کد خبر : 21775 / /
/

اجزای ایمپلنت دندان چیست؟

اجزای ایمپلنت دندان چیست؟

اجزای ایمپلنت دندان شامل قسمت‌های متفاوتی است که هر کدام کاربرد خاصی در درمان ایمپلنت دارند. از طرفی اجزای ایمپلنت دندان با تشخیص متخصص ایمپلنت و متناسب با شرایط فک و دهان بیمار در بازه‌های متفاوتی درون لثه و فک بیمار جایگذاری می‌شود.

اگر شما کاندید کاشت ایمپلنت دندان هستید قطعا به دنبال یافتن اطلاعاتی پیرامون اجزای ایمپلنت دندان و نحوه نصب آن در دهان خود هستید. پس تا انتهای این مطلب را مطالعه کنید!

کاشت ایمپلنت دندان، امروزه به یکی از بهترین روش‌ها برای حل معضل بی دندانی، تبدیل شده است. استفاده از روش کاشت ایمپلنت دندان علاوه بر جبران دندان ازدست‌رفته به زیبایی لبخند، بهبود جویدن غذا و همچنین به اصلاح تکلم نیز کمک می‌کند.

انواع سرویس‌های جراحی و کاشت ایمپلنت دندان:

۱. ایمپنت تک دندان

۲.ایمپلنت دندان فوری

۳. ایمپلنت دندان بر مبنای پونتیک

۴. جراحی‌های لیفت سینوس

۵. جراحی بازسازی استخوان فک در ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان یک دندان مصنوعی است که به‌سادگی از دندان جدا نمی‌شود و نقش یک دندان اصلی را بازی می‌کند.

اجزای ایمپلنت دندان شامل چه قطعاتی است؟

یک ایمپلنت دندانی نرمال شامل قطعات زیر است:

  • پست (فیکسچر، قطعه پیچ مانند)

ابتدا جراح برشی روی بافت لثه ایجاد می‌کند تا استخوان فک نمایان شود. سپس بخشی از این استخوان به کمک ابزارهای مخصوص سوراخ می‌شود تا میله پیچ‌مانند و از جنس تیتانیوم فیکسچر در عمیق‌ترین جایگاه ممکن کاشته شود.

  • اباتمنت (پایه متصل کننده پست با تاج)

پس از اطمینان دندانپزشک از ثابت شدن وضعیت فیکسچر و استخوان فک، برای انجام جراحی جزئی و سرپایی نصب اباتمنت اقدام می‌شود. بدین‌شکل که مجددا بافت لثه باز می‌شود تا میله فیکسچر نمایان شود. سپس اباتمنت به فیکسچر متصل شده و به کمک بخیه‌زدن بافت لثه در اطراف بسته می‌شود.

  • تاج (پروتز ایمپلنت دندان)

در نهایت باید تاج یا روکش مصنوعی روی اباتمنت نصب شود. معمولا هنگامی‌که بافت لثه و استخوان فک از جراحی‌های قبلی بهبود یافتند، دندانپزشک می‌تواند برای قالب زدن در جهت ساخت روکش اقدام کند.

معمولا فیکسچر و اباتمنت معمولا با عمل جراحی ساده درون فک قرار می‌گیرد. اما در شرایطی که بیمار وضعیت خاص و نادری داشته باشد متناسب با تشخیص متخصص ایمپلنت ممکن است فرآیند نصب اجزای ایمپلنت پیچیده‌تر و در بازه‌های طولانی‌تری صورت بگیرد.

متخصص ایمپلنت قبل از کاشت ایمپلنت دندان موارد زیر را بررسی می‌کند:

  1. وجود بیماری‌های دهان، دندان و فک
  2. سابقه پزشکی به‌خصوص بیماری‌های زمینه‌ای
  3. میزان تراکم استخوان فک و شکل ظاهری آن برای حمایت از اجزای ایمپلنت دندان
  4. وضعیت فیزیکی و نحوه عملکرد مفصل گیجگاهی-فکی
  5. وضعیت ریشه دندان‌های مجاور طبق عکس رادیوگرافی

نحوه نصب اجزای ایمپلنت دندان چگونه است؟

نصب اجزای ایمپلنت به صورت مرحله به مرحله انجام می‌شود تا استخوان فک و لثه بیمار، فرصت بهبودی و اصلاح را داشته باشد. از طرفی باید بدانید که فرآیند کاشت اجزای ایمپلنت دندان معمولا چندین ماه زمان نیاز دارد. به طور کلی مراحل کاشت ایمپلنت به صورت زیر است:

  1. خارج کردن دندان آسیب‌دیده
  2. بررسی و آماده‌سازی استخوان فک، به‌خصوص در شرایط نیاز به پیوند استخوان
  3. کاشت میله فیکسچر به‌عنوان ریشه دائمی دندان مصنوعی
  4. زمان دادن برای رشد و بهبود استخوان
  5. قرار دادن اباتمنت یا تکیه‌گاه ایمپلنت
  6. نصب تاج یا روکش دندان مصنوعی

لازم به ذکر است که پیوند استخوان برای بیمارانی انجام می‌شود که تراکم استخوانی کمی دارند. در واقع متخصص ایمپلنت پس از کشیدن دندان و بررسی تراکم استخوان فک آن‌ها، اگر متوجه کمبود تراکم استخوان فک بیمار بشود از پیوند استخوان مصنوعی یا طبیعی استفاده می‌کند.

نکته مهم در کاشت ایمپلنت دندان، مراجعه به متخصص ایمپلنت باتجربه و متبحراست.

شبکه تخصصی دندانپزشکی میخک (mikhakdental.com) بااستفاده از بهترین متخصصان ایمپلنت، بالاترین کیفیت را در زمینه کاشت ایمپلنت دندان ارائه می‌کند.

از جمله خدمات ویژه میخک درحوزه کاشت ایمپلنت دندان، مشاوره آنلاین ایمپلنت میخک است. از طریق خدمت مشاوره آنلاین و رایگان میخک شما می‌توانید پاسخ همه سوالات خود را در زمینه ایمپلنت دندان به‌طور مستقیم(چت) از متخصصان ایمپلنت متعهد و باتجربه میخک بپرسید.

شبکه تخصصی دندانپزشکی میخک در راستای رفاه مراجعین در پرداخت هزینه‌های ایمپلنت، طرح ویژه‌ی پرداخت اقساطی را ارائه کرده است.

برای اطلاع از شرایط کاشت ایمپلنت دندان و ارتباط با متخصصان ایمپلنت میخک وارد لینک زیر شوید.

https://mikhakdental.com/implant

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.