کد خبر : 34816 / /
/

علی انصاریان | علی انصاریان فوت شد | علی انصاریان پرونده پزشکی

ناگفته های ترسناک از پرونده پزشکی علی انصاریان برملا شد | ماجرا چیست ؟ + عکس

در پی طرح برخی ادعاها از سوی پزشک معالج علی انصاریان، خانواده انصاریان با ارائه پاسخ‌هایی به این مطالب اعلام کرد: چنین رضایتی نیز هیچ‌گاه از بیمار یا ولی قانونی وی اخذ نشده و چنانچه پزشک محترم دلیلی برای اثبات خلاف این مطالب دارند، مدارک ارائه کنند.

ناگفته های ترسناک از پرونده پزشکی علی انصاریان برملا شد | ماجرا چیست ؟ + عکس

علی انصاریان پیشکسوت فوتبال ایران است.علی انصاریان یکی از پرسپولیسی های متعصب بود که طرفداران بسیاری داشت.علی انصاریان هیچ گاه ازدواج نکرد و با مادر خود زندگی می کرد.علی انصاریان علاوه بر بازیگری، مجری برنامه های مختلفی بود.علی انصاریان در 15 بهمن 1399 و دو هفته پس از بستری شدن در بیمارستان، بر اثر ابتلا به بیماری کووید 19 درگذشت.

علی انصاریان

 پیرو انتشار خبری از سوی داماد خانواده مرحوم "علی انصاریان" مبنی بر وجود ابهاماتی در فوت این پیشکسوت فوتبال، خبرگزاری تسنیم چند روز پیش موضوع را از محمدرضا هاشمیان، فوق تخصص مراقبت‌های ویژه و یکی از پزشکان معالج علی انصاریان پیگیری کرد.

در پی انتشار این خبر با عنوان  ماجرای ابهامات فوت "علی انصاریان" چیست؟  خانواده علی انصاریان توضیحاتی را ارائه کردند که توسط "امیر انتظامی" وکیل خانواده انصاریان به‌صورت اختصاصی در اختیار تسنیم قرار گرفت؛ مشروح این توضیحات به این شرح است:

موضوع شکایت خانواده انصاریان از کادر درمان و مقامات بیمارستان به دو بخش اصلی تقسیم می‌شود:‌

اول؛ طرح شکایت خانواده در دادسرای امور پزشکی از بابت تشخیص قصور یا تقصیر احتمالی کادر درمان و مقامات بیمارستان.

دوم؛ شکایت در دادسرای نظام پزشکی از باب تخلفات انتظامی احتمالی از سوی کادر درمان و پزشک معالج از جهت رعایت یا عدم رعایت آیین‌نامه‌ها و نظامات و کدهای اخلاق و پروتکل‌های وزارت بهداشت.

اما در پاسخ به ادعای پزشک محترم و وکیل وی که مدعی شده‌اند تاکنون کمیسیون‌های مختلفی تشکیل شده که همگی نظر بر عدم قصور کادر درمان داشته‌اند، معروض می‌دارد به دلایل مختلف که امکان طرح‌شان نیست، پرونده بالینی متوفی به تازگی در اختیار خانواده قرار گرفته است که پس از مشورت با پزشکان برجسته آشکار شد که بسیاری از مطالب و موارد از دید کارشناسان محترم پنهان مانده است لذا از طریق قانونی لوایح متعدد جهت تشکیل کمیسیون جدید و بالاتر و فراهم کردن فرصت مناسب برای خانواده جهت طرح دفاعیات و مستندات جدید، به مقامات رسیدگی‌کننده در دادسرای امور پزشکی و کمیسیون تجدیدنظر سازمان نظام پزشکی ارائه شده است و هر دو پرونده با مساعدت مقامات رسیدگی کننده در مسیر قانونی خود قرار دارند.

در ادعایی دیگر پزشک معالج در اظهارات خود بیان داشته است که از پیشرفته‌ترین درمانهای دنیا از جمله تزریق سلول بنیادی (stem cell) برای زنده‌یاد علی انصاریان استفاده شده تا بتوانیم شرایط جسمانی او را بهبود ببخشیم.

در پاسخ باید بیان داشت که معیار سنجش اثرگذاری و اثربخشی دارو در تمام دنیا، پروتکلهای بهداشت جهانی بوده و مرجع صدور مجوز برای تجویز هر دارو، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور است لذا شایسته است تا پزشک معالج و کادر درمان با ارائه مدرک محکمه‌پسند به مقامات رسیدگی‌کننده روشن کنند که نحوه تجویز سلول بنیادی برای زنده یاد علی انصاریان چگونه بوده و سلول تزریق شده از کجا تهیه و توسط چه شخص با اشخاصی به متوفی تزریق شده است؟!

مصوبه کمیته اخلاق در پژوهش و شخص محقق، عنوان پژوهش، زمان شروع و پایان کار‌آزمایی و مرکزی که تحت نظارت آن مرکز کارآزمایی بالینی انجام گرفته، سوابق و نتایج کارآزمایی بالینی انسانی و اشخاصی که قبل از مرحوم علی انصاریان این سلول برای آنها تجویز شده و نتایج آزمایشها از جهت اثربخشی یا احیاناً مرگ‌و‌میر آنها و تاییدیه کنترل کیفی و شناسنامه سلول تزریق شده و تاییدیه وزارت بهداشت جهت تجویز برای بیماران کرونایی حاد را که مربوط به قبل از تزریق به مرحوم انصاریان باشد باید به مرجع قضایی ارائه شوند.

 رضایت آگاهانه بیمار که باید وفق آیین‌نامه‌ها و پروتکل‌های وزارت بهداشت و استانداردهای تعیین شده از سوی کمیته اخلاق از بیمار یا ولی قانونی وی اخذ شود باید ارائه شود.

اما در خصوص ادعای دیگر پزشک معالج که اظهار داشته‌ "علی انصاریان با حال وخیم از طریق آمبولانس به بیمارستان منتقل شده و به جهت وخامت حال وی، سلول بنیادی جهت بهبود شرایط جسمانی و با تایید پزشک معتمد خانواده انجام شده است."

در پاسخ باید گفت بهترین معیار سنجش در خصوص این ادعا، بررسی وضعیت بالینی بیمار قبل و بعد از انجام این تزریق است که تمامی این موارد از سوی پزشکان معتمد خانواده تهیه شده و انتظار می‌رود تا تمامی این موارد و مستندات جدید به صورت دقیق و موشکافانه توسط کمیسیون تجدید نظر سازمان نظام پزشکی و کمیسیون عالی پزشکی قانونی مورد بررسی مجدد قرار گیرند تا مشخص گردد که بیمار قبل از انجام تزریق و پس از تزریق درچه وضعیتی بوده است .

در جایی دیگر پزشک معالج مدعی شده در زمان هوشیاری از خود آقای علی انصاریان اجازه درمان گرفته می‌شد و اجازه رسمی و کتبی و اعضا و اثرانگشت بیمار و شهود در پرونده به ثبت رسیده است.

در این خصوص پاسخ این است که همانطور که در عرایض قبلی پاسخ داده شد وفق آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مصوب وزارت بهداشت و کمیته‌های اخلاق درخصوص پژوهش‌های دارای آزمودنی انسانی، کسب رضایت آگاهانه و آزادانه کتبی در هر پژوهشی که بر روی انسان اجرا می‌شود، الزامی است.

مضافا آنکه پژوهشگر باید از آگاهانه بودن رضایت اخذ شده اطمینان حاصل کند و موظف است فرد را از تمامی اطلاعاتی که می‌تواند در تصمیم‌گیری او موثر باشند از قبیل عنوان و اهداف پژوهش، طول مدت پژوهش، روشی که قرار است به‌کار گرفته شود و فواید و زیان‌های احتمالی و خطرات و زیان‌های بالقوه آگاه و از درک اطلاعات ارائه شده توسط شخص آزمودنی اطمینان حاصل کرده و به تمامی سؤالات و دغدغه‌های وی پاسخ داده و به فرد فرصت کافی برای مشاوره نظیر اعضای خانواده داده شود.

مهم‌تر آنکه بیماران اورژانسی یا فاقد هوشیاری کامل جزو افراد آسیب‌پذیر شناخته شده و اخذ رضایت از وی فاقد اعتبار است. حال سؤال اینجاست پزشک معالج که مدعی هستند حال بیمار همواره وخیم بوده و در شرایط اورژانسی او را پذیرش کرده و در تمامی مصاحبه‌ها و اظهارات خود مدعی شده‌اند که هیچ زمانی نبوده که حال بیمار مساعد و ثابت شود چطور اخذ رضایت از بیمار با چنین شرایطی را توجیه می‌کنند.

موکداً خاطر نشان می‎‌شود بنا به اظهارات خانواده و به دلالت مستندات پرونده بالینی، چنین رضایتی نیز هیچ‌گاه از بیمار یا ولی قانونی وی اخذ نشده است و چنانچه پزشک محترم دلیلی برای اثبات خلاف این مطالب را دارند، مدارک آن را به مرجع قضایی ارائه کنند.

در انتها خاطرنشان می‌شود طرح این شکایت به هیچ وجه به منزله بی‌اهمیت یا کم‌اهمیت جلوه دادن و زیر سؤال بردن زحمات و مجاهدت‌‎های کادر درمان و مقامات وزارت بهداشت و جامعه پزشکی کشور که در ایام بیماری منحوس کرونا با تلاشهای وصف ناپذیر تمامی سعی و تلاش خود را برای حفظ سلامت آحاد جامعه بکار بردند، نبوده است و از این طریق صراحتا اعلام میداریم که خانواده انصاریان هیچ هدفی جز روشن شدن تمام زوایا و علل و عوامل احتمالی دخیل در مرگ عزیزشان در یک مسیر قانونی ندارند و همانا حق اساسی تمامی افراد جامعه است تا در صورتیکه سؤال یا ابهامی در خصوص روند درمانی عزیزانشان دارند، در لوای حمایت قانون سوال‌ها و ابهاماتشان را مطرح و پاسخ قانونی دریافت کنند.

لذا پیشنهاد می‌شود پزشک معالج به جای انتشار مطالب خلاف واقع و طرح مسائل حاشیه‌ای و غیرمرتبط به مرگ ‌آن متوفی و انتشار آنها در جراید و در فضای مجازی و افشای اسرار خصوصی بیمار که مستوجب محکومیت انتظامی و کیفری است، رسیدگی به جزئیات پرونده را به مقامات ذیصلاح سپرده و اجازه دهند تا پرونده در مسیر صحیح و قانونی ادامه یابد چرا که طرح چنین ادعاهایی در فضایی خارج از روند رسیدگی قانونی پرونده، خانواده را ناگزیر به پاسخگویی خواهد کرد.

با تشکر و تجدید احترام

منبع:تسنیم

علی انصاریان

زندگی شخصی علی انصاریان

علی انصاریان در 14 تیرماه سال 1356 در تهران متولد شد.

علی انصاریان فعالیت فوتبال خود را از سال 1369 آغاز کرد اما از سال 1375 با رفتن به تیم فجر سپاسی شیراز  فوتبال حرفه ای را شروع کرد. او پس از خداحافظی از دنیای فوتبال در سال 1390 به بازیگری و اجرا روی آورد و در مدت بازیگری خود در بیش از ده فیلم و سریال نقش آفرینی کرد. 

علی انصاریان در 15 بهمن 1399 و دو هفته پس از بستری شدن در بیمارستان، بر اثر ابتلا به بیماری کووید 19 درگذشت.

زندگی فوتبالی علی انصاریان

علی انصاریان یکی از پرسپولیسی های متعصب بود که طرفداران بسیاری داشت. او در سال 75 از باشگاه فجر سپاسی جدا شده و تا سال 82 در ترکیب تیم پرسپولیس قرار گرفت.

انصاریان در سال 82 پرسپولیس را ترک کرده و به تیم سایپا ملحق شد اما بعد از یک سال دوباره بازیکن پرسپولیس شد.او در نخستین دوره حضور  خود در پرسپولیس در 88 بازی ، 10 گل برای این تیم به ثمر رساند که آماری بسیار خوب برای یک مدافع میانی به حساب می آمد.

علی انصاریان در بازگشت دوباره خود به تیم پرسپولیس در 48 بازی 11 گل به ثمر رساند و در کمال تعجب هواداران خویش به تیم استقلال پیوست.

علی انصاریان بزرگترین اشتباه خود در زندگی را پیوستن به تیم استقلال می دانست اما شرایط ایجاد شده در زندگی فوتبالی، او را مجبور به انتخاب تیم استقلال کرد

علی انصاریان در تیم استقلال

علی انصاریان پس از یکسال به تیم استیل آذین رفته و قرارداد یکساله با مدیران این باشگاه بست. او سپس در هر کدام از باشگاههای استقلال اهواز، گسترش فولاد،  شهرداری تبریز و شاهین بوشهر به مدت یک سال به میدان رفته و فوتبال بازی کرد.

علی انصاریان در تیم ملی نیز از سالهای 1377 تا 1386 حضور داشت.

ازدواج علی انصاریان

علی انصاریان هیچ گاه ازدواج نکرد و با مادر خود زندگی می کرد. او ومادرش وابستگی زیادی به یکدیگر داشتند و پس از ازدواج برادر و خواهرش، زندگی با مادر را به ازدواج و تشکیل خانواده ترجیح داد.

علی انصاریان

وابستگی علی انصاریان به مادرش

علی انصاریان بعد از مرگ پدرش هیچ کاه مادر خود را تنها نگذاشته و در تمام پروژه های سینمایی خود که خارج از تهران بودند مادر خود را به همراه می برد.

او تک ستاره زندگی خود را مادرش می دانست و علاقه و احترام بسیار او به مادرش زبانزد خاص و عام بود.

اجرای برنامه توسط علی انصاریان

علی انصاریان علاوه بر بازیگری، مجری برنامه های مختلفی بود. او در برنامه زابیواکا که ویژه جام جهانی 2018 بود به همراه مجید یاسر کار اجرا را برعهده داشت. این برنامه اینترنتی با حواشی زیادی روبرو شد.

علی انصاریان در سریال محکومین

سریال محکومین به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی و تهیه کنندگی بهروز مفید در سال 96 بود که علی انصاریان با گریمی متفاوت در آن مقابل دوربین قرار گرفت. انصاریان در این سریال نقش قهرمان سابق ملی را بازی می کرد

علی انصاریان در سریال کیمیا

علی انصاریان در سریال کیمیا به کارگردانی جواد افشار، در نقش مدیر یک آژانس هواپیمایی به نام فرهاد حضور داشت. او در این سریال با مهدی پاکدل و مهراوه شریفی نیا و بازیگران مطرح دیگر همکاری می کرد.

علی انصاریان در سریال سرزده

سریال سرزده به کارگردانی بهادر اسدی در تابستان سال 99 ، آخرین سریال علی انصاریان در تلویزیون بود. او در این سریال در نقش رضا با بهرنگ علوی در نقش اصلان هم بازی بود.

رضا و اصلان در این سریال از کودکی در یک محله و با هم بزرگ شدنداما سرنوشت متفاوتی از هم داشتند. رضا در جوانی ، پلیس موفقی شد و اصلان به عنوان شخصیت منفی ، دزدی می کرد.

علی انصاریان در فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

رمانتیسم عماد و طوبا فیلم سینمایی به نویسندگی و کارگردانی کاوه صباغ زاده است که علی انصاریان در آن نقش پدر طوبا با بازی الناز حبیبی را ایفا کرد. این فیلم بدون حضور علی انصاریان به دلیل بستری بودن در بیمارستان، در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر به نمایش در آمد.

علی انصاریان در شام ایرانی

علی انصاریان در شام ایرانی سری دوم به همراه سید جواد هاشمی ، جورج اوسطا و حامد آهنگی، یکی از جذابترین و بامزه ترین گروهها بودند که در هر 4 شب تمام مدت در حال شوخی و خنده با یکدیگر بودند. علی انصاریان در شب میزبانی خودهیچ کدام از وعده های غذایی را طبخ نکرده و از بیرون خریداری کرده بود.همین مسئله موجب مزاح و خنده بیشتر شب آخر این گروه شد.

فیلم شناسی علی انصایان

در ادامه این مطلب شما را با فیلم و سریال های علی انصاریان بیشتر آشنا میکنیم.

علی انصاریان

فیلم های سینمایی علی انصاریان

  1. کولبرف، 1399
  2. بانک زده، 1399
  3. رمانتیسم عماد و طوبا، 1398
  4. کلوپ همسران، 1397
  5. اژدر، 1397
  6. حس خوب زندگی، 1395
  7. دو روز تا ماندن، 1395
  8. حکم تیر، 1394
  9. شروع یک پایان، 1394
  10. کلاف، 1393
  11. پاداش سکوت، 1385
  12. خط آخر
  13. ثانیه
  14. هدیه
  15. سوختن
  16. بازگشته
  17. چسب زخم
  18. فقط صدا می ماند
  19. عشق و خیانت
  20. هولیا

سریالهای تلویزیونی علی انصاریان

  • داغون ترین
  • زیر آسمان شهر
  • چارخونه
  • خانه اجاره ای
  • غنچه های سحر
  • نقطه چین
  • محکومین، 1396
  • سریال کیمیا، 1394
  • سرزده، 1399
  • نمایش خانگی
  • هدیه، 1393
  • آسپرین ، 1394 تا 1395
  • شام ایرانی، 1399

اجرای برنامه توسط علی انصاریان 

  • زابیواکا،1397

  • ورزشگاه، 1397

  • مسابقه منچ، 1398

  • برنامه اینترنتی پانوراما، 1399

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.