حقوق بازنشستگان | حقوق بازنشستگان کشوری | حقوق بازنشستگان لشکری
بازنشستگان کشوری حسابتان را چک کنید | پرداخت کسورات معوق حقوق بازنشستگان امشب
کسورات معوق حقوق بازنشستگان و وظیفهبگیران صندوق بازنشتگی کشوری تا پایان مهرماه ۱۴۰۱ پرداخت شد.
احکام ترمیم حقوق بازنشستگان بارگذاری شد. از ساعات ابتدایی صبح امروز، حقوق بازنشستگان قابل دریافت است.بازنشستگان کشوری از مهرماه مشمول افزایش حقوق بازنشستگان شدهاند این بازنشستگان در آبان، مابهالتفاوت حقوق بازنشستگان مهر را نیز دریافت خواهند کرد.جدیدترین خبر درباره افزایش حقوق بازنشستگان را در خبرآزاد بخوانید
با اهتمام شرکتهای زیرمجموعه صندوق و با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور، کسورات بازنشستگان و وظیفه بگیران این صندوق که در ماههای اخیر با تاخیر روبرو شده بود، تا انتهای مهرماه ۱۴۰۱ پرداخت و تسویه شد و در صورت تامین منابع مالی از سوی سازمان برنامه و بودجه قابلیت پرداخت کسور معوق مربوط به آبان ماه نیز فراهم خواهد شد.
طبق اعلام اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، به دلیل آغاز پرداخت سود اکثر شرکتها از نیمه دوم سال، کسورات بازنشستگان به دلیل کمبود منابع مالی و اعتبارات لازم با دو تا سه ماه تاخیر پرداخت می شد که این امر موجب نارضایتی عده زیادی از بازنشستگان شده بود. لازم به ذکر است صندوق بازنشستگی کشوری درخواست تنخواه به همین منظور از سازمان برنامه و بودجه را پیگیری کرده بود که این مهم بنابر ملاحظاتی محقق نشد./ ایسنا
زمان واریز معوقات حقوق بازنشستگان / مقدار حق اولاد و عائله مندی
معاون امور فنی صندوق بازنشستگی کشوری جزئیات ترمیم حقوق بازنشستگان و موظفین این صندوق را تشریحن کرد.
مخاطب ۲۴- به نقل از همشهری آنلاین؛ اکبر شیرمحمدی اظهارکرد: در اجرای لایحه اصلاح قانون بودجه ۱۴۰۱ کل کشور و ترمیم حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان کشوری مصوب ۸ آبان ماه ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی، با اقدامات انجام شده افزایش مصوب در احکام بازنشستگان و موظفین ا صندوق اعمال شده است و حقوق آبان ماه مشترکین این صندوق
وی با اشاره به جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان کشوری گفت: بر اساس بند (۱-۲) ماده واحده قانون مزبور مبلغ مقطوع ۹۰۰ هزار تومان به حقوق بازنشستگان و موظفین مشمول قانون بودجه ۱۴۰۱ از تاریخ اجرای قانون که ابتدای مهرماه ۱۴۰۱ است و همچنین به میزان ۵ درصد حقوق شهریورماه، برای تعداد یک میلیون و ۵۸۹ هزار نفر از بازنشستگان و وظیفه بگیران ذینفع (بازنشستگان قبل از ۱۴۰۱/۰۷/۰۱) اضافه شده است.
شیرمحمدی به افزایش ۵۰درصدی مبلغ کمک هزینه عائله مندی بازنشستگان کشوری اشاره کرد و گفت: این مبلغ از ۴۰۷ هزار و ۳۸۹ تومان به مبلغ ۶۱۱ هزار و ۸۴ تومان افزایش یافته است؛ تعداد افراد مشمول این کمک هزینه ۹۶۷ هزار ۸۹۰ نفر است.
معاون امور فنی صندوق بازنشستگی کشوری همچنین تصریح کرد: مبلغ حق اولاد نیز به ازای هر فرزند با افزایش ۱۰۰ درصدی از مبلغ ۱۰۵هزارو ۶۱۹ تومان به مبلغ ۲۱۱هزار و ۲۳۹ تومان بهبود یافته است.
لازم به ذکر است، با توجه به عدم بارگذاری اطلاعات افزایش مبلغ عائلهمندی و اولاد توسط دستگاهها، افزایش حق عائلهمندی، اولاد و معوقات مهر ماه و آبان ماه همراه با حقوق آذر ماه پرداخت خواهد شد.
وی یادآور شد: مطابق توضیحات تبصره بند (۱-۲) برای افرادی که پس از اجرای این قانون یعنی پس از تاریخ اول مهر ۱۴۰۱ بازنشسته شده یا میشوند نیز ۹۰۰ هزار تومان به حقوق بازنشستگی آنان اضافه میشود.
به گفته وی با افزایشهای صورت گرفته، میانگین حقوق بازنشستگان کشوری از مبلغ ۷میلیون و ۹۵۳ هزار و ۵۴۶ تومان در نیمه اول سال ۱۴۰۱، به مبلغ ۹میلیون و ۲۴۱هزار و ۲۹۸ تومان در مهرماه سال جاری در مهر ماه سال جاری (به طور میانگین ۱۶.۲ درصد) ترمیم یافته که افزایشهای مربوط به عائلهمندی و حق اولاد نیز مازاد بر آن خواهد بود.
گفتنی است، بازنشستگان کشوری با مراجعه به درگاه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی www.sabasrm.ir یک روز پس از پرداخت حقوق آبان ماه میتوانند نسبت به دریافت فیش حقوقی و حکم افزایش خود اقدام کنند.
پرداخت معوقه حقوق بازنشستگان در طی ۵ ماه
به گزارش ساناپرس؛ رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته سازمان تامین اجتماعی گفت: معوقات بازنشستگان با حقوق آبان ماه پرداخت می شود و و این فرآیند در طی ۵ ماه انجام خواهد شد.
قلی شادبخش در مراسمی که به مناسبت سالروز تصویب قانون کار برگزار شد، با اشاره به مشکلات قراردادهای موقت، اظهار داشت: ما بازنشستگان از وادی عقد قراردادها و نگرانی عدم امنیت شغلی که به واسطه قرارداد موقت ایجاد می شود، عبور کرده ایم اما کارگران چه بازنشسته و شاغل همه کارگر هستیم و اعضای کانون بازنشستگان تامین اجتماعی نیز برای کارگران بازنشسته شناخته و معرفی می شوند.
وی با عنوان اینکه در اغلب کشورهای اروپایی در بحث اشتغال واژه “کارکن” مشمول کارگران و کارمندان است، افزود: اما در تقسیمات اشتغال کشور با توجه به تعدد استخدام کشوری، لشگری، بانک و نهادهای بانکی مصوب مجلس طبق قانون خود معرفی می شود و اگر شاغلی مشمول هیچ یک از اینها نباشد، مشمول قانون کار خواهد بود.
شادبخش با عنوان اینکه هر شاغلی باید مشمول قانون کار خود باشد، تصریح کرد: در قانون کار مشمولیت عام وجود دارد و علاوه بر نیروهای کارگری، پرسنل شرکت، مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره، مدیر کارخانه، مدیر تولید نیز کارگر محسوب می شوند.
این مسئول با اشاره به ۲۰۳ ماده قانون کار، ادامه داد: امروز قانون کار دچار تغییر و اصلاحاتی شده است در حالیکه قانون کاری که در مجلس تصویب شد مشکلات کمتری داشت.
رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان البرز با اشاره به ماده ۷ قانون کار گفت: به طور مثال این ماده دچار مشکل شده است و باید آیین نامه آن نوشته شود و با وجودی که مرز بین کارهای دائمی و فصلی مشخص شده است ولی در این قانون در قراردادها اجرایی نشد.
شادبخش با اشاره به فلسفه تشکیل تشخیص مصلحت نظام در راستای حل اختلاف نظر مجلس و شورای نگهبان، تصریح کرد: رسیدگی به اختلافات مجلس و شورای نگهبان در مورد قانون کار و به ویژه ماده پایانی این قانون، توافق و سازش کارگر و کارفرما مطرح شد و دولت حق دخالت نداشته باشد در حالیکه بین کارگری که امنیت شغلی ندارد با کارفرمایی که حق تنظیم قرارداد دارد، هیچ توازن حقوقی وجود ندارد.
وی با اشاره به قراردادهای سفید امضاء اضافه کرد: دولت در این ارتباط توافق را برای عقد قراردادهای کاری مطرح کرد اما گاهی آنقدر شرایط قراردادها به ضرر کارگر است که شرایط توافقی وجود ندارد و منجربه تعدیل نیرو یا بیکاری کارگر می شود.
رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان البرز تصریح کرد: با توجه به شرایط کار که برای کارگر مهیا نیست؛ با وجودی که عرضه و تقاضا با یکدیگر همخوانی ندارد و با وجود بیکاری، تورم و فشار زندگی، کارگران برای جلوگیری از بدتر شدن شرایط سخت معیشت خود، پای هر قراردادی را امضا می کنند اما دولت باید با نظارت و دخالت در مفاد قراردادها، قوانین امری مانند ساعت کار، بیمه، سن شاغل، حداقل حقوق، اضافه کار و … را به قرارداد اضافه کند.
شادبخش یادآور شد: برخی از قوانین کار که عمدتا جهانی است، لازمالاجراست لذا مواردی مانند سن اشتغال که در کشور ما رعایت نمی شود منجربه آسیب هایی همچون کودکان کار می شود که اشتغال آنها ممنوعیت دارد لذا در سازمان بینالمللی کار با توجه به استانداردهای مشخص، روابط کار تنظیم می شود.
وی با اشاره به مشکلات سال جاری بازنشستگان گفت: افزایش مستمری بازنشستگان یکی از دغدغه هایی بود که شورای عالی کار با توجه به تعیین سبد هزینه ۹میلیون تومانی، حداقل حقوق را ۵۷/۰۴ درصد افزایش داد. در سنوات گذشته هر آنچه که شورای عالی کار به حداقل حقوق بازنشستگان اضافه کرد، حداقل مستمری نیز به همان میزان افزایش یافت که مشکلی ایجاد نشد و در سایر سطوح که افزایش ۳۸درصد به اضافه حدود ۵۰۰هزار تومان بود به چالش برخورد کرد و دولت با تغییر و کاهش مبلغ فوق، مصوباتی به مجلس ارائه کرد.
وی افزود: پیرو این اقدام کانون های بازنشستگی مذاکراتی با نمایندگان مجلس داشت در نهایت مصوبه دولت، لغو شد و دولت در نهایت پذیرفت که از شهریور ماه برای سایر سطوح نیز ۳۸درصد به اضافه حدود ۵۰۰ هزار تومان پرداخت کند.
رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان البرز با اشاره به ۵ ماه عقب افتادگی حقوق بازنشستگان از فروردین تا پایان مرداد، گفت: طی این مدت برای حدود ۹۰۰هزار نفر که مشمول سایر سطوح هستند حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تعیین شد که قرار بود یکجا پرداخت شود اما با وجود تلاش سازمان بازنشستگان موفق به پرداخت نشد و مقرر گردید از آبان در ازای پرداخت حقوق ماهانه یه ماه عقب افتادگی ۵ ماه ابتدای سال ۱۴۰۱ نیز پرداخت شود.
وی در ارتباط با بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان گفت: ۳۰ آبان سال جاری روز اتمام قرارداد با بیمه آتیه سازان است. در قرارداد جدید سال جاری سه شرکت بیمه دی، بیمه البرز و بیمه آتیه سازان شرکت کرده اند که تا کنون توافق قطعی صورت نگرفته است.
شادبخش با اشاره به درآمدزایی ۲۰۰میلیارد تومانی کانون بازنشستگان استان البرز، اظهار داشت: طی مدت تشکیل این کانون با امانت داری در استان تولید سرمایه کردیم و در راستای اشتغال خانگی، قرارداد آموزش های رایگان برای خانم ها و آقایان انجام شده است.