کد خبر : 35781 / /
/

لوازم یدکی دهکردی ( تفاوت کلیک تایلندی و واریو اندونزی )

خیلی از دوستان تفاوت بین کلیک و واریو رو نمی دانند و تفاوت مدل های 150 و 125 براشون قابل تشخیص نیست، موتور سیکلت های هوندایی که می بینیم یا ساخت کشور اندونزی یا تایلندن و به طور مستقیم در ژاپن ساخته نمی شوند.

لوازم یدکی دهکردی ( تفاوت کلیک تایلندی و واریو اندونزی )

 

مقایسه کلیک و واریو (لوازم یدکی دهکردی)

 

انجین(موتوری):

هر دو نوع موتور سیکلت 125cc بوده و از نوع اسکوتر هستند و موتور هر دو از نوع ضربه ای تک سیلندر می باشد،حداکثر توان واریو 10.8 و کلیک 10.9 و حداکثر گشتاور واریو 10.8 و کلیک 11.2 و هر دو تک سیلندر بوده و سیستم کلاچ هر دو اتوماتیک می باشد.

شاسی و سیستم تعلیق:

شاسی و سیستم هر دو از نوع چنگال تلسکوپی بوده،سیستم تعلیق عقب واریو از نوع بازوی چرخشی و کلیک از نوع نوسان واحد می باشد.

 

ترمز:

ترمز بالا کلیک

 

نوع ترمز جلوی واریو از نوع ترمز دیسکی بوده و در کلیک تک دیسک ولی در سیستم ترمز عقب هر دو از سیستم ترمز درام ترمز استفاده می کنن و هر دوی آن ها فاقد سیستم ترمز ضد قفل (ABS) می باشند

چرخ و لاستیک:

لاستیک اصلی کلیک

هر دو آن ها از لاستیک های tubeless استفاده می کنن.

ابعاد:

طول کلی واریو 1919 میلی متر و کلیک 1921 میلی متر،عرض واریو 679 میلی متر و کلیک 683 میلی متر و ارتفاع واریو 1062 میلی متر و کلیک 1096 میلی متر،وزن واریو 111 کیلوگرم و کلیک 106 کیلو گرم می باشد و فاصله بین دو محور در هر دو موتور سیکلت 1280 میلی متر می باشد.

برق:

نوع باتری در هر دو از نوع mf بوده و ولتاژ باطری یکسانی(12A) دارند،نوع چراغ به کار رفته در هردو از نوع LED می باشد.

امکانات:

هر دو دارای سرعت سنج،RPM متر،کیلومتر شمار ذیجیتال می باشند و هر دوی آن ها دارای سنسور جک سیستم آیدیلینگ  استارت می باشند.

 

خیلی از دوستان تفاوت بین کلیک و واریو رو نمی دانند و تفاوت مدل های 150 و 125 براشون قابل تشخیص نیست، موتور سیکلت های هوندایی که می بینیم یا ساخت کشور اندونزی یا تایلندن و به طور مستقیم در ژاپن ساخته نمی شوند.

دو مدل هوندا یا به اصطلاح کلیک توی بازار وجود داره، یه نمونه هوندا کلیک هستش که ساخت کشور تایلند بوده و دیگری هوندا واریو می باشد که ساخت کشور اندونزی بوده که بعضی  دوستا به اشتباه به این دو کلیک می گویند.

و قابل ذکر است این دو مدل در دو حجم 125 سی سی و 150 سی سی تولید شده پس در نتیجه چهار مدل شد، که کلیک 125 در سال 95 وارد بازار شده و یک سال بعد  کلیک 150 به همراه واریو 150 و دو الی سه سال بعد شاهد ورود واریو 125 شدیم.

نکته: قابل توجه دوستان فعلا در حال حاضر که این مقاله را مطالعه می کنید کلیک 125 دیگه وارد نمی شود ولی در بازار کلیک 150، واریو 150 و ورایو 125 در بازار موجوده البته نمونه های کار کرده و قدیمی تر کلیک 125 در بازار موجود و خرید و فروش می شود.

واریو 150 و کلیک در یک سری قسممت ها با یکدیگر تفاوت دارن در قسمت موتوری (انجین) یکی هستن ولی ترمز و سیستم تعلیق آن ها با یکدیگر تفاوت دارد و مقداری هم از جهت ظاهری متفاوت هستن که در ادامه مقاله به همه ی آن ها اشاره می کنیم.

طراحی کلیک و واریو 150:

این موتور سیکلت ها با این وجود که طراحی آن ها متعلق به 5 الی 6 سال پیش می باشد ولی به خاطر طراحی زیبا و ظاهری هجومی به آن لقب سامرایی دادن.

در طراحی ظاهری این دو موتور سیکلت بیش از 90 درصد به هم شباهت دارند و فقط در یک سری قسمت های جزئی با یکدیگر تفاوت ریزی دارند مانند استیکر کشی، پلاک جلو و معمولا در موتور های تولید شده اندونزی جای پلاک طراحی شده، جا پایی ها و … و زیاد حائز اهمیت نیستش که بخوایم دربارش صحبت کنیم .

این موتور ها همنطور که می دونید به سبک اسکوتر هستن و طول این دو موتور سیکلت 1920 و عرض 680 و با ارتفاع 1280 میلی متر می باشد .

چراغ های کلیک 150:

نور بالا و نور پایین آن به صورت جداگانه طراحی شده در حالی که راهنماها و دی لایت در قسمت بالایی به صورت دخلی طراحی شده شکلی کاملا زیبا داره و که شکل و ظاهر هجومی به موتور می ده و بیشتر به همین دلیل به این موتور سیکلت لقب سامورایی رو دادن.

در قسمت عقب مورد خاصی نیستش جز این که بر خلاف راهنما های جلو راهنما های عقب به صورت جداگانه طراحی شدن، و نکته ای که قابل ذکر کردن هستش این است که تمام نورهای استفاده شده در آن ال ای دی می باشد که سبب پرتاب نور و وضوح نور عالی به آن بخشیده.

برسی فرمان Click 150i:

فرمان کلیک

فرمان این موتو رسیکلت لوله ای ساده بوده که فلاپ های جلوی آن تا حد خوبی آن را پوشانده، آیدیلینگ استاپ موتور سیکلت در قسمت راست و پایین تر از دکمه استارت آن قرار دارد که سمت چپ آن هم کلیدهای تعویض نور پایین به بالا، بوق و راهنما قابل مشاهده است.

کیلومتر کلیک 150i:

این موتو رسیکلت مجهز به یک کیلومتر دیجیتالی می باشد که می توانید اطلاعات مهم رو از داخل ناحیه مستطیلی آن ببینید، و اطلاعاتی مانند چراغ هشدار های موتور رو می تونید در قسمت بالای کیلیومتر ببینید، دو دوکممه هم در پایین کیلومتر وجود دارد که می توانید با آن ها تنظیمات کیلومتر را انجام دهید.

کی لس:

click 150i از سیستمی به اسم کی لس استفاده می کند که نیازی به سوئیچ ندارد و می توان بدون داشتن کلید و فقط با در دست داشتن ریموت آن با نزدیک شدن به موتور سیکلت می توانید آن را روشن یا خاموش کنید و جالب است بدانید که کلیک به صورت فابریک خودش به دزدگیر مجهز هستش.

نکته: نکته ای که قابل ذکر است تفاوت در تعداد ریموت های کلیک و واریو می باشد که کلیک دارای یک ریموت و واریو دارای دو ریموت می باشد.

فضای جلوی پا:

از آن جایی که می دانید کلیک از اسکوتر های سایز کوچک است که به همین دلیل از فضای خوبی در قسمت جلوی پا بهرمند نیست و احتمال برخورد زانوهای شما با فلاپ های جلوی پا اگر قد شما بیشتر از 180 است می باشد که این امر خودش را در هنگام ترمز کردن نشان می دهد، پس به شما پیشنهاد می کنیم که هنگام خرید به این مسئله توجه داشته باشید.

در چپ و راست داشبورد آن هم فضاهایی برای نگهداری وسایل طراحی شده است و بین آن ها هم یک گیره برای آویزان کردن وسایل وجود درد که در بعضی مواقع کاردبرد بسیار مفیدی دارد.

کلیک بر خلاف بیشتر اسکوتر های موجود در بازار که که از پرت USB بهرمند هستند کلیک فاقد آن است، و تنها دلیل نداشتن این آپشن نبودن این آیتم در زمان ساخت این موتور سیکلت می باشد، ولی این پورت ها به صورت آماده در بازار قابل تهیه هستن.

نکته: نکته دیگری که در تفاوت کلیک و واریو می توان نام برد تفاوت آن ها در قسمت کف پایی می باشد که کف پایی کلی پلاستیکی و کف پایی واریو فلزی می باشد.

زین کلیک:

زین کلیک از کیفیت خیلی خوبی  برخوردار است که فضای مناسبی را در اختیار سر نشین قرار می دهد و دستگیره ی فلزی در پشت آن طراحی شده برای تعادل فرد ترک نشی، زین کلیک دارای ارتفاع 77 سانتی متر است و این ارتفاع یک ارتفاع استاندارد است که مناسب برای افراد میان قد و خانم طزاحی شد است.

نکته: در قسمت زین می توان به یک تفاوت دیگر موتور سیکلت کلیک و واریو اشاره کرد و باید دانست که زین کلیک بدون الگو و طرح می باشد و لی زین واریو دارای الگو وطرحی نقطه نقطه ای یا سوزن سوزنیه.

قسمت زیر زین:

قسمت زیر زین کلیک فضای 18 لیتری دارد که کلاه کاسکتی بدون فک را در خود جای می دهد و کاملا به تناسب ابعاد موتور  سیکلت کاملا طبیعی است، ظرفیت سوخت کلیک برای سوخت گیری 5.5 لیتر است که مخزن آن در قسمت انتهایی زین قرار دارد.

مشخصات فنی کلیک و واریو:

انجین:

قبل از هر توضیحی قابل ذکر است طبق گفته های قبلی انجین کلیک و واریو شبیه به هم است، کلیک از انجینی تک سیلندر، چهار زمانه، دو سوپاپ می باشد و آرایش سوپاپ های آن به شکل تک میل می باشد و تراکم موتور آن نه و نیم به یک می باشد.

150CC حجم و قدرتی معادل 13 اسب بخار در دور هشت هزار و پونصد و حداکثر گشتاورش 13.4 در دور موتور پنج هزار می باشد قابل ذکر است که این موتور دارای قابلیت و تنکنولوژی esp می باشد که در عملکر موتور سیکلت نقش بسزایی دارد.

در کلیک از گیر بکس تسمه ای و اتومات به کار رفته، که از سیستم سوخت انژکتور برقی با مصرف سووخت عالی (صدی/2لیتر) که باز هم مصرف سوخت شما بستگی به نوع رانندگی ما دارد.

نکته ای که در سیستم سوخت رسانی کلیک می توان به آن اشاره کرد حضور تکنولوژی PGM می باشد که این سیستم با کمک سنسور هایی که داره خیلی از فرایندهای 4 زمانه موتور سیکلت را کنترل می کند که یکی از آن ها مدیریت نوع عملکرد سیستم سوخت رسانی در موتور است.

سیستم تعلیق کلیک و واریو:

کمک عقب yssکلیک

همانطور که از قبل گفتیم سیستم و ظاهر دو موتور سیکلت کلیک و واریو تقریبا یکی است و یکسری تفاوت ریز در ظاهر و تفاوت هایی در سیستم تعلیق آن ها می باشد.

کمک فنر کلیک و واریو:

 

در سمت چپ قسمت عقب یه عدد تک کمک قرار دارد و در جلو یه جفت کمک تلسکوپی معمولی قرار دادن و جالبه که بدونید یکی از ضعف های این موتورسیکلت ها همین تک کمک عقب بودنشون هستش زیرا در حالت عادی معمولا اسکوتر ها لرزش دارن و این تک کمک بودن کلیک برای افراد سنگین وزن ایجاد مشگل می کند، لازم به ذکر است که کمک فنر کلیک از واریو باریک تر است یعنی واریو از کمک فنر قطور تری بهره می برد .

برسی لاستیک های کلیک و واریو:

 

سایز لاستیک هر دو یکسان است جلو 90/80/14 و عقب 100/80/14 می باشد و هر همانطور که مشخص است بر روی رینگ های آلمینیومی 14 اینچی هستند، که باید بدانید که برند لاستیک کلیک آی آر سی و واریو فدرال می باشد و هر دو از کیفیت عالی برخوردار هستند.

برسی سیستم ترمز واریو و کلیک:

هر دو مدل از ترمز جلو دیسکی و عقب کاسه ای هستش و هر دو از سیستم CBS بهرمند است ولی خب تفاوتشون در برند ترمز ها هستش که برند ترمز کلیک NISIN ژاپن و واریو TOKICO  ژاپن هستش که هردو کیفیتشون یکی هستش، و در کل هر دو دارای ترمز های با کیفی یکسان و به تناسب وزنشون قابل اعتماد است.

قیمت واریو و کلیک150:

قیمت ها را نمی توان به صورت ثابت اعلام کرد به دلیل نوسانات قیمت ولی در حال حاضر قیمت تقریبی آن ها حدودا 200 میلیون تومان می باشد.

نتیجه گیری:

در نهایت می توان نتیجه گرفت که این دو موتور سیکلت موتور های موفقی نه تنها در بازار ایران بلکه در بازار های جهانی می باشد، ولی با این وجود معایبی دارند که می توان به سیستم تعلیق که بزرگ ترین عامل آن تک کمک بودن آن ها در عقب  است که لرزش موتور سیکلت را برای سوار و سرنشین زیاد می کند به خصوص زمانی که وزن سر نشینان زیاد باشد می تواند در کنترل آن مشگل ایجاد کند.

توی رنج قیمتی 100 تومن به بالا کلیک رقیب کم نداشته و رقبای زیادی از جمله SYM ولی بهترین گزینه برای خرید توی این رنج قیمتی کلیک هستش زیرا که قطعاتش به سادگی در بازار یافت می شوند.

 

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.