کد خبر : 37827 / /
/

بیمه تکمیلی شامل چه مواردی می‌شود؟

بیمه تکمیلی شامل چه مواردی می‌شود؟

 

تفاوت بیمه تکمیلی و بیمه انفرادی

بیمه تکمیلی یکی از بیمه‌های درمان است که برای جبران خسارت‌های وارد شده ناشی از حادثه‌های درمان و خدمات پزشکی طراحی شده است. از طرفی هم بیمه تکمیلی انفرادی یکی از انواع بیمه‌های درمان است که برخی از افراد از خدمات و پوشش‌های این بیمه نامه اطلاعاتی ندارند و همیشه سوال می‌پرسند که این بیمه نامه با سایر بیمه‌های درمان دیگر چه تفاوتی دارد؟

همه افراد می‌دانند که تغییرات مختلفی در سبک زندگی‌ها رخ داده و بیشتر مردم به سوی مصرف فست فود‌ها روی آورده‌اند، بنابراین ممکن است که مشکلات بیماری برای جسم ایجاد شود. از این رو شرکت‌های بیمه‌ای برای جبران خسارت‌های رخ داده ناشی از بیماری‌ها، بیمه درمان تکمیلی انفرادی را طراحی کرده‌اند تا هزینه‌های درمان کاهش پیدا کند. برای اینکه با پوشش‌ها و شرایط بیمه‌ای بیشتر آشنا شوید تا انتهای متن همراه ما باشید.

بیمه تکمیلی چیست؟

بیمه تکمیلی چیست؟

 

بیمه تکمیلی همان بیمه درمان است که به جبران خسارت‌های ناشی از بیماری‌ها و خدمات پزشکی می‌پردازد. با توجه به این که بیمه‌های پایه مانند: بیمه خدمات تامین اجتماعی، بیمه ارتش و بیمه خدمات درمانی تنها بخش کمی ‌از هزینه‌های درمان را متقبل می‌شوند، از این رو نیاز است که یک بیمه برای جبران هزینه‌های مازاد خریداری کرد. بیمه تکمیلی ماهیت جبران کنندگی برای هزینه‌های درمان دارد تا به عنوان یک پشتوانه مالی برای روزهای سخت بیماری و خدمات پزشکی کنار بیمه شده‌ها باشد.

همچنین نکته مهم این است که بیمه درمان تکمیلی از طریق شرکت‌های بیمه‌ای ارائه می‌شود تا مازاد هزینه‌های درمان پرداخت شود.

نکته مهم دیگر این است که برای تهیه بیمه درمان تکمیلی نیاز است که مشمول یکی از بیمه‌های پایه بود. البته که برخی از شرکت‌های بیمه شرایطی را فراهم کرده‌اند که بتوان بدون داشتن بیمه نامه‌های پایه از بیمه تکمیلی بهره‌مند شد. برای کسب اطلاعات این شرکت‌های بیمه‌ای باید از کارشناس بیمه مشاوره دریافت کنید.

بیمه تکمیلی انفرادی چیست؟

بیمه تکمیلی انفرادی چیست؟

 

بیمه تکمیلی انفرادی یکی از انواع بیمه‌های درمان تکمیلی است که تحت عنوان بیمه انفرادی شناخته می‌شود. در حقیقت این بیمه نامه با درخواست فرد بیمه‌گزار ارائه می‌شود. در حقیقت فردی که خودش را تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی انفرادی قرار دهد می‌تواند از پوشش‌ها و مزیت‌های این بیمه نامه بهره‌مند شود.

البته که برخی از طرح‌های دیگر مانند: بیمه تکمیلی گروهی و بیمه خانواده هم قابل خریداری هستند، اما شرایط خاص خود را دارند. اما سوال مهمی ‌که بیشتر افراد می‌پرسند این است که بیمه درمان تکمیلی انفرادی برای چه افرادی مناسب است؟

افرادی که تحت پوشش بیمه‌های گروهی نیستند و در هیچ یک از سازمان‌های دولتی فعالیت ندارند، می‌توانند از این بیمه نامه استفاده کنند. البته گروه کلی افراد زیر خواهد بود:

  • فریلنسرها (بیمه تکمیلی فریلنسرها)
  • زنان خانه دار
  • افراد دارای مشاغل آزاد

مزیت‌های بیمه تکمیلی انفرادی

به طور حتم همه بیمه نامه‌هایی که برای جبران خسارت طراحی می‌شوند، هزینه‌ها را با توجه به سقف تعهدات بیمه‌گر جبران خسارت خواهند کرد. اما به طور کلی مزیت‌های مختلف دیگری هم برای طرح‌های بیمه‌ای در نظر گرفته می‌شود که مزیت‌های بیمه تکمیلی انفرادی به صورت زیر هستند:

  • پرداخت هزینه‌های زایمان
  • پرداخت هزینه‌های دندان پزشکی
  • جبران هزینه‌های پاراکلینیکی
  • پرداخت هزینه‌های جراحی سرپایی
  • پرداخت هزینه‌های درمان عیوب انکساری چشم (تار دیدن تصاویر)
  • جبران هزینه‌های عمل‌های جراحی خاص
  • پرداخت هزینه‌های بستری شدن در بیمارستان
  • عدم تعلق مالیات به بیمه تکمیلی

پوشش‌های بیمه تکمیلی انفرادی

برای بیمه تکمیلی نیاز است که شرایط پوشش‌ها را بدانید تا با توجه به آن‌ها، برای خرید بیمه و پرداخت حق بیمه اقدام کنید. نکته مهم این است که پوشش‌های بیمه تکمیلی انفرادی بر اساس انتخاب بیمه‌گزار ارائه می‌شوند. شاید بپرسید بیمه تکمیلی شامل چه مواردی می‌شود ؟  به طور کلی پوشش‌های بیمه تکمیلی به شرح زیر هستند:

  • هزینه‌های بستری بیمارستانی جراحی (عمومی ‌و تخصصی)، انواع سنگ شکن، شیمی‌درمانی، رادیوتراپی، آنژیوگرافی قلب (عمومی‌ و تخصصی) و گامانایف در بیمارستان و مراکز جراحی محدود و DAY CARE
  • عمل‌های جراحی مهم شامل جراحی‌های تخصصی مربوط به سرطان، قلب، مغز و اعصاب مرکزی و نخاع (به استثنای دیسک ستون فقرات)، گامانایف، پیوند کلیه، پیوند کبد، پیوند ریه و پیوند مغز استخوان
  • پاراکلینیکی گروه اول شامل: سونوگرافی ،ماموگرافی، انواع اسکن، انواع سیتی اسکن، انواع آندوسکپی، ام آرای،اکوکاردیوگرافی، استرس اکو، دانسیتومتری
  • پاراکلینیکی گروه دوم شامل: تست ورزش، تست آلرژی، تست تنفسی (اسپیرومتریPFT، نوار عضله EMG، نوار عصبNCV ، نوار مغز EEG، نوار مثانه (سیستومتری یا سیستوگرام)، شنوایی سنجی، بینایی سنجی، هولترمانیتورینگ قلب و آنژیوگرافی
  • پاراکلینیکی گروه سوم  (جبران هزینه جراحی‌های مجاز سرپایی): شامل شکستگی و دررفتگی، گچگیری، ختنه، بخیه، کرایوتراپی، اکسیزیونلیپوم، تخلیه کیست، لیزردرمانی و بیوبسی
  • جراحی‌های مجاز سرپایی
  • خدمات آزمایشگاهی شامل آزمایش‌های تشخیص پزشکی، پاتولوژی ، آسیب‌شناسی و ژنتیک پزشکی، انواع رادیوگرافی، نوار قلب، فیزیوتراپی
  • جبران هزینه‌های آمبولانس شهری و بین شهری
  • جبران هزینه‌های زایمان، اعم از طبیعی و سزارین
  • نازایی و ناباروری شامل جراحی مرتبط IUI ، ZIFT ، GIFT، میکرواینجکشن و  IVF شیمی‌درمانی
  • جبران هزینه رفع عیوب انکساری چشم تا سقف تعیین شده
  • ویزیت و دارو ( براساس فهرست داروهای مجاز کشور صرفا مازاد بر سهم بیمه‌گر پایه) و خدمات اورژانس در موارد غیر بستری
  • دندانپزشکی

آیا بیمه درمان تکمیلی فرانشیز دارد؟

به طور معمول بیمه تکمیلی انفرادی و گروهی دارای فرانشیز هستند و باید هزینه‌های مختلف بیماری را با توجه به قرارداد بیمه، متقبل شد. به این معنا که اگر هزینه درمان از سقف تعهدات بیمه‌گر بیشتر باشد باید جبران خسارت را بیمه‌گزار پرداخت کند و هزینه‌های درمانی به طور معمول حدود 10 درصد بر عهده بیمه‌گزار خواهد بود. به طور مثال: هنگامی‌ که هزینه درمانی بیمارستان  5 میلیون تومان شده و فرانشیز بیمارستانی ۱۰ درصد است، شرکت بیمه مبلغ 4 میلیون و ۶۰۰ هزار تومان خسارت پرداخت خواهد کرد و مبلغ ۴۰۰ هزار تومان فرانشیز از خسارت پرداختی کسر می‌شود.

مورد دیگری هم در بیمه تکمیلی انفرادی وجود دارد که با نام دوره انتظار شناخته می‌شود. دوره انتظار برای زمانی است که تعهدات بیمه درمان قابل اجرا نخواهد بود.

این دوره برای خسارت‌های برخی از بیماری‌ها و درمان‌ها در نظر گرفته شده است. به این معنا که اگر پوشش‌ها در بیمه مشمول دوره انتظار شوند، بیمه‌گر هیچگونه تعهدی تا پایان دوره انتظار ندارد. بارداری و برخی از جراحی‌های عمومی، دوره انتظار دارند که هر کدام با توجه به شرایط شرکت بیمه‌گر می‌توانند بین چند روز تا چند ماه دوره انتظار داشته باشند.

استعلام قیمت و حق بیمه تکمیلی درمان

به غیر از تعرفه‌ها و طرح‌های گوناگون شرکت‌های بیمه‌گزار، عوامل گوناگونی در تعیین قیمت و استعلام بیمه تکمیلی درمان به شرح زیر تاثیرگذارند:

1. سقف تعهدات و پوشش‌های بیمه‌ای انتخابی: هرچه پوشش‌ها و تعهدات بیمه‌ای بیشتری در طرح بیمه تکمیلی درمان انتخاب گردد، به مراتب هزینه بیمه درمان تکمیلی نیز بالاتر خواهد بود.

2. سن بیمه‌گزار: سن بیمه گزار در تعیین میزان حق بیمه درمان تکمیلی تاثیرگذار است. معمولا شرکت‌های بیمه‌ای دسته بندی‌های سنی گوناگون با حق بیمه‌های معین برای هر یک در نظر می‌گیرند.

3. تعداد بیمه‌گزاران: در بیمه تکمیلی گروهی، تعداد متقاضیان بیمه‌ای از تعداد معینی که فراتر رود؛ مبلغ حق بیمه درمان تکمیلی کاهش خواهد یافت.

 

بیمه تکمیلی انفرادی در بیمه دات کام

همه افراد برای اینکه خدمات بهتری از بیمه‌های درمان دریافت کنند، در کنار بیمه‌های پایه، به بیمه تکمیلی هم روی آورده‌اند. زیرا این بیمه نامه هزینه‌های مازاد درمان را جبران خسارت خواهد کرد. برای اینکه بهترین بیمه تکمیلی انفرادی یا سایر طرح‌ها را با توجه به مقایسه و استعلام خریداری کنید، کافی است که به سامانه آنلاین خرید بیمه دات کام مراجعه کنید. بیمه دات کام (https://bimeh.com/) یکی از سامانه‌های آنلاین بیمه است که شرایط استعلام، مقایسه و خرید بیمه را فراهم کرده است. در حقیقت تمام پوشش‌های بیمه‌ای در شرکت‌های بیمه ارائه نمی‌شوند و برای اینکه بتوانید پوشش‌ها را مقایسه و استعلام کنید توصیه می‌کنیم که از سامانه بیمه دات کام بهره‌مند شوید تا در زمان کوتاهی شرایط خرید پوشش‌ها برای شما فراهم شود.

 

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.