سهام عدالت | سهام عدالت سود | ارزش سهام عدالت
واریز سود 600 هزارتومان سود سهام عدالت بحساب همه ؟ | عیدی 10 میلیونی دولت برای جاماندگان سهام عدالت
سرپرست مرکز فناوری اطلاعات، تحول اداری و توسعه خدمات بهزیستی گفت: ما لیست افراد محروم از سهام عدالت را به سازمان خصوصی سازی ارسال کردیم تا سهام عدالت این افراد هم صادر شود.
سود سهام عدالت | سود سهام عدالت به صورت سالیانه پرداخت می شود.پس از برگزاری مجامع عمومی ۴۹ شرکت سرمایه پذیر، دریافت سود سهام عدالت از شرکتها و مشخص شدن سود سهام عدالت قابل تقسیم بین مشمولین پرداخت می گردد. آخرین اخبار سود سهام عدالت را با هم در سایت خبرآزاد می خوانیم.
عیدی 10 میلیونی دولت برای جاماندگان سهام عدالت
سرپرست مرکز فناوری اطلاعات، تحول اداری و توسعه خدمات بهزیستی گفت: ما لیست افراد محروم از سهام عدالت را به سازمان خصوصی سازی ارسال کردیم تا سهام عدالت این افراد هم صادر شود.
چند روز قبل بود که شورایعالی اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مصوب کرد تا به سه میلیون و پانصد هزار نفر از مشمولان کمیته امداد، سازمان بهزیستی و سه دهک اول ایثارگران ۱۰ میلیون تومان سهام عدالت اختصاص یابد.
با این وجود معلوم نبود از این تعداد، چه میزان مربوط به مددجویان بهزیستی است؛ آیا با این مصوبه تمامی مددجویان بهزیستی تحت پوشش سهام عدالت قرار گرفتهاند؟
عبداله کرم زاده سرپرست مرکز فناوری اطلاعات، امنیت فضای مجازی، تحول اداری و توسعه خدمات بهزیستی در گفتوگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هنوز همه مددجویان بهزیستی تحت پوشش سهام عدالت نیستند؛ گفت: چهار میلیون و ۸۰۲ هزار و ۸۸۷ نفر از مددجویان بهزیستی سهام عدالت دارند.
کرم زاده با بیان اینکه دو میلیون و چهارصد و هفتاد و دو هزار نفر هنوز هیچگونه سهمی از سهام عدالت ندارند؛ گفت: ما لیست این افراد محروم از سهام عدالت را به سازمان خصوصی سازی ارسال کردیم تا سهام عدالت این افراد هم صادر شود. به طور کلی ما ۷ میلیون ۲۵۶ هزار و ۷۴۰ نفر تحت پوشش بهزیستی قرار دارند.
وی با اشاره به مصوبه اخیر شورایعالی اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی گفت: هنوز سازمان خصوصی سازی به ما نگفته است که چه تعداد از این سه میلیون و پانصد هزار نفر از جمله مددجویان بهزیستی هستند.
سرپرست مرکز فناوری اطلاعات، تحول اداری و توسعه خدمات بهزیستی خاطر نشان کرد: به افرادی که پیش از این سهام عدالت داشتهاند سهام یک میلیونی تعلق داده شده است؛ ممکن است بخشی از این افراد که به تازگی سهام عدالت گرفتهاند پیش از این یا سهامی نداشته و یا سهام ۵۰۰ هزار تومانی را در اختیار داشتند که در حال حاضر به تمامی مددجویان بهزیستی که سهام عدالت دارند سهام یک میلیون تومانی داده شده است.
خبرگزاری مهر این مطلب را پیگیری خواهد کرد که چند درصد از سه میلیون و پانصد هزار نفری که به تازگی سهام عدالت خواهند گرفت؛ از مددجویان بهزیستی هستند و چه زمانی میتوان امیدوار بود که تمامی مددجویان بهزیستی از سهام عدالت بهرهمند شدهاند.
خبر مهم برای وراث؛ شرط انتقال سهام عدالت متوفیان
رئیس سازمان بورس درباره انتقال سهام مشمولان متوفیان گفت: بیش از 3.5 میلیون نفر از مشمولان سهام عدالت تاکنون فوت شده اند و انتقال سهام باید به صورت الکترونیکی صورت بگیرد. بر این اساس افراد باید به کارگزاری ها و دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنند.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار از اخذ تصمیم جدید برای تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان خبر داد.
مجید عشقی در گفتوگو با ایسنا، درمورد انتقال سهام مشمولان متوفیان توضیح داد: بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از مشمولان سهام عدالت طی سالهای گذشته فوت شدهاند و انتقال سهام باید به صورت الکترونیکی صورت بگیرد. بر این اساس دفاتر قضایی درمورد بحث سامانه و انتقال اطلاعات با مشکل مواجه شدند.
عشقی ادامه داد: به همین دلیل مصوبه تغییر داده شد و شرکتهای کارگزاری را هم وارد ماجرا شدند. بر این اساس بخش سامانهای در اختیار کارگزاری قرار میدهیم تا بتوانند این کار را انجام دهند. افراد باید به کارگزاریها و دفاتر قضایی مراجعه کنند تا کارگزاری به صورت الکترونیکی این کار را انجام دهد.
وی افزود: وراث باید گواهی انحصار ورثه را ارائه کنند تا انتقال بر اساس سهمی که مشخص شده صورت بگیرد. در سامانه درصد هر وارث مشخص میشود و انتقال قهری به صورت الکترونیکی صورت میگیرد. ساختار اواخر تغییر پیدا کرده و زیرساخت فنی آن درحال آماده شدن است.
بر اساس این گزارش، بیش از سه میلیون نفر از مشمولان سهام عدالت طی سالهای گذشته فوت شدهاند و سهام آنها پس از فرایند انحصار وراثت باید به وراث تعلق بگیرد. البته برخی از وراث نیز فوت شدهاند و همین موضوع فرایند را پیچیدهتر کرده است. برای انتقال سهام این روش پیشنهاد شده بود که وراث به صورت حضوری به دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه کنند که این روش بسیار زمانبر بود. بنابراین قرار شد این فرایند به صورت الکترونیکی و با همکاری شرکت سپردهگذاری مرکزی و قوه قضاییه تا شهریورماه انجام شود. اما به نظر میرسد قوه قضاییه در ارسال اطلاعات به سپردهگذاری کمی از برنامه عقب است.
واریزی سود سهام عدالت میلیونی تا آخر سال
مرحله نخست پرداخت سود سهام عدالت سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند سال ۱۴۰۰ اواخر آذرماه امسال به حساب ۴۳ میلیون و ۷۴۰ هزار سهامدار عدالت واریز شد و قرار بود مرحله دوم پرداخت سود نیز تا پایان سال انجام شود. اما با عبور از نیمه نخست اسفندماه، هنوز از واریز باقیمانده سود سهام عدالت خبری نیست.
مرحله نخست پرداخت سود سهام عدالت سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند سال ۱۴۰۰ اواخر آذرماه امسال به حساب ۴۳ میلیون و ۷۴۰ هزار سهامدار عدالت واریز شد و قرار بود مرحله دوم پرداخت سود نیز تا پایان سال انجام شود. اما با عبور از نیمه نخست اسفندماه، هنوز از واریز باقیمانده سود سهام عدالت خبری نیست.
چرا سود سهام عدالت پرداخت نشد؟
در مرحله نخست واریز سود سهامداران سبد عدالت، دارندگان سهام ۴۵۲هزار تومانی، ۴۹۲ هزار تومانی و ۵۳۲ هزار تومانی به ترتیب ۵۱۰ هزار تومان، ۵۵۵ هزار تومان و ۶۰۰ هزار تومان و افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی سهام عدالت در اختیار داشتند، مبلغ یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان سود علیالحساب دریافت کردند.
قرار بود مرحله دوم سود سهام عدالت هم تا پایان امسال واریز شود اما هنوز خبری از پرداخت سود نیست.
واریز مرحله دوم سود سهام عدالت در انتظار ۳ شرکت
آخرین خبرها حاکی از آن است که با وجود پیگیریهای سازمان بورس و شرکت سپردهگذاری مرکزی، ۳ شرکت بیش از ۱۵.۲ همت از سود سهامداران عدالت را به حساب سمات واریز نکردهاند تا واریز مرحله دوم سود سهام عدالت تا پایان اسفندماه امسال در هالهای از ابهام قرار داشته باشد.
بررسیها نشان میدهد که شرکتهای فولاد مبارکه اصفهان، صنایع پتروشیمی خلیج فارس و پالایش نفت بندرعباس به همراه چند شرکت دیگر بخشی از سود سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه سال ۱۴۰۰ خود را به حساب شرکت سپردهگذاری مرکزی واریز نکردهاند.
بیشترین سود نقدی پرداخت نشده به سه شرکت فولاد مبارکه اصفهان، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پالایش نفت بندرعباس بازمیگردد که به ترتیب مبلغی بالغ بر ۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان، ۶ هزار میلیارد تومان و یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است. به طوری که در مجموع از ۱۹ هزار میلیارد تومان سودی که هنوز پرداخت نشده، ۱۵.۲ میلیارد تومان مربوط به سه شرکت مذکور است./سنا
خاندوزی در پاسخ به پرسشی درباره حذف قرعهکشی خودرو و پیشبینی برای تولید خودرو و عرضه آن در سال آینده، گفت: تمام تلاش دولت در یک سال گذشته این بود با افزایش عرضه خودرو، عقب ماندگی سنوات قبل را جبران کند. در سال جاری یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو تولید شد که این رقم سال آینده به یک میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه افزایش مییابد. با افزایش تولید و واردات خودرو، عرضه سال آینده بهبود مییابد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره اختصاص سهام عدالت به جاماندگان و پرداخت مرحله دوم سود سهام عدالت اظهار کرد: برای اختصاص سهام عدالت به افراد زیر پوشش نهادهای حمایتی مصوبهای داشتیم اما مجلس اصرار داشت که به جای هیئت وزیران باید در شورای اصل ۴۴ مصوب شود. امروز عصر جلسه هیئت عالی با هدف بررسی تخصیص سهام عدالت به این قشر برگزار میشود که امیدواریم تا ۲۹ اسفند اجرایی شود.
خاندوزی ادامه داد: از ۳۶ شرکتی که در حوزه سهام عدالت مداخله دارند، بیشتر شرکتها در مرحله دوم همکاری لازم را انجام دادند، غیر از چند شرکت معدود مثل فولاد مبارکه و هولدینگ خلیج فارس که امیدواریم جمعبندیها زودتر به پایان برسد و سود واریز شود./ ایسنا
آزادسازی سهام عدالت به کجا رسید؟
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار آخرین وضعیت آزادسازی سهام عدالت را تشریح کرد.
مجید عشقی با بیان اینکه هنوز درمورد سهام عدالت تصمیمگیری نهایی نشده است، توضیح داد: باید مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی برگزار شود. امکان برگزاری این مجامع با حضور یک تا دو درصد سهامداران وجود ندارد، زیرا مجمع رسمیت نخواهد یافت. سال ۱۳۹۹ هم با همین معضل مواجه شد. مجامع تشکیل شد اما ۰.۰۱ درصد سهامداران در مجامع شرکت کردند. البته بر اساس قانون تجارت نوبت دوم مجمع با هر تعداد سهامدار برگزار خواهد شد اما از نظر محتوایی مشارکتی وجود ندارد.
وی ادامه داد: هرکدام از شرکتهای سرمایهگذاری استانی مقیاس بزرگ و ارزش بازار زیادی دارند. باید یک فرمولی وجود داشته باشد که میزان مشارکت مردم در مجامع شرکتها افزایش پیدا کند. بعد از برگزاری مجامع هیات مدیرهها باید تعیین تکلیف شوند و تغییر کنند. حل این معضل زمان برده است و اگر برطرف شود بعد از برگزاری مجامع نمادها بازگشایی خواهند شد.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: در این راستا هم سازوکاری درحال بررسی است که طبق آن مشمول سهام عدالت قادر باشد نمایندگی حضور در مجمع را به شخص دیگری از جمله شخص حقیقی یا حقوقی بدهد.
عشقی با بیان اینکه منظور از آزادسازی سهام عدالت این است که سهام دیگر دست دولت نیست، عنوان کرد: اقساط سهام عدالت به صورت کامل به دولت پرداخت شده است. این سهام در وثیقه کسی نیست اما امکان فروش آن وجود ندارد. اگر امکان فروش سهام عدالت را برای همه فراهم کنیم با توجه به تعدد سهامداران و ریز بودن سهمها روی ۳۵ شرکت بورسی سهام عدالت فشار فروش سنگینی وارد خواهد شد.
وی تاکید کرد: درحالی که فلسفه سهام عدالت فروش نیست بلکه استفاده بلندمدت از منافع این سهام است. منافع مالکیت و مدیریت سهم دست مردم است. سهامداران مستقیم میتوانند شخصا در مجامع شرکت کنند. در واقع همه منافع سهامداری را دارند فقط نمیتوانند سهام خود را بفروشند.
عشقی درمورد امکان فروش سهام عدالت نیز گفت: باید با توجه به شرایط بازار تصمیم گرفته شود که درصدی از سهام عدالت امکان فروش داشته باشد. شرایط بازار یک دلیل است، اگر قرار باشد امکان فروش سهام عدالت فراهم شود، سهامداران بزرگ آن را میخرند و سهام از دست مردم خارج می شود. در ابلاغیههای مقام معظم رهبری هم تاکید جدی روی بحث نگهداری سهام وجود دارد. ممکن است به مرور بحث فروش هم رخ دهد.
وی همچنین درمورد آخرین تصمیمگیری درمورد ۱۳ شرکت غیربورسی سهام عدالت عنوان کرد: سازمان خصوصی متولی تشکیل هلدینگ ۱۳ شرکت غیربورسی سهام عدالت است. البته اخیرا این تصمیم گرفته شد که از ۱۳ شرکت، شرکتهایی که شرایطش را دارند در بورس یا فرابورس پذیرش شوند و شرکتهای باقی مانده به هلدینگ تبدیل شوند.