مراقب کلاهبرداری در زمینه ثبت نام خرید واکسن کرونا باشید!
ثبت نام برای دریافت واکسن کرونا به روشی جدیدی برای کلاهبرداری از شهروندان و خالی کردن حساب های آنها تبدیل شده است
21 میلیون دوز واکسن کرونا خریداری شده است.مراقب کلاهبرداران فضای مجازی برای ثبت نام خرید واکسن کرونا باشید. واکسن کرونا باعث بالا رفتن سطح ایمنی بدن میشود.واکسن کرونا در بسیاری از کشورها ساخته شده و به نتایج خوبی رسیده است. آخرین اخبار مرتبط با واکسن کرونا را در سایت خبرآزاد بخوانید.
هشدار پلیس فتا درباره خرید واکسن کرونا
سرپرست پلیس فتا البرز در خصوص کلاهبرداری از طریق ثبت نام برای خرید واکسن کرونا هشدار داد.
سرهنگ رسول جلیلیان گفت: به تازگی کلاهبرداران مجازی با ایجاد صفحه در فضای مجازی اقدام به تبلیغ فروش واکسن کرونا کرده و شهروندان را تشویق به ثبت نام در صفحه درخواست کنندگان این واکسن میکنند و از این طریق، اطلاعات فردی و بانکی شهروندان را دریافت و وجوه حسابهای بانکی آنها را خالی میکنند.
وی با بیان اینکه شهروندان به این تبلیغات هیچ گونه توجهی نکنند، افزود: کاربران فضای مجازی به هیچ وجه اطلاعات بانکی و فردی خود را در اختیار صفحات نامعتبر قرار ندهند.
جلیلیان با تاکید بر این که هرگونه تبلیغ برای فروش واکسن کرونا در فضای مجازی ممنوع بوده و پلیس فتا با این موضوع برخورد خواهد کرد، یادآور شد: هموطنان عزیز در صورت مواجهه با موارد و صفحات مشغول میتوانند آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای پلیسی، لینک ثبت گزارش های مردمی به پلیس فتا اعلام کنند
ماجرای بدحال شدن پرستاران ساروی پس از تزریق واکسن کرونا
حقیقت بدحال شدن و بستری 3 پرستار در ساری بعد از تزریق واکسن کرونا اعلام شد.مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مارندران گفت: طبق بررسی انجام شده تاکنون هیچ گزارشی از مراکز درمانی مبنی بر بستری واکسینه شدگان به دلیل بروز عارضه جدی واکسن کرونا نداشتیم.
دکتر سیمین بابایی در پی انتشار شایعه خبری در فضای مجازی در مورد بدحال شدن و بستری سه تن از پرستاران بیمارستان امام(ره) ساری به دنبال تزریق واکسن کرونا، با تکذیب این خبر اظهار کرد: طبق بررسی انجام شده تاکنون هیچ گزارشی از مراکز درمانی مبنی بر بستری واکسینه شدگان بهخاطر بروز عارضه جدی واکسن کرونا نداشتیم.
وی گفت: همزمان با سراسر کشور آغاز مرحله اول اجرای واکسیناسیون کادر درمانی مازندران در چهار بیمارستان استان شامل مراکز آموزشی درمانی امام خمینی و بوعلی سینا ساری، رازی قائمشهر و بیمارستان امام خمینی بهشهر آغاز شد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: براساس آخرین پیگیریهای انجام شده خوشبختانه تاکنون هیچ یک از افرادی که واکسن کرونا را دریافت کردند، مشکلی برایشان پیش نیامده و حالشان خوب است.
بابایی با اعلام اینکه واکسن اسپوتنیک وی روسی باید به هر فرد در دو نوبت تزریق شود ، افزود: نوبت اول روز گذشته انجام شد و نوبت بعدی نیز طبق برنامهریزی وزارت بهداشت در آینده نزدیک انجام خواهد شد.
ماجرای تزریق واکسن کرونا و بدحال شدن 3 پرستار در ساری چه بود؟
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان کرد: در مرحله نخست واکسیناسیون کرونا ، ۴۸۰ نفر از کادر درمانی بخش های ICU و مراقبت های ویژه بیماران کرونایی بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی مازندران واکسینه میشوند.
بابایی در پایان گفت: مردم باید به منابع خبری موثق و مطمئن برای دریافت اخبار مورد نظر خود رجوع کنند و در زمینه اخبار مرتبط با حوزه سلامت مطمئنترین منابع، سامانههای اطلاع رسانی وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی کشور است
عوارض واکسن کرونا
چهار داوطلب پس از دریافت واکسن کرونای شرکت آمریکایی فایزر دچار فلج صورت شدند.
یک مرد اهل نیویورک که در دهه ۷۰ زندگی خود بود ۲۵ دقیقه بعد از دریافت واکسن کرونا فوت کرد. مشخصات این مرد فاش نشده ضمن اینکه رسانه ها نگفته اند او بعد از تزریق کدام واکسن جان خود را از دست داده است. تحقیقات در رابطه با مرگ این مرد آغاز شده و ادامه دارد.
این گزارش همچنین می افزاید این فرد هیچگونه سابقه آلرژیک به انواع واکسن ها نداشته است.
سازمان تنظیم مقررات دارویی و محصولات بهداشتی انگلیس (MHRA) اعلام کرد ترس از بروز فلج بلز [نوعی فلج صورت] با واکسن ویروس کرونا را که توسط شرکتهای آمریکایی و آلمانی فایزر و بیون تک Pfizer-BioNTech ساخته شده، برطرف کرده است.
گفته میشود چهار نفر از ۲۱ هزار و ۷۲۰ شرکت کننده در آمریکا پس از دریافت واکسن فایزر به فلج بلز مبتلا شده اند، اما از در گروه دارونما هیچ مشکلی مشاهده نشده است.
سازمان تنظیم مقررات انگلیس تأکید کرد که هرگز اجازه تهیه هر نوع واکسن در کشور را نخواهد داد که استانداردهای لازم برای ایمنی، کیفیت و اثربخشی را برآورده نمیکند.
پیش از این، روزنامه نیویورک تایمز به نقل از منابع آگاه اعلام کرده سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) مجوز استفاده اضطراری از واکسن Pfizer علیه ویروس کرونا را صادر کرده است.
یاد آور میشود پس از تهدید رئیس سازمان غذا و داروی آمریکا از سوی کاخ سفید برای تایید واکسن کرونای شرکت فایزر، این سازمان مجوز استفاده از این واکسن را صادر کرد.