حقوق بازنشستگان | حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | حقوق بازنشستگان کشوری
خبر خوش آخر هفته ای برای بازنشستگان | زمانبندی پرداخت معوقات ۵ ماهه بازنشستگان بلاخره اعلام شد
حدود ۲ هفته از وعده برگزاری نشست و مشخص شدن زمان پرداخت مطالبات بازنشستگان سایر سطوح کارگری میگذرد اما هنوز مشخص نیست معوقات ۵ ماهه بر اساس چه زمانبندی و در چه ماههایی از سال پرداخت شود.

طبق احکام صادر شده، حقوق بازنشستگانتامیناجتماعی از ۲۰ تا ۳۱ شهریور ماه (بر اساس حروف الفبا) حقوق و مزایای خود را با اعمال ۳۸ درصد افزایش به علاوه ۵۵۰ هزار تومان دریافت میکنند.حقوق بازنشستگان همانند حقوق سایر افراد هر ساله مقداری افزایش می یابد. حقوق بازنشستگان باید به گونه ای باشد که بازنشسته بتواند با حقوق خود امور اقتصادی خانواده اش را سامان دهد.حقوق بازنشستگان داری شرایط خاصی است، به طور مثال سن و سابقه کاری وی بر مبلغ حقوق بازنشستگان تاثیر گذار است. جدیدترین اخبار در رابطه با حقوق بازنشستگان را از سایت خبر آزاد پیگیری نمایید.
واریز حقوق بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی مطابق با مصوبه جدید افزایش مستمریها در روز پایانی شهریورماه به اتمام رسید و از حالا به بعد نوبت تسویه ۵ ماه مابه التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان است.
به دنبال افزایش مجدد مستمری بازنشستگان غیرحداقلیبگیر در مرداد امسال و اعمال این افزایش در ماه شهریور، سازمان تامین اجتماعی بابت مابهالتفاوت ماههای گذشته این افزایش بدهکار شد.
سازمان تامین اجتماعی ۳.۶ میلیون بازنشسته دارد. در مصوبه جدید، حقوق بازنشستگان غیرحداقلیبگیر از ۱۰ درصد به ۳۸ درصد افزایش یافت. براین اساس ۱.۶ میلیون بازنشسته سایر سطوح بگیر سازمان تامین اجتماعی ۵ ماه مابه التفاوت طلبکار هستند.
نحوه احتمالی تسویه مابهالتفاوت
هرچند دولت هنوز نحوه پرداخت این بدهی را اعلام نکرده است اما براساس تجربه گذشته و نیز طبق وعده میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، انتظار میرود که این بدهی از ماه بعد بهتدریج تسویه شود.
به بیان دیگر این احتمال وجود دارد که سازمان تامین اجتماعی همزمان با پرداخت مستمری مهرماه، مابه التفاوت فرودرین ماه را نیز پرداخت کند.
این اتفاق به ترتیب در ماههای آبان، آذر، دی و بهمن تکرار خواهد شد و بدین ترتیب مابهالتفاوت مربوط به افزایش مستمریهای ماههای اردیبهشت، خرداد، تیر و مرداد نیز تا پیش از فرارسیدن ماه اسفند و موعد پرداخت عیدی پایان سال پرداخت خواهد شد.
پیش از این، میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامیناجتماعی درباره زمان واریز معوقات گفته بود: در حال برنامهریزی هستیم، نشستهایی نیز با کانون بازنشستگان داشتهایم تا سازوکار پرداخت معوقات مشخص شود.
وی درباره پرداخت معوقات بازنشستگان عنوان کرده، برای معوقات فروردین تا اول شهریور، یعنی پنج ماه، برنامهریزی صورت گرفته و نحوه پرداخت معوقات نیز در اسرع وقت اعلام میشود.
موضع مجلس درباره معوقات
در این شرایط بازنشستگان انتظار دارند قبل از پایان سال ۲۵ درصد متناسبسازی باقیمانده از سال گذشته نیز اجرایی شده و معوقات آن از ابتدای سال به حساب بازنشستگان واریز شود.
در همین رابطه علی بابایی کارنامی، رئیس فراکسیون کارگری مجلس گفته است؛ ما در زمینه تاخیر در پرداخت معوقات افزایش حقوق بازنشستگان و همچنین بحث افزایش مطابق مصوبه شورایعالی کار حق مسکن کارگران نیز پیگیری لازم را از دولت انجام خواهیم داد و در این زمینه مردم اطمینان خاطر را داشته باشند.
خبر مهم درباره واریزی جدید به حساب حقوق بازنشستگان در مهرماه
رییس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد: ماهانه یک میلیون تومان علیالحساب به حساب معلمان بابت رتبهبندی پرداخت میشود.
مسعود میرکاظمی با بیان اینمطلب افزود: پرداخت این مبلغ تا زمان صدور احکام جدید از سوی وزارت آموزش و پرورش ادامه دارد و پس از آن با معلمان تسویه حساب میشود.
وی در جمع خبرنگاران درباره چرایی پرداخت نشدن افزایش حقوق بازنشستگان در شهریورماه، گفت: اگر خزانهداری منابع مورد نیاز را تامین کند، برخی از این پرداختیها انجام میشود.
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به سوال دیگری که افزایش حقوق کارکنان دولت به کجا رسید، گفت: این موضوع هم در دستور کار قرار دارد که باید در دولت به تصویب برسد و سپس به تصویب مجلس برسد./خبرآنلاین
فیش حقوق بازنشستگان
بازنشستگان تامین اجتماعی با مراجعه به سایت سازمان تامین اجتماعی میتوانند فیش حقوقی خودشان را بهصورت اینترنتی مشاهده و دریافت کنند.
بازنشسته تامین اجتماعی، فردی است که بیمه شده سازمان تامین اجتماعی بوده و به مدت ۳۰ سال حق بیمه خود را به این سازمان پرداخت کرده است.
بازنشسته کشوری، فردی است که استخدام رسمی دولت بوده است. بازنشسته لشکری، فردی است که در نیروهای مسلح کار کرده است.
بر اساس همین دستهبندی، روش های مشاهده فیش حقوقی بازنشستگان به صورت اینترنتی متفاوت است.
در این متن نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی توضیح داده شده است.
بازنشستگانِ (مستمریبگیران) تامین اجتماعی، از طریق سامانه تامین اجتماعی و با استفاده از کدملی میتوانند فیش حقوقی خودشان را دریافت کنند.
برای مشاهده فیش حقوقی، داشتن نام کاربری و گذر واژه فعال در سامانه تامین اجتماعی الزامی است. پس ابتدا حساب کاربری خود را بسازید و سپس مراحل زیر را انجام دهید.
مبلغ واریزی حقوق بازنشستگان تامیناجتماعی در اردیبهشتماه مشخص شد + جزئیات
ارائه خدمات درمانی به بازنشستگان ۶۵ سال به بالا رایگان شد.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی خبر داد که هزینه خدمات درمانی بازنشستگان بالای ۶۵ سال تامین اجتماعی به صفر رسیده است.
شهرام غفاری، مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی گفت: هزینه بستری بیمهشدگان ۶۵ سال به بالای سازمان تامین اجتماعی در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی صفر شد. پیش از این فقط در بیمارستانهای ملکی سازمان تامین اجتماعی چنین خدماتی ارائه میشد.
غفاری افزود: همچنین در شهرهایی که تامین اجتماعی بیمارستان ملکی نداشته است این امکان فراهم شده است که بیمهشدگان میتوانند با مراجعه به مراکز دولتی و دانشگاهی خدمات بستری را کاملا رایگان و بدون پرداخت فرانشیز ۱۰درصد دریافت کنند.
بازنشستگان تامین اجتماعی برای دریافت فیش حقوقی خود باید مراحل زیر را انجام دهند:
۱: برای این کار ابتدا وارد سایت تامین اجتماعی به آدرس www.tamin.ir شوید./سانا
سقف معافیت مالیاتی حقوق بازنشستگان
صادقی در ادامه به مالیات بر درآمد اشاره کرد و گفت: ما باید سقف معافیت مالیاتی را در حوزه حقوق و دستمزد افزایش دهیم. خط فقر مطلق در کشور ما در حال حاضر روی رقم ۱۱ میلیون تومان است. کسی که فقیر است باید از مالیات معاف باشد پس مالیاتِ حداقل اشتباه است بلکه باید مالیات بر میانگین باشد.
وی گفت: پیشنهاد من این است که شورای هماهنگی متشکل از کانون بازنشستگان و کارمندان کشوری و لشگری و تامین اجتماعی تشکیل شود تا این مجموعهی مشترک مطالبات را پرقدرت پیگیری کند.
صادقی در پایان در انتقاد از واگذاری سهام بانک رفاه کارگران گفت: بانک رفاه سرمایه کارگران و بازنشستگان است و در ابتدا با سرمایه سازمان بیمههای اجتماعی کارگران شکل گرفت. بانک رفاه خط قرمز ماست؛ کسی حق واگذاری این بانک را ندارد و ما مقابل چنین تصمیمی خواهیم ایستاد.
رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری تاکید کرد: اگر هدف از واگذاریِ این بانک اجرای سیاستهای کلی نظام است سهام بانک رفاه را به کارگران و بازنشستگان بدهند. اگر بانک رفاه از دست کارگران و بازنشستگان خارج شود سازمان با مشکل تامین نقدینگی مواجه خواهد شد و برای انجام تعهدات خود دچار مشکل میشود./خبرآنلاین