کد خبر : 18201 / /
/

یارانه نقدی/یارانه معیشتی/یارانه بنزینی/یارانه بگیران

خبرخوشحال کننده دولت/ این 3 دهک یارانه جدید رمضان می گیرند

جزئیات نوع جدیدی از پرداخت یارانه در دولت رئیسی منتشر شد

یارانه معیشتی کمک مالی است که به افراد کم درآمد داده می شود.یارانه معیشتی به صورت نقدی و گاهی پنهان برای مردم در نظر گرفته می شود.ابراهیم رئیسی در زمان مبارزات انتخاباتی وعده افزایش یارانه معیشتی را داد. کمیسیون امور داخلی کشور از رقم یارانه معیشتی  و بالا بودن حجم آن گفت.اخبار یارانه معیشتی را با ما بخوانید.

معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ضمن توضیح شرایط برقراری بیمه رایگان برای ۳ دهک درآمدی، گفت: سازمان بیمه سلامت طبق بودجه مشخص، مبلغ ۶۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای بیمه رایگان در نظر گرفته‌ است.

دکتر مهدی رضایی درباره پوشش بیمه افراد فاقد پوشش بیمه، گفت: حدود ۶ میلیون نفر بیمه نشده در کشور وجود دارند، البته آمارها کاملا قطعی نیست. پیش از این هم افراد فاقد بیمه، جهت پوشش بیمه‌ای طی چندین نوبت فراخوان شدند. براساس بند الف ماده ۷۰ قانون برنامه ششم توسعه کشور و آئین‌نامه اجرایی آن، کلیه شهروندان فاقد بیمه پایه، جهت برقراری پوشش بیمه پایه سلامت می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری شهروندی سازمان بیمه سلامت و یا دفاتر پیشخوان دولت طرف قراردادمان، نسبت به بیمه کردن خود و خانواده‌شان اقدام کنند.

پوشش رایگان بیمه‌ای برای سه دهک پایین درآمدی

او تاکید کرد: بر اساس بند د تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۱، افراد فاقد بیمه پایه سه دهک پایین درآمدی، به صورت رایگان و بدون پرداخت حق بیمه تحت پوشش قرار می‌گیرند.

استعلام متقاضیان بیمه رایگان از پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان

وی همچنین افزود: افراد متقاضی استفاده از یارانه دولت جهت حق سرانه بیمه از پایگاه  اطلاعات رفاه ایرانیان، استعلام می‌شوند و براساس استعلام انجام شده در یکی از دهک‌های درآمدی تعریف می‌شوند. یارانه دولت بسته به دهک درآمدی تعیین شده به متقاضی تعلق خواهد گرفت.

رضایی درباره زمان مورد نیاز برای استعلام دهک درآمدی متقاضیان بیمه رایگان، ادامه داد: قانون اعلام کرده است که ارزیابی وسع ۳ دهک درآمدی باید ظرف دو هفته انجام و به ما اعلام شود. همچنین طبق بودجه مشخص، مبلغ ۶۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای بیمه رایگان در نظر گرفته‌ایم.  

رضایی ادامه داد: سه دهک درآمدی پایین درآمدشان پایین‌تر از ۴۰ درصد حداقل حقوق و دستمزد است‌ که رایگان بیمه می‌شوند. در دوران کرونا موقتا قانون ارزیابی وسع اعمال نشد تا افراد از پوشش بیمه خارج نشوند.

وی درباره حق بیمه سایر دهک‌های درآمدی نیز گفت: اکنون نیز طبق قانون قبلی دهک ۴ می‌بایست ۵۰ درصد حق بیمه و دهک ۵ به بعد هم می‌بایست ۱۰۰ درصد حق بیمه را پرداخت کنند. بیمه سلامت در راستای اینکه به مردم فشار کمتری وارد شود، پیشنهاد اصلاح این آیین نامه را به هیئت دولت داده‌ است. پیشنهاد ما این بوده است که دهک‌های بیشتری شامل بیمه رایگان شوند و در نهایت به صورت پلکانی حق بیمه افزایش یابد.

معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت در پایان تاکید کرد: مبلغ سرانه بیمه سلامت در سال جاری هنوز مصوب نشده است. سال گذشته سرانه بیمه یک ساله برای هر نفر حدود ۶۰۰ هزار تومان بود.منبع: ایسنا

یارانه معیشتی

مشمولان یارانه رمضان ۱۴۰۱ چه کسانی هستند؟

سال گذشته ۶۰ میلیون نفر مشمول یارانه رمضان شدند. یعنی هفت دهک پایین جامعه. این یارانه سال گذشته برای افرادی واریز شد که یارانه معیشتی ماهانه را دریافت می‌کردند. اگر روال دولت در واریز یارانه جدید، مانند سال گذشته باشد، مشمولان یارانه معیشتی باید منتظر دریافت یارانه رمضان باشند. اما در چند ماه گذشته دایره مشمولان یارانه‌های معیشتی محدود شده است.

۲۲ بهمن ماه و همزمان با عید نوروز دولت دو یارانه معیشتی واریز کرد که دایره مشمولان آن بسیار کمتر از مشمولان یارانه معیشتی بود. ۲۲ بهمن ماه ۳۲ میلیون نفر و اواخر اسفند ۲۲ میلیون نفر یارانه معیشتی بهمن و عید را دریافت کردند.

به همین دلیل به نظر می‌رسد مشمولان یارانه رمضان ۱۴۰۱، همان افرادی باشند که در دو بار گذشته یارانه دریافت کرده‌اند. اما همچنان باید منتظر تصمیم دولت ماند و دید این یارانه را برای چه افرادی واریز می‌کند.

یارانه ۶۰۰ هزار تومانی رمضان؟

اما مبلغ یارانه رمضان چقدر است؟ سال گذشته مبلغ یارانه رمضان معادل یارانه معیشتی ماهانه بود. یعنی خانوارهای یک نفره ۵۵ هزار تومان، دو نفره ۱۰۳ هزار تومان، سه نفره ۱۳۸ هزار تومان، چهار نفره ۱۷۲ هزار تومان و خانوارهای پنج نفره و بیشتر ۲۰۵ هزار تومان یارانه رمضان گرفتند. اگر قرار باشد بسته معیشتی رمضان مانند سال گذشته باشد، باید گفت مبلغ یارانه بین ۵۵ تا ۲۰۵ هزار تومان است.

اما پیگیری‌های تجارت‌نیوز نشان می‌دهد که مبلغ یارانه امسال نسبت به سال گذشته بیشتر است. در واقع یکی از گمانه‌‌زنی‌ها درباره مبلغ کمک معیشتی ماه رمضان همان ۱۵۰ هزار تومان به‌ازای هر نفر است. با این حساب یارانه یک خانوار چهار نفره ۶۰۰ هزار تومان می‌شود./تجارت نیوز

احتمال واریز یارانه مناسبتی

علاوه بر این دو یارانه، احتمال واریز یارانه مخصوص ماه رمضان نیز وچود دارد. دولت در سال گذشته از چند دهک از یارانه‌بگیران به صورت مالی حمایت کرد.

در چند ماه گذشته نیز به مناسبت‌های ۲۲ بهمن ماه و عید نوروز به چند دهک اول یارانه نقدی پرداخت کرد. یارانه ۲۲ بهمن ماه مبلغ ۱۰۰ هزار تومان بود که به حدود ۳۲ میلیون نفر رسید.

یارانه عید نوروز نیز مبلغ ۱۵۰ هزار تومان بود که به حساب سرپرستان بیش از ۱۲ میلیون خانوار پرداخت شد. این افراد کسانی بودند که سهام عدالت نداشتند و سودی نگرفتند.

در سال گذشته نیز بسته حمایت معیشتی ویژه ماه رمضان به حساب ۶۰ میلیون نفر از افراد واجد شرایط واریز ‌شد. احتمالا این یارانه در عید فطر واریز شود./تجارت نیوز

یارانه معیشتی

زمان واریز یارانه رمضان ۱۴۰۱

یکصد و سی و چهارمین مرحله از یارانه نقدی ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی مربوط به فروردین (ماه رمضان) ، همراه با افزایش حداقل مستمری خانوارهای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور ساعت ۲۴ روز شنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ به حساب سرپرستان خانوار واریز و قابل برداشت خواهد بود.

گفتنی است، در پی شیوع گسترده ویروس کرونا در ایران، دولت تصمیم گرفت در کنار حمایت از بنگاه های اقتصادی و افراد آسیب دیده، وام یک میلیون تومانی به حساب تمامی ۲۳ میلیون خانوار یارانه بگیر واریز کند.

با این تصمیم دولت در مجموع ۲۳ هزار میلیارد تومان وام به حساب یارانه بگیران واریز شد.

سازمان هدفمندی یارانه ها مقرر کرد اقساط تسهیلات یک میلیون تومانی از یارانه افراد کسر شود.

آغاز کسر اقساط این تسهیلات از تیرماه ۱۳۹۹ بود و فروردین ماه بیست و دومین قسط کسر خواهد شد.

کسر بیست و دومین قسط وام کرونا از یارانه بگیران

گفتنی است؛ مقرر شده هر ماه مبلغ ۳۵ هزار و ۱۰۰ تومان از سرجمع یارانه هر خانوار کسر شود.

مدت زمان بازپرداخت تسهیلات کرونایی نیز ۳۰ ماه در نظر گرفته شده است./ گسترش نیوز/

عضو کمیسیون تلفیق مجلس اظهار داشت: قرار شده‌ است که برای نهادهای دامی که اثرگذار در قیمت گوشت است یارانه جداگانه‌ای پرداخت شود و این یارانه تنها به 7 دهک اول اختصاص داده خواهد شد.

جعفر قادری در گفت‌وگویی درباره با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی به شرط تهیه کارت‌های اعتباری و اقدامات انجام شده برای تهیه و صدور این کارت‌ها برای ارائه یارانه به مشمولان اظهارکرد: در ابتدا باید تاکید داشته باشم که قرار نیست که یارانه دارو و نان حذف شود و یا در خرید افراد در داروخانه یا نانوایی تغییری رخ دهد.

وی افزود: در گذشته یارانه گندم به واردکنندگان ارائه می‌شد اما قرار بر این شد که این یارانه پس از این به نانوا داده شود. در بحث دارو هم قرار بر این است که یارانه دارو را شرکت‌های بیمه‌ای به داروخانه بپردازد در مقابل خریدی که افراد انجام می‌دهند.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس با تاکید بر اینکه قرار نیست کارت نان داشته باشیم و کارت‌های جداگانه‌ای داده نمی‌شود، ادامه داد: افراد با کارت معمولی حساب بانکی خود خرید را انجام می‌دهند و در این شرایط مشخص است که خرید از چه کسانی انجام می‌شود و با مشخص بودن اطلاعات افراد، امکان قاچاق دارو و آرد و... وجود نخواهد داشت.

قادری در پاسخ به این سوال که یارانه دارو و نان شامل چه دهک‌هایی می‌شود، اظهارکرد: در بخش اختصاص یارانه نان و دارو تفکیکی بین افراد وجود ندارد و بین فقیر و غنی فرق و تفاوتی ایجاد نشده است. باتوجه به عملکرد نانوایی‌ها و داروخانه‌ها یارانه مورد نظر به آنها پرداخت می‌شود.

وی از پرداخت یارانه گوشت خبر داد و گفت: قرار شده‌ است که برای نهادهای دامی که اثرگذار در نرخ گوشت است یارانه جداگانه‌ای پرداخت شود و این یارانه تنها به ۷ دهک اول اختصاص داده خواهد شد.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس ادامه داد: در واقع یارانه دارو و نان شامل تمام جامعه می‌شود اما یارانه نهادهای دامی فقط شامل دهک‌های اول تا هفتم می‌شود.

قادری تاکید کرد: در این شرایط دیگر نیازی به صدور کارت‌های جدید نیست و افرادی که شامل یارانه نهادهای دامی و در واقع یارانه گوشت می‌شوند، شماره حساب خود را اعلام و ثبت می‌کنند. البته جزییات این مسائل هنوز نهایی نیست و باید نهادهای متولی جزییات را اطلاع رسانی کنند.

وی با اشاره به اعلام افزایش نرخ یارانه نقدی از سوی دولت گفت: در صورتی که قرار باشد یارانه نهاده‌های دامی (تحت عنوان یارانه گوشت ) به طور مستقیم به مردم ارائه و واریز شود، این به معنای افزایش نرخ یارانه است که یارانه دهک‌های اول تا هفتم را افزایش می‌دهد./گسترش نیوز

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.