغییر عضلات بدن را در آن اجساد نیز مشاهده شده است.

در دارآویختگی گره طناب می تواند متحرک یا ثابت باشد. البته در  این مورد باید  پزشکی که در صحنه حاضر بوده است اظهار نظر کند اما با توجه به داده های کتب علمی علم پزشکی قانونی و مشاهده تصاویر مشابه خودکشی، نکته غیرطبیعی در این عکس یا پرونده وجود ندارد.

و اما در پایان تاکید می شود در تصویر منتشر شده براساس علم علوم پزشکی قانونی وجود ندارد و در این مرحله برای بازپرس و کارآگاهان و متخصصان پزشکی قانونی که بر روی این مرگ در حال بررسی هستند  نتایج آزمایشات پزشکی قانونی در مورد وجود انواع سم در بدن به حتم مدنظر است که اگر این نتیجه نیز پاسخ منفی داشته باشد متاسفانه این کارگردان سرشناس کشور خودخواسته به زندگی خویش پایان داده است./رکنا

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.