کد خبر : 1884 / /
/

سیگنال های منفی بورس دوباره نمایان شدند

بورسی‌ها در شرایطی به استقبال هفته جدید کاری می‌روند که در دو روز آخر هفته پیش نوسانات بازار تشدید شد و در روز چهارشنبه ۳ نشانه منفی مهم در معاملات بازار مشاهده شد.

سیگنال های منفی بورس دوباره نمایان شدند

سهام داران بورس در حالی به استقبال اولین روز معاملاتی هفته می‌روند که شاخص کل در روز چهارشنبه اندکی نزول کرد. برای پیش بینی بورس امروز –شنبه ۲۸ فروردین- به بررسی روند بازار چهارشنبه می‌پردازیم. در روز چهارشنبه شاخص کل بورس هزار و ۳۶۵ واحد نزول کرد و به رقم یک میلیون و ۲۴۳ هزار واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز ۸۱۱ واحد پائین آمد و در رقم ۴۳۴ هزار و ۴۳۳ واحد ایستاد. همچنین شاخص کل فرابورس ۱۱ واحد رشد کرد و به رقم ۱۷ هزار و ۹۵۱ واحد رسید.

در پایان معاملات ‌روز چهارشنبه، ۴۶ نماد رشد قیمت و ۲۷۷ نماد کاهش قیمت داشتند، به عبارت دیگر، ۹ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۵۸ درصد بازار افت قیمت داشتند.

بیشترین افزایش قیمت در بورس

بورس

روز چهارشنبه در بورس شرکت‌های سیمان داراب (ساراب)، پرداخت الکترونیک سامان کیش (سپ) و سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت‌های فولاد هرمزگان جنوب (هرمز)، تولید نیروی برق دماوند (دماوند) و پلیمر آریا ساسول (آریا) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت

در بورس نمادهای فاراک (ماشین سازی اراک)، فاسمین (کالسیمین) و وپست (پست بانک) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت سیمان لار سبزوار (سبزوا)، ریل پرداز سیر (حریل) و توسعه مولد نیروگاهی جهرم (بجهرم) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار

عرضه و تقاضای بورس در انتهای معاملات روز چهارشنبه، علامتی کارآمد برای پیش بینی عرضه و تقاضای بازار سهام در روز ‌شنبه است. در پایان معاملات روز چهارشنبه بازار با مازاد عرضه ۳ هزار و ۴۸۹ میلیارد تومانی بسته شد که نسبت به روز سه‌شنبه رشد ۱۷ درصدی داشته است.

افزایش ارزش صف‌های فروش

در پایان معاملات چهارشنبه ۳۷۵ نماد صف فروش و تنها ۴ نماد صف خرید داشتند. ارزش صف‌های خرید نسبت به روز قبل ۵۸ درصد کاهش یافت و در رقم ۸۱ میلیارد تومان ایستاد. ارزش صف‌های فروش نیز ۱۳ درصد افزایش یافت و ۳ هزار و ۵۷۰ میلیارد تومان شد.

بیشترین تقاضاها

در روز چهارشنبه شرکت پگاه گیلان (با نماد معاملاتی غگیلا) با صف‌ خرید ۵۴ میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از غگیلا، ساراب (سیمان داراب) و شصدف (صنعتی دوده فام) بیشترین صف خرید را داشتند.

بیشترین عرضه‌ها

روز گذشته بیشترین صف فروش نیز به بنو (بیمه تجارت نو) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش ۱۴۸ میلیارد تومانی داشت. پس از بنو، خزر (فنرسازی زر) و سنیر (سیمان سفید نی ریز) بیشترین صف فروش را داشتند.

پیش بینی بورس امروز

روز چهارشنبه شاخص‌ بورس بار دیگر ریزش کرد و نه تنها باز هم شاهد خروج پول حقیقی از بازار بودیم بلکه بیشترین رقم خروج پول حقیقی در ۹ روز کاری گذشته ثبت شد. ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آخرین روز معاملاتی هفته ۶۳۷ میلیارد تومان بود. در معاملات چهارشنبه بیشترین خروج پول حقیقی را سهام بانک تجارت (وتجارت) داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن ۵۵ میلیارد تومان بود. پس از وتجارت، شپنا (پالایش نفت اصفهان) و وبملت (بانک ملت) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند. بنابراین افزایش چشمگیر خروج پول حقیقی مهم‌ترین علامت منفی بازار در روز چهارشنبه بود.

دومین علامت منفی رشد عرضه و کاهش تقاضای بازار بود به طوری که رقم مازاد عرضه در این روز با رشد ۱۷ درصدی به ۳ هزار و ۴۸۹ میلیارد تومان رسید.

سومین نشانه منفی بازار به کاهش ارزش معاملات و رکود نسبی بازار برمی‌گردد. در آخرین روز کاری هفته ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم ۷ هزار و ۲۳۹ میلیارد تومان رسید که نسبت به روز ‌‌سه‌شنبه ۲ درصد کاهش یافت. ارزش معاملات خرد نیز با کاهش ۳۴ درصدی نسبت به روز قبل به رقم ۳ هزار و ۲۶۲ میلیارد تومان رسید. بنابراین روندهای درونی بازار نشان از وضعیت نزولی آن دارد. شاخص کل پس از پائین آمدن از سطح حمایت یک میلیون و ۲۵۷ هزار واحد در وضعیت نامناسبی قرار گرفته و همچنان با دو مشکل بزرگ مازاد عرضه و خروج پول حقیقی دست و پنجه نرم می‌کند. با این حال شاخص با سطح حمایت بعدی یعنی رقم یک میلیون و ۲۱۰ هزار واحد فاصله ۲۴ هزار واحدی دارد و رشد شاخص در روز سه‌شنبه توانست فعلا شاخص را از خطر از دست دادن سطح حمایت بعدی دورکند.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.