کد خبر : 39026 / /
/

کالابرگ | کالابرگ دولت رئیسی

تصمیم جدید دولت درباره رقم جدید کالابرگ | شارژ 2 میلیون 120هزار تومان کالابرگ برای این خانوارها از اول خرداد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: به‌دنبال توسعه بحث کالابرگ الکترونیک هستیم تا هم بتوانیم به مهار تورم کمک و مشوق‌ها را اعمال کنیم.

تصمیم جدید دولت درباره رقم جدید کالابرگ | شارژ 2 میلیون 120هزار تومان کالابرگ برای این خانوارها از اول خرداد

کالابرگ | وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: به‌دنبال توسعه بحث کالابرگالکترونیک هستیم تا هم بتوانیم به مهار تورم کمک و مشوق‌ها را اعمال کنیم بحث  کالابرگ الکترونیک و یا کوپن در سال‌های اخیر بارها در جریان اصلاح یارانه‌های پنهان و یا حمایت از مردم جهت تامین کالاهای اساسی مطرح شده اما هیچ گاه به نتیجه نرسیده است.​مردم می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های موجود ۱۰ قلم کالای اساسی پیش‌بینی شده در این طرح کالابرگ به ارزش ۵۳۰ هزار تومان را خریداری کنند. آخرین اخبار در مورد کالابرگ را در خبر آزاد بخوانید

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: به‌دنبال توسعه بحث کالابرگ الکترونیک هستیم تا هم بتوانیم به مهار تورم کمک و مشوق‌ها را اعمال کنیم.

سید صولت مرتضوی در جمع خبرنگاران با اشاره به ایجاد سالی یک میلیون شغل بر اساس وعده دولت، گفت: امسال هم حتما این یک میلیون شغل را خواهیم داشت.

وی ابراز امیدواری کرد، با همکاری و همراهی دستگاه‌ها به خصوص بانک‌های عامل و کمک در حوزه سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی و اهرم سرمایه‌های خرد، بتوانیم به این هدفگذاری‌ها هم برسیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تغییر میزان یارانه افزود: یک تصمیم باید قطعی و نهایی شود تا ما بتوانیم آن را اعلام کنیم؛ به دنبال توسعه بحث کالابرگ الکترونیکی هستیم تا هم بتوانیم به مهار تورم کمک کنیم تا هم مشوق‌ها را اعمال کنیم.

مرتضوی با بیان اینکه صندوق های بازنشستگی تصمیم‌های خوبی درباره بیمه تکمیلی این قشر داشته اند، گفت: یکی از مشکلات بازنشستگان کشوری این بود که در حوزه بیمه تکمیلی مشکلاتی با شرکت بیمه گر داشتند که قرار شد تغییراتی در این زمینه ایجاد شود.

وی ادامه داد: درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی نیز در تلاش هستیم که منابع و شرح خدمات این بخش را افزایش دهیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در حوزه کمک به مددجویان سازمان بهزیستی نیز بر اساس پیشنهاداتی که دولت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ داشت، خوشبختانه مستمری مددجویان بهزیستی کشور افزایش ۴۰ درصدی خواهد داشت.

مرتضوی درباره اینکه آیا برنامه‌ای برای ادغام صندوق های بازنشستگی در یکدیگر وجود دارد، بیان کرد: این موضوع در دست بررسی است اما هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم چراکه هر کدام شرایط خاص خود را دارند.

وی همچنین درباره بیمه فعالان گردشگری و صنایع دستی یادآور شد: ما همواره از افزایش تعداد متقاضیان بیمه هستند استقبال می کنیم و متناسب با یارانه‌ای که در اختیار داریم نسبت به افزایش بیمه گذاران اقدام خواهیم کرد./خبرآنلاین

کالابرگ

امکان خرید اعتباری ماه بعد با واریز کالابرگ خرداد

به گزارش همشهری آنلاین، هادی کاشف مجری طرح کالابرگ الکترونیک و مدیرعامل شرکت خدمات فناوری اطلاعات رفاه ایرانیان(فارا) با اعلام واریز یارانه خرداد ماه به حساب سرپرستان خانوار و شارژ اعتبار خرید کالابرگ الکترونیکی، گفت: یارانه بگیران از امروز می توانند از اعتبار یارانه در قالب کالابرگ الکترونیکی اقلام اساسی خود را خرید کنند.

وی افزود: همچنین چنانچه سرپرستان خانوار در ماه گذشته از کالابرگ الکترونیکی استفاده نکرده باشند، رقم کامل یارانه برایشان قابل برداشت است و در صورت استفاده به همان میزان از یارانه خانوار کسر شده و باقی مانده مبلغ به حساب سرپرست خانوار واریز می شود.

وی همچنین اظهار کرد: در قالب این طرح بالغ بر ۵۰ هزار فروشگاه در سرتاسر کشور به این سامانه متصل شده‌اند که برنامه شرکت فارا رساندن تعداد فروشگاه‌های ارائه دهنده خرید اعتباری به بیش از ۶۰ هزار فروشگاه تا پایان خرداد ماه سال جاری است.

مدیرعامل فارا افزود: سرپرستان خانوار از طریق اپلیکیشن «شما» می توانند ریز تراکنش‌های خرید خود از طریق کالابرگ را مشاهده کنند.

بنابر اعلام روابط عمومی فارا؛ یادآور می شود طرح کالابرگ الکترونیک به صورت ملّی و در سراسر کشور اجرا می شود. در این طرح، اعتبار کلیه خانوارهای یارانه‌بگیر شارژ شده و آنان می‌توانند یک ماه زودتر از دریافت یارانه نقدی، با کارت بانکی سرپرست خانوار از این اعتبار جهت خرید ۱۰ قلم کالای اساسی مشمول طرح ملّی کالابرگ الکترونیک استفاده کنند.

لازم به ذکر است که شرکت خدمات فناوری اطلاعات رفاه ایرانیان (فارا) مجری طرح ملی کالابرگ الکترونیکی در کشور است.

 کالابرگ گوشت و مرغ در راه است؟

رئیس کمیته دامپروری کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: یکی از اقداماتی که می‌توانند خدمتی بزرگ به مصرف کنندگان باشد توزیع کالابرگ الکترونیکی است و می‌تواند راه نجات بازار گوشت مرغ باشد.

احد آزادی خواه عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص افزایش قیمت و کمبود گوشت مرغ در بازار، گفت:  موضوع مرغ اخیرا به یک چالش تبدیل شده دارای سه سرفصل آنالیز قیمت، حمایت دولت و تنظیم بازار است.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه به همان میزان که موظف هستیم از حقوق مصرف کنندگان حمایت داشته باشیم باید شرایط تولید و ایجاد انگیزه برای تولید کنندگان را نیز فراهم کنیم، ادامه داد: به دلیل تحمل زیان سنگین از سوی مرغداران طی دوره های گذشته امروز انگیزه تولید آنها کاهش پیدا کرده و باید این زیان آنها در قالب تسهیلات ارزان قیمت و یا یارانه جبران شود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در شرایطی که هزینه بیمه و دستمزد کارگران افزایش پیدا کرده و نهاده‌های دامی با نرخ ارز آزاد در اختیار مرغداران قرار می‌گیرد باید قیمت گوشت مرغ نیز با تناسبی معقول افزایش پیدا کند و این واقعیت را نمی‌توان کتمان کرد، عنوان کرد: برای پیشگیری از افزایش نا متعارف قیمت گوشت مرغ در بازار دولت باید یارانه‌ها و مشوق‌هایی را در اختیار تولیدکنندگان قرار دهد.

وی با بیان اینکه یکی از اقداماتی که می‌توانند خدمتی بزرگ به مصرف کنندگان باشد توزیع کالابرگ الکترونیکی است و می‌تواند راه نجات بازار گوشت و مرغ باشد ادامه داد: در حال حاضر جوجه ریزی در واحدهای مرغداری کاهش پیدا کرده و این موضوع نشان دهنده کاهش قدرت خرید مردم است . با توزیع کالابرگ الکترونیکی گوشت مرغ در اختیار دهک‌های پایین قرار می‌گیرد و تولیدکننده نیز آسیب نمی‌بیند.

آزادی خواه با تاکید بر اینکه به منظور تنظیم بازار گوشت مرغ درحال‌حاضر شرکت‌هایی مانند پشتیبانی امور دام ورود کنند و با توزیع گوشت مرغ از محل ذخایر استراتژیک مانع از بروز کمبود در بازار شوند، عنوان کرد: در مقاطعی از سال که مرغ روی دست مرغداران باقی می‌ماند باید شرکت پشتیبانی امور دام محصول مازاد نیاز بازار را خریداری کند و در چنین شرایطی در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد.

رئیس کمیته دامپروری کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد:  با لحاظ سه متغیر آنالیز قیمت، حمایت دولت و تنظیم بازار در طول سال با چالش در زمینه تامین گوشت مرغ مواجه نمی‌شویم.

وی با بیان اینکه در کمیسین کشاورزی و کمیته دامپروری، نشست‌هایی در خصوص گوشت مرغ نشست‌هایی را با حضور مسئولین مربوطه برگزار کردیم، گفت: وزارت جهاد کشاورزی، بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه، گمرک و وزارت صنعت، معدن و تجارت در زمینه تامین گوشت مرغ مسئولیت دارند. برخی از تعارض و اختلاف سلیقه‌ها باعث شد تا شاهد مشکلات در بازار گوشت مرغ باشیم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه راه حل عبور از مشکلات حوزه تولید و تامین گوشت این است که از تولید کنندگان حمایت کنیم و در کنار آن کالابرگ الکترونیکی نیز توزیع شود، عنوان کرد: بهانه دولت برای عدم توزیع کالابرگ الکترونیک فراهم نبودن زیرساخت است اما مشخص نیست چه زمانی این زیرساخت‌ها آماده می‌شود./خانه ملت

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.