کد خبر : 23353 / /
/

قیمت برنج | قیمت برنج ایرانی

قیمت جدید برنج و گوشت اعلام شد | وضعیت آشفته بازار مردم را عصبی کرد

گزارش‌های میدانی نشان می‌دهد بازار کالاهای اساسی در رکود عجیبی به‌سر می‌برند؛ به طوری که قدرت خرید مردم در خیلی از کالاها از جمله برنج و گوشت کاهش یافته است.

قیمت جدید برنج و گوشت اعلام شد | وضعیت آشفته بازار مردم را عصبی کرد

قیمت برنج همواره مانند قیمت گوشت و ... برای اکثر مردم جامعه مهم است زیرا  امروزه برنج وعده غذایی اصلی بیش از نیمی از جمعیت کره زمین می باشد. قیمت برنج ها وابسته به کشت در کشور های مختلف، از قیمت مختلف نیز برخوردارند. قیمت برنج ایرانی نسبت به برنج های دیگر گران قیمت تر می باشند. قیمت برنج هم مانند قیمت سایر کالاهای مواد غذایی ثابت نیست و افراد زیادی قیمت آن را دنبال می کنند. در سایت خبر آزاد از آخرین و جدید ترین قیمت برنج ایرانی آگاه خواهید شد.

قیمت برنج

به گزارش خبرگزاری خبر آزاد، بررسی های میدانی نشان می‌دهد که قیمت کنونی هر کیلو مرغ ۵۶ هزار تومان، سینه ۱۱۰ هزار تومان، فیله ۱۱۱ هزار تومان و ران مرغ ۵۲ هزار تومان است.

حبیب اسداله‌نژاد، نایب رییس انجمن صنفی مرغداران گوشتی درباره قیمت مرغ می‌گوید: مرغداری‌ها هر کیلو مرغ زنده را ۳۷ هزار تومان به فروش می‌رسانند و این نرخ در خرده‌فروشی‌ها نیز نباید بالاتر از ۵۵ هزار تومان باشد.

وی می‌افزاید: با توجه به اینکه نرخ مرغ زنده ۳۷ هزار تومان است، فروش آن بالاتر از کیلویی ۵۵ هزار تومان به منزله تخلف در واحدهای صنفی است. تولیدکنندگان این صنف به‌شدت در حال زیان‌دهی هستند.

قیمت برنج

قیمت برنج در بازار

بررسی قیمت‌ها در بازار نشان می‌دهد که قیمت هر کیلوگرم برنج در حدود ۸۰ تا ۱۸۰ هزار تومان قیمت دارد.

آن‌طور که از قیمت‌ها برمی‌آید، برنج هاشمی معطر درجه یک آستانه اشرفیه در بازار ۹۸ هزار تومان قیمت دارد. برنج عنبربو نیز به قیمت ۸۵ هزار تومان با فروش می‌رود.

در این میان، برنج هاشمی معطر گیلان هر کیلوگرم ۹۱ هزار تومان و برنج دم‌سیاه درجه یک ۱۳۵ هزار تومان به فروش می‌رود. در لیست قیمت‌ها نیز برنج ایرانی هاشمی به قیمت ۹۵ هزار و ۵۰۰ تومان و برنج طارم هاشمی ۱۷۴ هزار تومان دیده می‌شود.

در همین رابطه، اخیرا حسن تقی‌زاده، عضو انجمن صنفی برنج فروشان استان مازندران گفت: قیمت هر کیلوگرم برنج هاشمی و طارم درجه یک کشت اول در شمال به ۹۰ تا ۹۵ هزار تومان رسیده که نسبت به هفته‌های گذشته بین ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان کاهش را نشان می‌دهد.

تقی‌زاده توضیح داد: اکنون قیمت هر کیلوگرم برنج هاشمی و طارم درجه یک سال گذشته با قیمت ۸۰ تا ۸۵ هزار تومان از کشاورزان خریدرای و با نرخ ۹۰ تا ۹۵ هزارتومان در بازار عرضه می‌شود. همچنین قیمت هر کیلوگرم برنج سال گذشته فجر ۶۷ هزار تومان، شیرودی ۵۵ هزار تومان و ندا ۵۰ هزار تومان با احتساب ۱۰ تا ۱۵ درصد شکسته است که به ترتیب با نرخ های ۷۵ هزار تومان، ۶۲ هزار تومان و ۵۸ هزار تومان در بازار شمال کشور به فروش می رسد.

قیمت برنج ایرانی

قیمت گوشت در بازار

در این‌میان، گزارش‌ها نشان می‌دهد که در بازار هر کیلو شقه گوسفندی ۱۵۲ هزار تومان قیمت دارد. گزارش‌ها نشان می‌دهد که هر کیلوگرم راسته گوسفندی با استخوان به قیمت ۱۸۳ هزار تومان، ران گوسفندی ۱۸۹ هزار تومان و خورشتی گوسفندی ۲۸۳ هزار تومان به فروش می‌رود.

در این میان، در بازار هر کیلوگرم ران گوساله ۲۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان، خورشتی گوساله ۲۳۰ هزار و ۵۰۰ تومان و ماهیچه گوساله ۲۲۶ هزار و ۵۰۰ تومان است.

برنج ایرانی چقدر ارزان شد؟

قاسمعلی حسنی در خصوص وضعیت بازار برنج اظهار کرد:  طی روزهای گذشته قیمت هر کیلوگرم برنج با کیفیت درجه یک در شمال کشور ۱۲۰ هزار تومان بود که در روزهای اخیر کاهش ۱۰ هزار تومانی داشت و به نظر می‌رسد شاهد تداوم کاهش قیمت‌ها آن باشیم.

وی علت کاهش قیمت برنج ایرانی را در روزهای اخیر نزدیک شدن به برداشت انبوه این محصول در شمال کشور، کاهش تقاضا و رکود بازار دانست و افزود: خرید جدید برنج با کاهش قیمت روبروست.

دبیر کل اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه قیمت هر کیلوگرم برنج خارجی برحسب کیفیت در بازار بین ۲۴ تا ۳۸ هزار تومان است، گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم برنج هندی بین ۲۶ تا ۳۶ هزار تومان و برنج پاکستانی بین ۲۴ تا ۳۸ هزار تومان است.

حسنی با بیان اینکه سود عمده‌فروشی روی هر کیلوگرم برنج ۳ درصد و برای خرده‌فروشی‌ها نهایتاً ۱۲ درصد است، بیان کرد: در بخش عمده‌فروشی برنج درجه یک شمال کشور (ایرانی) با قیمت ۱۱۳ هزار تومان به فروش می‌رسد.

وی تصریح کرد: اکنون قیمت برنج ایرانی از پرمحصول تا درجه یک در بازار بین ۷۰ تا ۱۱۰ هزار تومان است.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.