قیمت پراید | قیمت پراید امروز
خبر شوکه کننده برای خریداران پراید | قیمت پراید به 400 میلیون نزدیک شد
همزمان با ثبات نسبی که در بازار دلار پدیدار شد، قیمت خودرو دیگر روندی کاهشی را طی نمیکنند و برخی از خودروها در یک بازه مشخصی ثابت ماندهاند.
قیمت پراید | قیمت پراید روز شنبه، 27 اسفند ۱۴۰۱ با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت دیوار با تغییراتی همراه شد.قیمت پراید که روزهای گذشته روند کاهش قیمت را در پیش گرفته بود، امروز با افزایش پنج میلیون تومانی نسبت به روز گذشته در نرخ 350 میلیون تومان عرضه شد.تغییرات قیمت پراید در بازار همراه با نوسانات دلار است. لیست کامل قیمت پراید امروز را در خبرآزاد ببیند.
همزمان با ثبات نسبی که در بازار دلار پدیدار شد، قیمت خودرو دیگر روندی کاهشی را طی نمیکنند و برخی از خودروها در یک بازه مشخصی ثابت ماندهاند.
قیمت خودرو روز یکشنبه، 28 اسفند ۱۴۰۱، با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت کارنامه با تغییراتی همراه شد.
قیمت پراید روز یکشنبه، 28 اسفند ۱۴۰۱
اگرچه اخیرا قیمت خودرو روند نزولی را طی کرد، اما حالا همراه با ثبات نسبی قیمت دلار، بازار خودرو هم تغییر رویه داد و از تداوم روند ریزش قیمتها پا پس کشید.
به نظر میرسد اکنون این بازار ارز است که هیجانات خود را بلافاصله در بازار خودرو تخلیه میکند و دیگر عوامل تعیینکننده قیمت خودرو در بازار دیگر تاثیر چندانی در نوسانات بازار خودرو ندارند.
در سایتهای خرید و فروش، قیمت خودرو در لحظه نگارش این گزارش به این شرح ثبت شده است:
پراید 111 که روزهای گذشته روند کاهش قیمت را در پیش گرفته بود، امروز با افزایش پنج میلیون تومانی نسبت به روز گذشته در نرخ 350 میلیون تومان عرضه شد.
پژو ۲۰۷i که با جهش قیمت همراه بود، امروز 12 میلیون تومان گران و با نرخ 637 میلیون تومان عرضه شد.
دنا پلاس هم 30 میلیون تومان افزایش قیمت را طی یک روز تجربه کرد و با نرخ 800 میلیون تومان عرضه شد.
پژو پارس سال، مدل ۱۴۰۰ که در روزهای گذشته جهش قیمتی چشمگیری را تجربه کرد، امروز در بازار خودرو 9 میلیون تومان گران شد و به قیمت 497 میلیون تومان رسید.
پژو ۲۰۶ تیپ ۵ که یکی از پرطرفدارهای بازار خودروهای داخلی است، امروز با 20 میلیون تومان افزایش قیمت همراه شد و نرخ 535 میلیون تومان را در کارنامه خود ثبت کرد.
اما خودروهای خارجی و مونتاژی بازار خودرو امروز چه قیمتی را در کارنامه خود ثبت کردند؟
قیمت لاماری که یکی از خودروهای تازهوارد بازار کشور است، امروز 40 میلیون تومان گران و با نرخ دو میلیارد و 90 میلیون تومان عرضه شد.
دیگنیتی اما امروز 35 میلیون تومان افزایش قیمت داشت و وارد کانال دو میلیارد و 35 میلیون تومان شد.
کیا اپتیما هیبریدی مدل ۱۳۹۷ هم امروز 100 میلیون تومان کاهش قیمت داشت و به پنج میلیارد و 400 میلیون تومان رسید.
ام وی ام X22 pro نیز امروز، یکشنبه، در قیمت یک میلیارد و ۶۰ میلیون تومان عرضه شد.
پیشبینی قیمت پراید در روزهای آینده
همزمان با ثبات نسبی که در بازار دلار پدیدار شد، قیمت خودرو دیگر روندی کاهشی را طی نمیکنند و در یک بازه مشخصی ثابت مانده است.
البته باید به این نکته اشاره کرد که وضعیت بازار طی دو روز گذشته تغییر کرده و در رکود به سر میبرد. در این میان خرید و فروش به سختی انجام میشود و سطح معاملات پایین است. کارشناسان بر این باورند زمانی که قیمت خودرو در بازار روند صعودی را طی کند، مردم تمایل بیشتری به خرید خودرو دارند. با توجه به تعطیلات نوروز و بسته بودن بازار، به نظر میرسد رونق در اردیبهشت سال آینده به بازار برگردد./تجارت نیوز
ایسنا نوشت: نایب رئیس شورای رقابت از اعلام قیمت فروش کارخانهای خودروها در نیمه دوم فروردین سال آینده خبر داد و تاکید کرد که در سال جدید بازار خودرو آرامش خواهد داشت و قیمتهای بازار به تعادل میرسد.
محمود دودانگه با بیان اینکه با توجه به مطالعات و بررسیهای انجام شده توسط شورای رقابت، بازار خودروی سواری انحصاری تشخیص داده شده است، اظهار کرد: یکی از دغدغههای شورای رقابت این است که بازار خودرو به سمت رقابتی شدن سوق داده شود و شرایطی فراهم شود که ذینفعان واقعی این بازار و به ویژه تولیدکنندگان و مصرفکنندگان از شرایط ایجاد شده رضایت نسبی داشته باشند. بر این اساس لازم بود یک تعامل و هماهنگی خوبی بین ذینفعان موثر در این بازار ایجاد شود و شورای رقابت سعی کرد این تعامل و هماهنگی را به بهترین وجه خود با برگزاری جلسات کارشناسی و مدیریتی دنبال کند.
وی ادامه داد: بر این اساس در جلسات مذکور از خودروسازان، انجمن قطعهسازان، انجمن واردکنندگان و نهادهای مدافع حقوق مصرفکننده از قبیل سازمان حمایت و انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان و وزارت صمت و... دعوت و بررسیهای کارشناسی انجام شد. بر این اساس برنامهای پیشبینی شده است که هم خودروسازان تولید خود را از نظر کیفی و کمی ارتقا دهند و هم بازار خودرو بتواند با ساز و کاری که تعریف شده است در یک دوره زمانی میان مدت به ارامش برسد و حقوق مصرف کنندگان رعایت شود.
نایب رئیس شورای رقابت با تاکید بر اینکه علی رغم تغییرات قابل توجه در متغیرهای خرد و کلان اقتصادی، قیمت فروش کارخانهای خودروها به روز نشده است، گفت: تولیدکنندگان خودرو با قیمتهایی که لزوما معرف و بیانگر قیمت واقعی است محصولات خود را عرضه نمیکنند، اگر چه مصرف کنندگان نهایی خودرو هم با قیمت منصفانه به خودروی مورد نظر خود دسترسی ندارند. لذا در دور جدید فعالیت شورای رقابت با تعامل خوبی که انجامشده امیدواریم در چارچوب دستورالعمل مصوب شورای رقابت شاهد رضایت نسبی تولیدکنندگان و مصرف کنندگان باشیم و نهایتا مصرف کننده نهایی بتواند با شرایط و قیمت منصفانه به خودروی مورد نظر خود دسترسی داشته باشد. ضمنا تولید کننده هم با انگیزه بیشتر بر ارتقاء کمیت و کیفیت محصولات تمرکز کند.
دودانگه افزود: بر این اساس سعی شده در ضابطهای که به تصویب شورای رقابت رسیده است همه ملاحظات مورد توجه قرار گیرد. در این راستا در نخستین جلسه شورای رقابت در سال جدید تصمیمات لازم اتخاذ و در نیمه دوم فروردین برای اجرا ابلاغ خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه تغییر قیمتی که در چارچوب دستورالعمل شورای رقابت مصوب و ابلاغ میشود به معنای این نیست که قیمت بازار خودروها افزایش خواهد یافت، گفت: در واقع باید گفت با عرضه و تولید بیشتر و همچنین شناسایی دقیق مصرفکنندگان قیمت بازار و کارخانه بهم نزدیک شود. از سوی دیگر با توجه به برنامهریزی برای واردات خودرو و عرضه در قالب سامانه یکپارچه عطشی که در بازار وجود دارد از بین میرود و خودرو از حالت کالای سرمایهای به کالای مصرفی تبدیل میشود. لذا در یک دوره زمانی میان مدت شش ماهه خودروسازان باید برای جلب نظر مشتری دنبال روشهای جدید فروش و بازاریابی و صادرات محصولات خود باشند. مصرفکنندگان اطمینان داشته باشند که در سال جدید بازار خودرو آرامش خواهد داشت و قیمتهای بازار به تعادل خواهد رسید.
نایب رئیس شورای رقابت به این سوال که آیا افزایش قیمت ۳۰ تا ۷۰ درصدی قیمت کارخانهای خودروها صحت دارد یا خیر؟ پاسخ داد: بازه ۳۰ تا ۷۰ درصدی دقیق نیست و تایید نمیشود.
بر اساس این گزارش، ۱۶ بهمن بود که شورای رقابت، به دنبال اعتقاد این سازمان بر انحصاری بودن بازار خودروهای سواری، دستورالعمل تنظیم بازار خودرو را ابلاغ و منتشر کرده و فرمول قیمتگذاری خودروهای سواری را مشخص کرد. در این راستا دودانگه به ایسنا اعلام کرد که برای تعیین قیمت پایه، برای هر خودرویی که در داخل کشور تولید میشود باید سه خودروی مشابه خارجی شناسایی و میانگین قیمت سه خودروی خارجی به دلار مشخص شود. سپس قیمت با نرخ ارز مرکز مبادله به ریال تبدیل و با قیمت سازمان حمایت مقایسه شود، این خودروها درجهبندی شده و از A تا F طبقهبندی میشوند. متناسب با این رتبهبندی یا قیمت سازمان حمایت انتخاب میشود یا متناسب با شرایطی که قیمت پایه رقابتی مشخص میشود، شورای رقابت تصمیم بگیرد قیمت دیگری را مبنا قرار دهد. این فرایند شامل همه خودروهای داخلی میشود.