سهام عدالت | سهام عدالت سود
عیدی یک میلیون و 356 هزار تومانی دولت برای خانوارهای سهام عدالتی | سهام عدالتی پولدار شدند
دومین و آخرین مرحله واریز سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۰ شرکتها از روز پنجشنبه به حساب ۴۳ میلیون و ۸۶۴ هزار سهامدار مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت واریز شد.
سهام عدالت | رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: وراث سهام عدالت متوفیان باید به کارگزاریها و دفاتر قضایی مراجعه کنند تا کارگزاری به صورت الکترونیکی کار انتقال سهام عدالت را انجام دهد.بیش از سه میلیون نفر از مشمولان سهام عدالت طی سالهای گذشته فوت شدهاند.آخرین اخبار سهام عدالت را در خبر آزاد بخوانید.
دومین و آخرین مرحله واریز سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۰ شرکتها از روز پنجشنبه به حساب ۴۳ میلیون و ۸۶۴ هزار سهامدار مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت واریز شد.
دومین مرحله واریز سود سهام عدالت از پنجشنبه از طریق شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه به حساب 43 میلیون و 864 هزار نفر سهامداران مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت، واریز شد.
مجید عشقی؛ رئیس سازمان بورس گفت: سهامدارانی که در پرتفوی سهام خود 452، 492 و 532 هزار تومان دارایی دارند، به ترتیب 613، 667 و 721 هزار تومان سود دریافت میکنند. همچنین به افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی در اختیار دارند مبلغ یک میلیون و 356 هزار تومان سود تعلق خواهد گرفت.
بر اساس این گزارش مرحله نخست سود سهام عدالت روز سیام آذرماه امسال به حساب سهامداران واریز شده بود.
همچنین سازمان خصوصیسازی با صدور اطلاعیهای در مورد واریز مرحله دوم سود سهام عدالت توضیحاتی را ارائه داد. این سازمان با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: با عنایت به مصوبه شورای عالی بورس مبنی بر واریز باقیمانده سود سهام عدالت نزد سازمان خصوصیسازی به حساب شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، بدینوسیله به آگاهی کلیه سهامداران میرساند «سود عملکرد شرکتهای غیربورسی مربوط به سالهای ۱۳۹۸، ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰» و همچنین «باقیمانده سود تخصیص داده نشده مربوط به سنوات قبل از آزادسازی (قبل از ۱۳۹۹)» جهت واریز به حساب سهامداران سهام عدالت به حساب شرکت مذکور واریز شده است.
بنابراین شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه همزمان با واریز مرحله دوم سود سهام مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۰ شرکتهای بورسی سهام عدالت، سود سهام نزد این سازمان را نیز به حساب سهامداران واریز کرد.
بر این اساس از کل مبلغ واریز شده توسط شرکت مذکور، مبلغ ۲۵۵ هزار تومان برای سهامداران یک میلیون تومانی و مبلغ
۱۳۵ هزار تومان برای سهامداران ۵۳۲ هزار تومانی، مربوط به سود واریز شده توسط سازمان خصوصیسازی است.
«حسین قربانزاده»؛ رئیس سازمان خصوصیسازی در گفتوگو با ایرنا به واریز سود شرکتهای غیربورسی سهام عدالت تا روز یکشنبه اشاره کرد و افزود: برای نخستین بار بعد از توزیع سهام عدالت، سود شرکتهای غیربورسی به حساب سهامداران واریز شد.
وی افزود: همزمان با واریز مرحله دوم سود سهام عدالت در روزهای شنبه و یکشنبه آخر سال، سود سهام شرکتهای غیربورسی که سالیان سال در کشاکش مقررات و رویههای مختلف حبس شده بود با اخذ مجوزهای لازم و اصلاح رویهها در سازمان خصوصیسازی، امسال به حساب سهامداران عدالت واریز شد. حدود ۶۷ هزار میلیارد ریال مجموع سود شرکتهای غیربورسی سهام عدالت است که با تجمیع با سود شرکتهای بورسی که از سوی شرکت سپردهگذاری بورس انجام میگیرد پرداخت شد.
هشدار درباره کلاهبرداری به نام سهام عدالت
همچنین شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه با انتشار اطلاعیهای اعلام کرد: در آستانه واریز مرحله دوم سود سهام عدالت برخی مجرمان سایبری با ترفندهای جدید و با ارسال پیامک و یا پیام در شبکههای اجتماعی با نام واریز سود سهام عدالت مترصد کلاهبرداری از مردم هستند.
در این پیامهای جعلی که به تازگی منتشر شده، از مخاطبین درخواست میشود که برای دریافت سود سهام خود از طریق لینک آلوده اقدام کند که سهامداران میبایست نسبت به این اقدام کلاهبردارانه آگاه باشند.
براساس اطلاعیه سمات، مجرمان سایبری با طراحی پلتفرم مجرمانه در قالب استفاده از نام و نشان سامانه سهام عدالت و ارسال پیامک مبنی بر واریز مبالغ مختلف به حسابهای مالی هموطنان مشروط به مراجعه لینک یا پیوند درجشده در پیامک، گوشی تلفن همراه فریبخوردگان را به صفحات جعلی پرداخت موسوم به فیشینگ هدایت میکنند.
شایان ذکر است، هرگونه اطلاعرسانی در سهام عدالت صرفا از طریق وبسایتهای رسمی شرکت سپردهگذاری مرکزی به نشانی
www.csdiran.ir، www.sejam.ir و sahamedalat.ir به اطلاع عموم مشمولان سهام عدالت میرسد.
نحوه دریافت سهام عدالت متوفیان
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: وراث سهام عدالت متوفیان باید به کارگزاریها و دفاتر قضایی مراجعه کنند تا کارگزاری به صورت الکترونیکی کار انتقال سهام را انجام دهد.
به گزارش تجارتنیوز، مجید عشقی درمورد انتقال سهام مشمولان متوفیان توضیح داد: بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از مشمولان سهام عدالت طی سالهای گذشته فوت شدهاند و انتقال سهام باید به صورت الکترونیکی صورت بگیرد. بر این اساس دفاتر قضایی درمورد بحث سامانه و انتقال اطلاعات با مشکل مواجه شدند.
عشقی ادامه داد: به همین دلیل مصوبه تغییر داده شد و شرکتهای کارگزاری را هم وارد ماجرا شدند. بر این اساس بخش سامانهای در اختیار کارگزاری قرار میدهیم تا بتوانند این کار را انجام دهند. افراد باید به کارگزاریها و دفاتر قضایی مراجعه کنند تا کارگزاری به صورت الکترونیکی این کار را انجام دهد.
وی افزود: وراث باید گواهی انحصار ورثه را ارائه کنند تا انتقال بر اساس سهمی که مشخص شده صورت بگیرد. در سامانه درصد هر وارث مشخص میشود و انتقال قهری به صورت الکترونیکی صورت میگیرد. ساختار اواخر تغییر پیدا کرده و زیرساخت فنی آن درحال آماده شدن است.
بر اساس این گزارش، بیش از سه میلیون نفر از مشمولان سهام عدالت طی سالهای گذشته فوت شدهاند و سهام آنها پس از فرایند انحصار وراثت باید به وراث تعلق بگیرد. البته برخی از وراث نیز فوت شدهاند و همین موضوع فرایند را پیچیدهتر کرده است. برای انتقال سهام این روش پیشنهاد شده بود که وراث به صورت حضوری به دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه کنند که این روش بسیار زمانبر بود. بنابراین قرار شد این فرایند به صورت الکترونیکی و با همکاری شرکت سپردهگذاری مرکزی و قوه قضاییه تا شهریورماه انجام شود. اما به نظر میرسد قوه قضاییه در ارسال اطلاعات به سپردهگذاری کمی از برنامه عقب است./منبع: ایسنا