عمو پورنگ مهاجرت کرد؟+جزئیات بیشتر
داریوش فرضیایی یا همان عمو پورنگ در واکنش به شایعه مهاجرتش از خود واکنش نشان داد
عمو پورنگ درباره حاشیه مهاجرتش در اینستاگرام توضیحاتی داد.عمو پورنگ عنوان یکی از برنامههای کودک در تلویزیون دولتی ایران است. برنامه عمو پورنگ از سال ۱۳۸۰ سه روز در هفته به صورت زنده از شبکه اول سیما بر روی آنتن میرفت.اجرای این برنامه بر عهده عمو پورنگ (داریوش فرضیایی) و با همراهی امیرمحمد متقیان بود.آخرین اخبارهای مربوط به عمو پورنگ را در سایت خبرآزاد ببینید
داریوش فرضیایی یا همان عمو پورنگ در واکنش به شایعه مهاجرتش نوشت:«دروغ سیزده بدر شنیده بودیم ، ولی الان ۱۹ اردیبهشت ِ یه ماه گذشته ، فکر نمیکنید کمی دیر شده .یعنی خنده دارتر از این خبر تا بحال نشنیده بودم
بابا مردم خیلی گرفتارند :واکسن یه طرف ، امتحانات حضوری یه طرف ، تورم یه طرف ....این وسط شما اومدین چی رو نوشتین آخه
حداقل یه چیزی بنویسید مردم امیدوار بشن ترو بخدا.راستی قسمتهای جدید کلبه عموپورنگ رو که اینروزا از شبکه دو پخش میشه رو ببینید ، ما که مشغول ضبط هستیم و نمیتونیم ببینیم لااقل شما لذتش رو ببرید
ناراحتی عمو پورنگ برای درگذشت آزاده نامداری
در پی درگذشت آزاده نامداری ، مجری سابق تلویزیون، داریوش فرضیایی ( عمو پورنگ ) با انتشار پستی در صفحه شخصی اینستاگرامش، برای فرزند این مجری، ابراز ناراحتی کرد.
او در اینباره نوشت: «باور کردنی نیست! چه دنیای بی ارزشی! چه بازیها که با آدما نشد! تو رفتی و افسوس که عید دیگر برای گندمت سبز نخواهد بود! درگذشت ناباورانه سرکارخانم آزاده نامداری را به خانواده محترم ایشان و همکاران گرامی تسلیت عرض میکنم.
پی نوشت: دلم برای گندم کوچولو خیلی میسوزد که قرار است بیمادر بزرگ شود، خدایا خودت به داد دلش برس.»
بیوگرافی عمو پورنگ
نام :داریوش
نام خانوادگی :فرضیایی
تاریخ تولد :1352/5/1
محل تولد :تهران
تحصیلات :کارشناسی گرافیک
تاهل :مجرد
زندگی شخصی عمو پورنگ
داریوش فرضیایی متولد اول مرداد 1352 در تهران است. او ششمین فرزند خانواده است.مادرش سیده فاطمه گیلانپور متولد 1315 در گیلان و پدرش آذری است.وی در 29 خرداد ماه 1393 پدرش را از دست داد و عکس او در کنار پدرش واکنش هایی را در فضای مجازی برانگیخت.
عشق و علاقه وصف ناپذیر او به مادر مهربانش ستودنی است و اجراهای دلنشین و صمیمی او سبب شد بر اساس نظرسنجی های صورت گرفته98% بیننده را به خود اختصاص دهد. او تحصیلات خود را در رشته گرافیک ادامه داد و با مدرک کارشناسی از دانشگاه فارغ التحصیل شد.
فعالیت هنری عمو پورنگ
فرضیایی از سال 1373 و در 21 سالگی وارد صدا و سیما شد و فعالیت خود را با گزارشگری رادیو آغاز کرد. پس از آن در برنامه عصر جمعه با رادیو در تیپ های مختلفی ظاهر شد که شاخص ترین آنها گل پسر و ننه بلقیس بود. با برنامه او ما و شما که به کارتون های درخواستی بچه ها اختصاص داشت وارد دنیای تصویر و تلویزیون شد. سال 78 با مجموعه تورنگ و پورنگ بین بچه ها چهره شد و پس از آن در ماه رمضان سال 1381 با اجرای برنامه کودک و نوجوان و اسم مستعار هنری «عمو پورنگ» بین مخاطبان کودک و بزرگسال محبوبیت یافت.
این دو باز با هم در برنامه های دیگری چون بوستان دوستان پورنگ و هزار و شصت و شونزده و کتابخانه عمو پورنگ همکاری خود را ادامه دادند.در این چند برنامه اخیر او با افرادی چون امیر محمد متقیان (نقش های امیر محمد ، گلدون خان ، آقا نگهدار و آقا ممنون) ، محمدرضا خوارزمی (نقش های جوجه ، دود دو) ، امیر سهیلی (نقش سلطان) و ابراهیم شفیعی (نقش پهلون پنبه) و همکار بوده و با آنها خیلی موفق بوده است.
سلطان و عمو پورنگ و پهلون پنبه در کتاب خانه عمو پورنگ
گروه برنامه ساز عموپورنگ در نوروز 1394 ویژه برنامهٔ عیدانه عموپورنگ را به مدت هفت روز با همکاری شهرداری منطقه5 تهران در بوستان جوانمردان ایران به روی آنتن بردند. همچنین محله گل و بلبل تنها برنامه ای است که بزرگترین دکور برنامه کودک را تا به الان با مساحت 1500 متر را داشته است؛ که با مشارکت شهرداری تهران در 90 قسمت 45 الی 60 دقیقه ای تولید و بر روی آنتن شبکه دو رفت.
عمو پورنگ در محله گل و بلبل
گفتنی است که ایشان در سال 94 سابقه اجرای 2 برنامه را دارد.همچنین وی در برنامه سه ستاره که به معرفی برترین های سال 94 در ویژه برنامه نوروز 95 پرداخت به عنوان سومین مجری برتر سال 94 در کنار عادل فردوسی پور و رامبد جوان منتخب شد.
برنامه های تلویزیونی عمو پورنگ
ما و شما 1374
تورنگ و پورنگ 1378
کودک و نوجوان 1381
ویژه ماه رمضان 1381
شبکه بی طرف 1383
یکی و تکی 1384
باز باران با طراوت 1385
شبکه عمو پورنگ 1387
مدرسه عمو پورنگ 1388
بوستان دوستان پورنگ 1389
هزار و شصت و شونزده 1391
کتابخانه عمو پورنگ 1392
عیدانه 94 عمو پورنگ 1394
محله گل و بلبل 1394
عیدانه 95 عموپورنگ 1395
عمو پورنگ در شبکه نمایش خانگی
سفر بی خطر (1386–1387)
شبکه کودک عموپورنگ (1390)