کد خبر : 16155 / /
/

کاشت مو یا روش های رویش مجدد کدام بهتر است؟

به احتمال زیاد شما اصطلاح کاشت مو، ترمیم مو یا پلاگ مو را شنیده اید اما تفاوت بین آنها را کاملاً درک نکرده اید و نیاز به اطلاعات بیشتری داشته باشید. برای بسیاری از افرادی که به دنبال گزینه های درمانی برای ترمیم مو هستند، این اصطلاحات می توانند کاملاً گیج کننده باشند.

برای بسیاری از افراد، داشتن سری با موی کامل مهم است، به همین دلیل گزینه‌های درمانی زیادی برای آقایان و بانوان وجود دارد. هنگامی که ترمیم مو به درستی و توسط جراح مجرب انجام شود، قابل تشخیص نمی باشد و ظاهری کاملاً طبیعی دارد.

ترمیم مو چیست؟

اصطلاح ترمیم مو شامل کلیه خدمات و تکنیک های موجود در بازار برای ترمیم یا ایجاد ظاهری متراکم تر در مو است که ممکن است شامل تزریق پلاسمای غنی از پلاکت (PRP)، میکروپیگمنتیشن پوست سر، مزوتراپی مو، استفاده از داروهای تجویزی مانند فیناستراید یا دوتاستراید و همچنین محصولات موضعی مانند ماینوکسیدیل شود.

ترمیم مو بدون جراحی

اگر نگران ریزش مو هستید اما برای جراحی کاشت مو کاملاً آماده نیستید، گزینه‌های غیرجراحی ترمیم مو، از داروها گرفته تا تزریق‌های پوست سر که از فاکتورهای رشد خون شما استفاده می‌کنند، در دسترس هستند.

میکروپیگمنتیشن پوست سر

در میکروپیگمنتیشن پوست سر از سوزن های نازک به منظور تزریق پیگمانت به پوست سر استفاده می کنند، که ظاهری شبیه فولیکول های ریز مو را می دهد. این تکنیک غیرجراحی که به نام کامو اسکالپ/ رنگ کردن پوست سر شناخته می‌شود، می‌تواند ظاهری با تراکم بیشتر مو ایجاد کند یا به موهای نازک، عمق و ظاهر طبیعی دهد. میکروپیگمنتیشن پوست سر برای تمامی سنین در آقایان و بانوان کاربرد دارد.

درمان پلاسمای غنی شده با پلاکت

پی آر پی مو گزینه ای درمانی و بدون جراحی است که از فاکتورهای رشد موجود در خون خود فرد برای کمک به ترمیم موها استفاده می کند.. پی آر پی جدا شده و سپس در مقادیر بسیار کمی به پوست سر تزریق می شود، مناطق دارای ریزش و موی نازک شده را هدف قرار می دهد. PRP درمانی به ضخیم شدن و افزایش حجم موهای موجود کمک می کند و ریزش مو را کاهش می دهد. باید اطلاع داشت که استفاده از یکسری ویتامین ها و محصولات موضعی همراه با پی آرپی میتواند به روند بهبود نتیجه پی آرپی منجر شود. در هر روش درمانی،  ممکن است عوارضی وجود داشته باشد. پی آر پی نیز عوارض محدودی دارد. از جمله عوارض تزریق پی آر پی مو، میتوان به تجمع کلسیم در ناحیه تزریق اشاره کرد.

مزوتراپی مو

مزوتراپی مو روش درمانی است که با تزریق ویتامین ها، مواد معدنی و مخلوط اسیدهای آمینه مورد نیاز مو به پوست سر انجام می شود. در واقع مزوتراپی یک روش برای تقویت مو و رفع کم پشتی موی سر است که می توان از آن به عنوان یکی از بهترین روش ها برای پیشگیری و درمان طاسی نام برد.

 این روش ترکیبات تغذیه کننده فولیکول های مو را قادر می سازد تا به راحتی در مو قرار گیرند. با این روش می توان ریزش مو را درمان کرد، زیرا موهای نازک را ضخیم کرده، ریزش مو را متوقف می کند و موها را قوی تر و درخشان تر می نماید. مزوتراپی مو تزریق مستقیم ویتامین ها، مواد معدنی (کلسیم، ید، منگنز، مس، روی، سلنیوم، آهن، پتاسیم)، عوامل مرتبط با لایه کراتین پوست، آمینو اسیدها و وسیع کننده های سطحی مورد نیاز برای رشد و نمو مو در پوست سر می باشد.

داروهای موضعی و خوراکی

چندین داروی خوراکی و موضعی مورد تایید FDA وجود دارد که ریزش خفیف مو را کند یا معکوس می کند. مرسوم ترین درمان بدون نسخه، داروی موضعی ماینوکسیدیل است. این دارو مستقیما روی پوست سر قرار می گیرد و ممکن است به تدریج موها را ضخیم تر کند. با این حال، ماینوکسیدیل به تنهایی برای دستیابی به نتیجه دلخواه کافی نمی باشد.

فیناستراید و دوتاستراید داروهای خوراکی برای آقایان می باشند که برای درمان الگوی طاسی استفاده می شوند. اما سازمان غذا و دارو فقط داروی فیناستراید را برای درمان ریزش مو در ایالات متحده تایید کرده است. تحقیقات نشان می دهند که هر دو دارو در آقایانی با الگوی طاسی مردانه، رشد مو را تقویت می کنند. هرچند تاثیر آن ممکن است به استفاده مستمر این داروها بستگی داشته باشد.

فیناستراید و دوتاستراید موضعی روش های دیگری برای استفاده از این داروها، بدون خوردن آنها است. این ترکیبات دارویی می توانند مستقیما بر روی پوست سر قرار بگیرند.

کاشت مو

کاشت مو روشی جراحی برای رشد مجدد مو می باشد. برای بیمارانی با ریزش قابل توجه مو، این تنها روش ثابت شده است که رشد مو در نواحی که موی آن ریخته شده است را باز می گرداند. پیشرفت های اخیر جراحی کاشت مو را بسیار قابل تحمل تر کرده و همچنین دوره بهبودی کمتری نیز دارد. در حال حاضر، دو نوع روش کاشت مو وجود دارند:  پیوند واحد فولیکولی (FUT) و استخراج واحد فولیکولی (FUE).

FUT در مقایسه با FUE

ترمیم FUT شامل بریدن یک نوار از پوست سر که اغلب ناحیه ای در پشت سر می باشد، با روش جراحی است. بخش‌های کوچکی از بافت با فولیکول‌های مو از این پوست جدا می‌شوند و به صورت جداگانه در مناطق با موی نازک یا بدون مو قرار می‌گیرند. این نوع جراحی ممکن است ساعت‌ها طول بکشد، زمان بهبودی طولانی دارد و یک اسکار مشهود در پشت سر، یعنی جایی که برش پوست سر برداشته و بخیه شده است، ایجاد می‌کند.

تکنیک ترمیم FUE بر روش FUT برتری دارد. مانند FUT، این روش نیز شامل برداشتن فولیکول‌های مو از ناحیه اهداکننده در پشت سر و انتقال آنها به مناطقی با موی نازک یا بدون مو می باشد. اما در روش FUE نیاز به بریدن نواری از پوست کف سر نمی باشد. در عوض، فولیکول های مو به طور مجزا و مستقیم از پوست سر جدا می شوند و در ناحیه گیرنده قرار می گیرند. هرچند در ابتدا این روش زمان بیشتری می برد، اما روش FUE کم تهاجمی است و اسکار بزرگ و زخم مشهودی، مانند روش ترمیمی FUT را ندارد.

قبل از اینکه تصمیم بگیرید کاشت مو مناسب است یا خیر، باید عواملی را در نظر بگیرید

اگر به کاشت مو فکر می کنید، باید حقایقی را در مورد آن بدانید.

باید مناسب این کار باشید.

هر شخصی نمی تواند و نباید کاشت مو انجام دهد. این روش نوعی جراحی است و برای افرادی بهترین عملکرد را دارد که ریزش موی آنها متوقف شده است.

اگر جوان هستید و هنوز ریزش مو دارید، احتمالا باید برای این جراحی منتظر بمانید. زیرا حتی اگر این کار را انجام دهید، نازک شدن موها ادامه می یابد و باعث می شود که نتیجه نهایی نامناسب به نظر برسد.

موفقیت در این روش می تواند متفاوت باشد.

هیچ دو نفری شبیه هم نیستند و همین امر در مورد ساختار، نازکی و توانایی رشد مجدد موهای شما نیز صادق است. جراح، مو را از "محل اهداکننده" خود شما می گیرد و بنابراین نتیجه بستگی به ضخامت مو در آن نواحی دارد.

بودجه خود را بدانید.

قبل از اینکه به این روش فکر کنید، باید در مورد هزینه کاشت مو بدانید و بودجه آن را در نظر بگیرید. بیشتر شرکت های بیمه هزینه این نوع جراحی ها را تا زمانی که زیبایی یا دلبخواهی باشند پرداخت نمی کنند. هزینه کاشت مو بسته به نوع و شدت عمل می تواند متفاوت باشد. برخی از موارد تاثیر گذار بر هزینه کاشت مو، عبارتند از: سایز ناحیه بدون مو، تعداد پیوندهایی که نیاز دارید، روش کاشت، تعداد عمل های جراحی و...

تحقیق کنید

مانند هر رویداد مهم یا خریدی، همیشه بهترین کار این است که خودتان تحقیق کنید. از افرادی که می‌شناسید و ممکن است کاشت مو انجام داده‌ باشند بپرسید. در اینترنت بررسی کنید و نظرات را به طور کامل بخوانید تا دید خوبی در مورد جراح یا عملی که انتخاب می کنید داشته باشید.

عوارض کاشت مو

روش ها درمانی معمولا عوارض کم یا زیادی برای فرد تحت درمان بوجود می آورند. با این حال بهتر است برای استفاده از هر یک از خدمات درمانی، از عوارض آن آگاه باشید.

کاشت مو نیز عوارضی دارد که بهتر اس با آنها به طور کامل آشنایی پیدا کنید. از عوارض و خطرات کاشت موی سر، میتوان به ورم، خون ریزی، عفونت،ریزش موی موقت و... اشاره کرد.

 

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.