قیمت پراید | قیمت پراید صفر | قیمت پراید کارکرده
جهش باورنکردنی قیمت پراید در آخر هفته | قیمت پراید امروز 21 مهر 1401 | جدیدترین قیمت پراید،تیبا، پژو پارس و کوییک
تورم موجود در کشور از عوامل افزایش قیمت خودرو در ماههای گذشته بود. در نتیجه پیشبینی میشود که قیمت خودرو همگام با رشد تورم، افزایش داشته باشد.

امروز (پنجشنبه 21مهر 1401) قیمت پراید در بازار اعلام شد.قیمت پراید در روزهای اخیر با کمی کاهش قیمت روبرو شد؛ هر چند که واردات خودرو به کشور، آزاد شده ولی قیمت پراید چندان تغییری نکرده است. در روزهای اخیر قیمت پراید با روندی صعودی روبرو بود و قیمت پراید به بالای 200 میلیون تومان رسیده است. طبق مشاهدات از قیمت امروز پراید، معاملهکنندگان قیمت پراید ۱۱۱ امروز به ۲۰۵میلیون تومان رسید
تورم موجود در کشور از عوامل افزایش قیمت خودرو در ماههای گذشته بود. در نتیجه پیشبینی میشود که قیمت خودرو همگام با رشد تورم، افزایش داشته باشد.
به گزارش تجارتنیوز، قیمت خودرو صفر داخلی روز پنجشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۱ با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت ایرانجیب با تغییراتی همراه شد.
قیمت خودرو صفر داخلی در لحظه نگارش این گزارش در بازار ایران به شرح زیر است:
قیمت خودروهای پرطرفدار و قیمت پراید
پراید ۱۱۱ با قیمت ۲۰۵ میلیون تومان به فروش میرسد.
پراید ۱۳۱ نیز با قیمت ۱۸۰ میلیون تومان عرضه میشود. دنا معمولی مدل ۱۴۰۱ نیز با قیمت ۴۰۴ میلیون تومان به فروش میرسد.
پژو ۲۰۷ اتومات پنج میلیون تومان نسبت به روز گذشته افزایش قیمت داشت و اکنون در قیمت ۶۰۵ میلیون تومان خرید و فروش میشود.
تیبا هاچبک پلاس هماکنون در محدوده ۲۱۴ میلیون تومان قیمت دارد.
پژو ۲۰۶ تیپ دو مدل ۱۴۰۱ اکنون در قیمت ۳۰۸ میلیون تومان به فروش میرسد. ۲۰۶ تیپ پنج نیز در بازار کشور تا نرخ ۳۶۴ میلیون تومان پیش رفت.
تارا اتوماتیک هم سه میلیون تومان ارزان شد و امروز با قیمت ۶۰۰ میلیون تومان خرید و فروش میشود.
پیشبینی قیمت پراید در روزهای آینده
سعید مدنی، مدیرعامل اسبق سایپا در گفتگو با تجارتنیوز گفت: اقتصاد کشور به سیاست گره خورده است. هر اتفاق سیاسی که بیفتد، باعث نوسان قیمت دلار میشود و قیمت خودرو هم تحت تاثیر نرخ ارز با نوساناتی همراه خواهد شد.
او افزود: از طرفی دیگر، تورم موجود در کشور هم یکی دیگر از عوامل افزایش قیمت خودرو در ماههای گذشته بود. در نتیجه پیشبینی میشود که قیمت خودرو همگام با رشد تورم، افزایش داشته باشد.
چندی پیش هم، اسد کرمی، نایبرئیس اتحادیه نمایشگاهداران خودرو تهران در گفتگو با تجارتنیوز گفت: افزایش قیمت دلار و کمبود عرضه دو خودروی کوییک و شاهین به بازار، باعث افزایش قیمت خودروها شده است و به ندرت خرید و فروش در بازار صورت میگیرد. البته برخی از خودروها، مانند تیبا به علت عرضه زیاد اخیر آن، با کاهش جزئی قیمت هم همراه شده است. اما بازار خودروهای خارجی کاملا در رکود است و خرید و فروشی در آن صورت نمیگیرد.
او افزود: پیشبینی میشود بازار در شش ماه دوم سال هم به همین روند رکود تورمی خود ادامه دهد. اما اگر واردات به مرحله اجرایی نرسد و عرضه خودرو دوباره کم شود، بازار با افزایش مجدد قیمتها مواجه خواهد بود.
دنیای اقتصاد نوشت : بازار خودرو به واسطه رشد نرخ ارز در حالی با صعودی شدن منحنی قیمت مواجه است که تقاضای چندانی برای خرید وجود ندارد و معاملات در رکود کامل به سر میبرند.
کاهش تقاضا در این شرایط میتواند منجر به نزول یا ثبات قیمتها شود؛ حال آنکه انتظارات تورمی و نرخ ارز، اجازه رخ دادن این اتفاق را در بازار خودرو نمیدهند.
بازار خودرو به واسطه رشد نرخ ارز در شرایطی با صعودی شدن منحنی قیمت مواجه است، که به گفته فعالان بازار تقاضای چندانی وجود ندارد و معاملات در رکود کامل به سر میبرد. طی هفتههای اخیر قیمت دلار تحت تاثیر مسائل مختلف بهویژه رشد انتظارات تورمی که یکی از دلایل اصلیاش تعلیق مذاکرات احیای برجام است، روند صعودی به خود گرفته و طبق معمول بازار خودرو نیز به پیروی از آن در مسیر افزایش قیمت افتاده است.
هرچند تقاضای چندانی برای خرید خودرو وجود ندارد و در این شرایط قیمت میتواند ثابت مانده یا نزولی شود، اما انتظارات تورمی و قیمت ارز اجازه رخ دادن این اتفاق را در بازار خودرو نمیدهند. این در شرایطی است که شیوه فروش خودروهای داخلی با قیمت کارخانهای، در نیمه دوم سال تغییر کرده و احتمال اعمال تغییرات دیگر در آن نیز وجود دارد. همچنین صحبتهایی مبنی بر اصلاح قیمت کارخانهای خودروها به گوش میرسد. ضمن آنکه واردات خودرو نیز تا چندی دیگر و آنطور که وزارت صمت وعده داده، رسما آغاز خواهد شد. تمامی این اتفاقات میتوانند به نوبه خود معاملات و منحنی قیمت در بازار خودرو را تحت تاثیر قرار دهند.
زمزمههایی نیز به گوش میرسد مبنی بر اینکه ستاد تنظیم بازار قصد صدور مجوزی جدید برای افزایش قیمت خودروهای داخلی را دارد. البته مشخص نیست این مجوز چه زمانی ابلاغ خواهد شد، اما آنچه قطعی به نظر میرسد،اصلاح ـ افزایش ـ قیمت کارخانهای خودروها در راستای تامین نقدینگی خودروسازان و بهبود تولید است.این موضوع از آن جهت برای بازار خودرو اهمیت دارد که در شرایط قیمتگذاری دستوری و وجود فاصله زیاد بین قیمت کارخانه و بازار، هر چه قیمت در مبدا افزایش یابد در بازار نیز تقریبا به همان اندازه رشد خواهد کرد. بنابراین اگر ستاد تنظیم بازار به عنوان مثال مجوز افزایش قیمت ۱۰درصدی خودروهای داخلی را صادر کند، قیمتها در بازار نیز از ناحیه این اتفاق به همان اندازه (کمی بیشتر یا کمتر) بالا خواهد رفت. این البته بدان معنا نیست که قیمت خودرو تنها به اندازه میزان رشد قیمت کارخانهای بالا میرود، بلکه این اتفاق (رشد قیمت کارخانهای) تنها یکی از فاکتورهای رشد قیمت در بازار محسوب میشود./