کد خبر : 36576 / /
/

خبر خوش برای زنان خانه دار | شگفتانه جدید دولت برای مادران دارای فرزند

رئیس فراکسیون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در مجلس شورای اسلامی از اجرایی شدن ماده ۲۱ قانون جوانی جمعیت در سال جاری خبر داد.

خبر خوش برای زنان خانه دار | شگفتانه جدید دولت برای مادران دارای فرزند

رئیس فراکسیون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در مجلس شورای اسلامی از اجرایی شدن ماده ۲۱ قانون جوانی جمعیت در سال جاری خبر داد.

فاطمه محمدبیگی، از اجرایی شدن ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خبر داد و گفت: به استناد ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت که در آبان ماه ۱۴۰۰ ابلاغ شده بود، سرانجام وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، سازمان برنامه و بودجه، سازمان ثبت احوال و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهور مکلف شدند با تقویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزی، روستاییان و عشایر نسبت به بیمه کردن مادرانی که غیرشاغل و دارای ۳ فرزند یا بیشتر هستند، اقدام کنند.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر حمایت از اقشار ضعیف جامعه همچون روستاییان و عشایر، افزود: باید حمایت‌های مادی و معنوی برای فرزندآوری در جامعه از جمله در بین زنان روستایی و عشایر نمود بیشتری پیدا کند. ان شاء الله به دنبال اجرایی شدن بند «الف»، بند «ب» هم به مرحله عملیاتی شدن برسد که طی آن با تولد فرزند چهارم و پنجم به ازای هر فرزند دو سال به سوابق بیمه‌ای بیمه‌گذار افزوده شود.

محمدبیگی زنان روستایی و عشایر را به عنوان کلید تولید دانست و ادامه داد: زنان روستایی و عشایر به عنوان بخش مهمی از زنان فعال جامعه محسوب می‌شوند، باید نیازها و خواسته های آنها به عنوان مادران تولید مد نظر قرار بگیرد، آنها کلید تولید در روستا هستند و به نوعی در امنیت غذایی کشور نقش داشته و دوشادوش مردان مشغول به فعالیت هستند، از همه مهمتر تربیت فرزندان را به عنوان مادر را بر عهده دارند بر همین اساس نباید از حداقل های حمایتی محروم شوند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس شورای اسلامی با تاکید به اینکه حمایت از مرزنشیان ساکن در روستاها و عشایر به منزله دفاع از مرزهای کشور است، تصریح کرد: بی توجهی به روستاییان و عشایر مرزنشین بی تردید امنیت کشور را به مخاطره می‌اندازد، بر همین اساس باید حمایت‌های لازم از این گروه ایجاد کنیم تا شرایط ماندگاری آنها در روستاها و مرزها مهیا شود، اجرایی شدن ماده ۲۱ قانون جوانی جمعیت بخشی از پازل این قانون است، امیدواریم شاهد اجرای تمام بندهای این قانون باشیم.

عضو فراکسیون زنان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم بیمه زنان خانه دار؛ یادآور شد: پیگیر اجرای همگانی زنان خانه دار در مجلس یازدهم هستیم، حدود ۲۵ درصد جمعیت در مناطق روستایی سکونت دارند، باید میزان مهاجرت معکوس افزایش یابد. بی تردید با اجرای این قانون و اطلاع رسانی دقیق آن شاهد مهاجرت معکوس و کاهش حاشیه نشینی در کلان شهرها نیز خواهیم بود، کاهش حاشیه نشینی منجر به کاهش آسیب‌های اجتماعی خواهد شد.

رئیس فراکسیون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در مجلس شورای اسلامی ششم فروردین ماه را تاریخ اجرای ماده ۲۱ قانون جوانی جمعیت اعلام کرد و گفت: به دستور رئیس جمهور و هیات وزیران ماده قانونی بیمه مادران روستایی و عشایر ششم فروردین اعلام و به دستگاه های مربوطه ابلاغ کردند.

محمدبیگی در پایان  خاطرنشان کرد: این قانون برای مادرانی که دارای ۳ فرزند و بیشتر هستند به مرحله عملیاتی شدن می‌رسد، حمایت از زنان و مادران خانه دار با هدف تحکیم بنیان خانواده و تربیت نسلی سالم از اهداف مجلس یازدهم و دولت باید باشد. /خانه ملت

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.