استقلال ۱ - ۰ فولاد/ گل اول استقلال به فولاد توسط مهدی مهدیپور

استقلال انتقام جامحذفی را از نکونام گرفت/ آبیها کماکان صدرشین لیگ
استقلال انتقام جامحذفی را از نکونام گرفت
تیم فوتبال استقلال در جریان هفته دوازدهم لیگ برتر فولاد را یک بر صفر شکست داد.
به گزارش ایسنا، در جریان هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال ایران، تیم فوتبال استقلال چهارشنبه شب از ساعت ۱۸ در ورزشگاه آزادی میزبان فولاد بود که این دیدار در نهایت با برتری یک بر صفر استقلال به پایان رسید.
تک گل استقلال را در این دیدار مهدی مهدیپور در دقیقه ۵۹ به ثمر رساند.
در ۱۵ دقیقه نخست این دیدار بازی درگیرانه را از دو تیم شاهد بودیم اما استقلالیها یکی دو فرصت نصف و نیمه به دست آورند. در دقیقه ۱۱ امیرحسین حسینزاده از سمت راست توپ را روی دروازه فولاد ارسال کرد و در ادامه ضربه سر مهدیپور از بالای دروازه به اوت رفت.
در دقیقه ۲۴ روی یک پاس در عمق پرییرا با حسینی تک به تک شد اما شوت این بازیکن را دروازهبان استقلال برگرداند. در ادامه روی ارسال مهدیپور، توپ روی دروازه آرمان رمضانی پایین آمد اما مهاجم استقلال نتوانست از این فرصت استفاده کند.
در آغاز نیمه دوم این دیدار، باز هم دو تیم محتاط کار را از سر گرفتند اما شاگردان مجیدی روی یک خلافیت فردی به گل رسیدند. در دقیق ۵۹، مهدی مهدیپور از پشت محوطه جریمه فولاد به توپ رسید و با یک شوت پای راست زیبا دروازه فولاد را باز کرد.
دردقیقه ۷۱، شاگردان نکونام روی یک ضربه ایستگاهی فرصت خوبی برای باز کردن دروازه استقلال داشتند اما از این فرصت به خوبی استفاده نشد. ارسال پرییرا مستقیم به حسینی رسید و او توپ را برگرداند و در ادامه بوحمدان در مقابل دروازه توپ را به اوت زد.
در دقیقه ۸۴ امیر حسین حسینزاده فرصت خوبی داشت تا با دروازهبان فولاد تک به تک شود اما با خطای مهران موسوی نقش بر زمین شد. روی این صحنه داور بازیکن فولاد را با کارت قرمز مستقیم از زمین اخراج کرد. در ادامه استقلالیها هم نتوانستند از این فرصت به خوبی بهره ببرند.
ترکیب استقلال: سید حسین حسینی، محمدحسین مرادمند، سیاوش یزدانی، عارف آقاسی، زبیر نیک نفس(۷۸ روزبه چشمی)، مهدی مهدیپور، جعفر سلمانی، امیر حسین حسینزاده، آرمان رمضانی(۵۹ رضا آذری) ، کوین یامگا و رودی ژستد.
ترکیب فولاد: احسان مرادیان، میلاد بدرقه(۷۷ وحید حیدریه)، مهران موسوی، سینا شاهعباسی، صالح حردانی، حمید بوحمدان، محمد آبشک، محمدرضا عباسی، آیاندا پاتوسی، ساسان انصاری(۷۹ صابر حردانی) و لوسیانو پرییرا.
مهدی مهدیپور با تک گل خود مقابل تیم فولاد خوزستان، توانست پیروزی سه امتیازی برای آبیپوشان به همراه آورد و باعث خوشحالی همتیمیهایش شود.
به گزارش ایسنا، در چارچوب هفته دوازدهم رقابتهای لیگ برتر، دو تیم استقلال و فولاد به مصاف هم رفتند که این بازی در پایان با برتری یک بر صفر آبیپوشان پایتخت به پایان رسید.
مهدی مهدیپور در دقیقه ۵۹ بازی، موفق شد با شوتی از راه دور دروازه تیم فولاد را باز کند. ضربه دیدنی مهدیپور خوشحالی زیاد کادر فنی استقلال را در پی داشت و بازیکنان استقلال پس از این گل، حلقه شادی ایجاد کردند.
فرهاد مجیدی و جواد نکونام در جریان نیمه دوم بازی، به طور مداوم کنار خط حضور داشتند و سرمربی آبیها باتوجه به این که تیمش یک گل از حریف جلوتر بود، تلاش زیادی داشت تا بتواند بازی را مدیریت کند.
در دقیقه ۶۵ بازی، عارف آقاسی با برخورد به بازیکن فولاد نقش زمین شد و باعث شد تا کادر پزشکی استقلال به زیمن بیاید و او را با برانکارد به بیرون زمین ببرد.
آبیپوشان پایتخت در دقایق پایانی بازی، سعی کردند با توجه به برتری یک گله نسبت به حریف خود، بازی را مدیریت و نتیجه این دیدار را حفظ کنند. در این بین فولادیها و شاگردان نکونام در این دقایق هیجان زیادی برای جبران نتیجه داشتند.
در دقیقه ۸۴ بازی، سینا شاه عباسی با خطا روی امیرحسین حسینزاده، با دریافت کارت قرمز مستفیم از زمین مسابقه اخراج شد. این تصمیم داور اعتراض شدید جواد نکونام را در پی داشت.
با سوت داور به نشانه پایان بازی، شور و شوق خاصی اردوی آبیپوشان را فرا گرفت و شاگردان مجیدی با خوشحالی زمین مسابقه را ترک کردند. استقلال با پیروزی در این بازی موفق شد با ۲۸ امتیاز در صدر جدول رقابتهای لیگ برتر باقی بماند و با توجه به شکست ۳ بر یک آلومینیوم اراک مقابل صنعت نفت آبادان، تنها تیم شکست نخورده این مسابقات تا اینجای کار باشد./ ایسنا