وام بانکی ویژه با سود کم در این بانک ها/متقاضیان بخوانند
بانک رسالت به عنوان یکی از بانکهای قرض الحسنه ایران، انواع وام بدون سود بانکی را به مشتریان واجد شرایط خود میپردازد. در حال حاضر این بانک به مشتریانی که در این مجموعه دارای حساب سپرده باشند، وام نقدی قرض الحسنه پرداخت میکند.
وام بانکی مجموعهای از وامهای قرضالحسنه و تسهیلات بانکی وسوسهبرانگیز است. صاحبان مشاغل، زوجهای جوان، کارآفرینان، مسکنجویان و ... میتواند از وام بانکی بهعنوان یک وجه کمکی بهرهمند شود. وام بانکی به کمک آن دسته از افرادی میآید که نیاز مبرم به وجه نقدی هنگفت دارند.پس نیاز به وجه نقد برای انجام هر پروژهای، افراد را تشویق (وادار) به استفاده از وام بانکی و تسهیلات ارائهشده از سوی بانکها میکند.در ادامه به آخرین خبر از وام بانکی می پردازیم.
افرادی که مایل به دریافت این وام هستند، میتوانند به صورت غیرحضوری، با مراجعه به سایت بانک رسالت و افتتاح حساب به صورت آنلاین، بعد از مدت زمان مشخصی نسبت به دریافت این نوع تسهیلات اقدام کنند. لازم به ذکر است که برای این مجموعه مدارک شغلی، میزان درآمد، داراییها و گردش حساب مشتریان در جریان اعطای وام اهمیت دارد. فرآیند اعتبارسنجی متقاضیان وام قرض الحسنه بانک رسالت، از طریق سامانه مرآت انجام میشود. در صورتی که متقاضی اعتبار لازم را داشته باشد، جریان پرداخت وام به وی آغاز خواهد شد.
مشتریانی که خواهان دریافت وام از بانک رسالت هستند باید معدل حساب مناسبی داشته و حداقل باید سه ماه از زمان خواب سپردهشان گذشته باشد. مبلغ وام با توجه به میزان سپرده تعیین میشود. اما در مجموع سقف این وام ۱۲۰ میلیون تومان است و ۲ درصد هم کارمزد سالیانه به آن تعلق میگیرد. حداکثر مدت زمان تسویه اقساط هم ۶۰ ماه اعلام شده است.
طبق قوانین موجود برای پرداخت وام، متقاضیان نباید بدهی معوق یا چک برگشتی در سیستم بانکی داشته باشند.
در صورتی که بانک با توجه به سپرده یکی از متقاضیان، به وی وام ۱۲۰ میلیون تومانی را اعطا کند و مدت زمان بازپرداخت نیز همان ۶۰ ماه تعیین شود، میزان قسط برای او ۲ میلیون و ۱۸۱ هزار و ۸۱۸ تومان خواهد بود. کل سود این وام ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و جمع کل اقساط و وام ۱۲۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.
رئیس دایره اعتبارات بانکها در بانک مرکزی گفت: بخشنامه پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج روز ۱۰ فروردین ماه امسال به شبکه بانکی ارسال و ابلاغ شده و یک هفته زمان برای ارسال به تمام بانکها و شعب درنظر گرفته شده است.
«هاشم مولایی» در خصوص اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در سال جاری اظهار داشت: براساس بند الف تبصره ۱۶ قانون بودجه امسال تسهیلات ازدواج از طریق بانک مرکزی در اختیار زوجها قرار میگیرد.
وی افزود: این تسهیلات ۱۲۰ میلیون تومان است و بخشنامه اعطای آن، روز ۱۰ فروردین ماه جاری توسط بانک مرکزی به شبکه بانکی ابلاغ شده است و بانکها با دریافت این ابلاغ و ثبت نام متقاضیان در سامانه اقدام میکنند.
رئیس دایره اعتبارات بانکها در بانک مرکزی در خصوص تامین اعتبار پرداخت وام ازدواج توسط بانکها توضیح داد: ۱۰۰ درصد منابع لازم در پرداخت تسهیلات ازدواج از طریق منابع قرض الحسنه مشتریان بانکها و ۵۰ درصد نیز از منابع حسابهای جاری بانکها تامین میشود.
وی تاکید کرد: براساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت محدودیت سنی ۵۰ سال برای اعطای وام تعیین شده است، به این معنی که این تسهیلات تنها به زوجهای کمتر از ۵۰ سال پرداخت میشود.
مولایی ادامه داد: البته براساس طرح تشویقی برای زوج زیر ۲۵ سال و زوجه زیر ۲۳ سال، مبلغ ۳۰ میلیون تومان به وام ۱۲۰ میلیون تومان درنظر گرفته شده اضافه خواهد شد که به متقاضیان پرداخت میشود.
رئیس دایره اعتبارات بانکها در بانک مرکزی درباره ثبت نام متقاضیان وام ازدواج، گفت: زوجین میتوانند هر زمان که مایل بودند با مراجعه به سامانه تسهیلات قرضالحسنه ازدواج بانک مرکزی به نشانی ve.cbi.ir نسبت به ثبت نام برای وام ازدواج اقدام کنند و پس از تکمیل فرم مربوطه کد رهگیری ۱۰ رقمی ارسال میشود.
وی ادامه داد: پس از تعیین شعبه توسط بانک مرکزی، متقاضیان ۱۲ روز کاری فرصت دارند که به بانک و شعبه مربوطه مراجعه و نسبت به تکمیل مدارک که زمان ۴۵ روزه درنظر گرفته شده اقدام کنند. پس از تکمیل مدارک تسهیلات پرداخت میشود.
مولایی گفت: داشتن تابعیت ایرانی، کارت ملی و کدپستی محل سکونت شرایط عمومی دریافت وام ازدواج است، البته باید تاریخ عقد متقاضی بعد از روز اول فروردین ۱۳۹۷ باشد و هر ایرانی تنها یک بار میتواند از تسهیلات قرض الحسنه ازدواج استفاده کند.
رئیس اداره اعتبارات بانکها در بانک مرکزی درباره بازپرداخت و اقساط وام ازدواج نیز توضیح داد: این تسهیلات با کارمزد چهار درصد و بازپرداخت ۱۰ ساله است، همچنین اقساط این وام ماهیانه یک میلیون تومان است.
وی ادامه داد: ضمانتهایی که برای این تسهیلات در نظر گرفته شده از طریق اعتبارسنجی و حداکثر سفته و یا یک ضامن معتبر است و بانکها باید براساس این قانون اقدام به دریافت ضامن کنند.
مولایی اظهار داشت: مدارکی که برای دریافت تسهیلات نیاز است شامل اصل و کپی سند ازدواج، اصل و کپی شناسنامه زوجین، اصل و کپی شناسنامه ضامن، اصل و کپی کارت ملی زوجین و ضامن است.