کد خبر : 1902 / /
/

فیلم پشت صحنه سکانس جن گیری سریال احضار لورفت

سریال احضار در ماه رمضان به روی آنتن سیما می‌رود. در ادامه ساعت پخش و تکرار سریال احضار در ماه رمضان ۱۴۰۰ را با هم می‌خوانیم.

فیلم پشت صحنه سکانس جن گیری سریال احضار لورفت

سریال احضار  به مناسبت ماه مبارک رمضان ساخته شد.سریال احضار داستانی ماورایی دارد اما ژانر ترسناک نیست. سریال احضار هر شب به آنتن شبکه یک سیما می‌رود. سریال احضار به کارگردانی بهروز افخمی ساخته شده است. بازیگران سریال احضار آرش مجیدی، رضا توکلی، نسرین نکیسا، مرتضی کاظمی، آدرینا صادقی، مینو آذرمگین، نازنین هاشمی، دینا هاشمی و میلاد میرزایی هستند.

خلاصه داستان سریال احضار

سریال احضار

سریال احضار که به مناسبت ماه رمضان ۱۴۰۰ ساخته شده است از روز چهارشنبه هر شب به روز آنتن شبکه یک سیما می‌رود. سریال احضار به کارگردانی بهروز افخمی ساخته شده است و در ۷ روز هفته حتی پنجشنبه و جمعه نیز پخش خواهد شد.

سریال احضار به کارگردانی بهروز افخمی برای پخش در ایام ماه رمضان ۱۴۰۰ انتخاب شده است. سریالی که دارای قصه‌ای نسبتا ترسناک است و یک سریال متفاوت است.

سریال احضار به کارگردانی آقای علیرضا افخمی این شب‌ها برای ماه مبارک رمضان آماده پخش از شبکه اول سیما میباشد این مجموعه که درباره گروهی از دوستان خانم بوده که تصمیم میگیرند به شمال کشور بروند، ولی در انجا حسادت یکی از آن‌ها باعث میشود سرنوشت پر فراز و نشیبی را تجربه کند.

ساعت پخش سریال احضار

این سریال از روز چهارشنبه ۲۵ فروردین ماه همزمان با شروع ماه رمضان هر شب ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه یک پخش میگردد. این سریال روز‌های پنجشنبه و جمعه هم نیز پخش میگردد.

تکرار سریال احضار چه ساعتی پخش می‌شود؟

تکرار این سریال در سه نوبت ساعت ۱:۵۵ بامداد / ۸:۲۵ صبح / و ۱۵:۱۰ ظهر پخش می‌شود

سریال احضار چند قسمت است؟

این سریال دارای سی قسمت می‌باشد و پخش آن تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.

بازیگران سریال احضار

آرش مجیدی، رضا توکلی، نسرین نکیسا، مرتضی کاظمی، آدرینا صادقی، مینو آذرمگین، نازنین هاشمی، دینا هاشمی و میلاد میرزایی بازی دارند و به گروه بازیگران افسانه چهره‌آزاد، على دهکردى، خیام وقار کاشانى، درسا بختیار، غزال نظر و صالح میرزاآقایى بازیگران این سریال هستند.

احضار به کارگردانی علیرضا افخمی و تهیه‌کنندگی محمودرضا تخشید برای ماه مبارک رمضان ۱۴۰۰ در مرکز سیمافیلم تهیه و تولید می‌شود.

تعدادی از عواملی که در این سریال همکاری دارند، عبارتند از مدیر تصویربرداری: علیرضا رنجبران، دستیار اول کارگردان: اکبر نصیری جوزانی، برنامه‌ریز: مهدی آقایی، طراح چهره‌پردازی: مجید اسکندری، طراح صحنه: محسن شریفی، طراح لباس: مژگان عیوضی، صدابردار: فرشید احمدی، تدوین: افسانه افخمی، منشی صحنه: آرزو نیکپور، مدیر تولید: فرهاد کی‌نژاد، جلوه‌های ویژه و اصلاح رنگ: امیر، ولی خانی، عکاس و پشت صحنه: پریسا افخمی، طراح بدلکاری: کیوان رضایی، مدیر تدارکات: اکبر مهری، جانشین تولید: پرویز کاظم‌لو.

سریال احضار چند سالی است که در میانِ سریال‌های ماه رمضانی جای خالی مجموعه ماورایی خالی است؛ حال علیرضا افخمی بعد از سال‌ها غیبت با موضوع نقد عرفان‌های کاذب به تلویزیون برگشته است، اما این بازگشت با سر و صدا‌هایی همراه بوده که طرح این دست موضوعات همیشه چالش‌برانگیز و دارای حواشی است. اوج‌گیری ساخت سریال‌های ماورایی در میانه دهه ۱۳۸۰ بود و سردمدار ساخت این سریال‌ها "علیرضا افخمی" بود که با ساخت سریال‌های «او یک فرشته بود» و «پنج کیلومتر تا بهشت» جدال میان باور‌های دینی و نیرو‌های شیطانی را ایجاد کرد.

همیشه هم طرح این دست موضوعات چالش‌هایی را به همراه داشته، هرچند که در میان دینداران، تردیدی در واقعی بودن روح و وجود شیطان وجود نداشته و ندارد، اما دوری از ساخت این دست آثار باعث رشد قارچ‌گونه عرفان‌های کاذب شده و عواقب غیرقابل جبرانی را در خانواده‌ها و به تبع آن در جامعه ایجاد می‌کند و ضرورت پرداخت درستِ به این باور‌های اعتقادی را در رسانه ملی دوچندان می‌کند. نبود آگاهی‌بخشی به مخاطبان در رسانه ملّی باعث ایجاد افرادی مانند "طاهری" و حلقه عرفان‌های کاذب شد که منجر به انحرافات وحشتناکی در بخشی از جامعه شد.

انگیزه کارگردان سریال احضار

علیرضا افخمی کارگردان سریال‌های مختلفی است. او تبحر خود را در روایت جدال باور‌های دینی با نیرو‌های شیطانی به اثبات رسانده است. او امسال با ساخت مجموعه تلویزیونی "احضار" نگاه دیگری به مسائل روز جامعه و جدال باور‌های دینی و نیرو‌های شیطانی دارد. "احضار" ساخته جدید او بر نقد عرفان‌های کاذب و تأثیرات این باور‌های غلط بر زندگی افراد خانواده و در نهایت جامعه استوار است. اگر نگاهی به سریال پر مخاطب "او یک فرشته بود" داشته باشیم خواهیم دید افخمی از ساده‌ترین داستان‌ها پیچیده‌ترین موقعیت‌های اجتماعی را خلق می‌کند.

سریال "او یک فرشته بود" به لحاظ ساختار داستانی بر دو محور اصلی عناصر، شخصیت‌ها و روابط متافیزیکی و همچنین باور و اعتقاد مذهبی استوار بود که این دو محور در نتیجه ارتباط مستقیم‌شان در بستر روایت داستان وارد حیطه معناشناختی می‌شد و مفاهیم مربوط به محتوا را شکل داده و کامل می‌کرد. داستان سریال "او یک فرشته بود" کاملاً ساده بود. بهزاد طاهری به طور تصادفی با دختری به نام فرشته برمی‌خورد و برای کمک، او را به خانه‌اش برد.

حضور یک دختر غریبه که رفتار‌های عجیب و غریبی دارد، باعث برهم خوردن آرامش خانواده می‌شود و این عدم تعادل که فرشته باعث به وجود آمدن آن است تا مرز فروپاشی خانواده و فرد پیش می‌رود. بهزاد طاهری به عنوان انسانی مؤمن و نمونه در رأس قصه قرار دارد. افخمی با گنجاندن موقعیت‌های رمزآلود و مختصری که برخلاف جریان طبیعی داستان در مورد ورود غریبه به خانواده بهزاد طاهری قصه را پیش می‌برد و همچنین تکیه بر تاثیر نقش فرشته که تماشاگر مدام تمایل به شناخت او دارد، می‌خواهد کنجکاوی تماشاگر را نسبت به موضوع برانگیزد. این میل مخاطب به شناخت فرشته و پرداخت نشانه‌های عجیب و غریب در مورد او باعث می‌شود نوعی تعلیق لذت‌بخش، ناشی از میل مخاطب به کشف ناشناخته‌ها در داستان به وجود بیاید و داستان را به خوبی دنبال کند.

افخمی با ورود دختری جوان مناسبات مشروع خانواده بهزاد را با حضور مشکوک و گرایش شدیدش به ایجاد ارتباط با او بر هم می‌زند. حالا جدالی میان خیر و شر در داستان درمیگیرد که از دو نیروی قوی برای شرکت دادن مخاطب در روایت برخوردار است. تماشاگر هم از طرفی به خاطر وجود مناسبات متافیزیکی دچار هراس می‌شود.

افخمی با ساخت سریال‌های "او یک فرشته بود" و در ادامه سریال "پنج کیلومتر تا بهشت" نشان داد که توانمندی خاصی در ارائه درست جدال میان خیر و شر و مباحث ماورایی دارد. او در سریال "پنج کیلومتر تا بهشت" هم قصه‌ای را روایت کرد که در آن برهه از زمان کار دیده شد و حواشی در پی داشت، اما در هر صورت او توانمندی خاصی در ارائه قصه‌های ماورایی دارد و این بار به سراغ عرفان‌های کاذب و نقد آن رفته است.

آن‌طور که از تیزر و لوگوی سریال "احضار" برداشت می‌شود با سریالی خنثی روبرو نیستیم و قصد دارد حرف‌های مهمی درباره عرفان‌های کاذب و جلسات احضار روح بزند؛ موضوعی که شاید دغدغه بسیاری از مخاطبان باشد تا سریالی تماشا کنند که علاوه بر سرگرمی، آگاهی‌بخش هم باشد و مخاطب را به فکر وادارد.

سریال "احضار" محصول جدید سیمافیلم است و شب‌های ماه مبارک رمضان قرار است ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه یک سیما پخش شود.

copied
ارسال نظر

خبرگزاری نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند. لطفا از نوشتن نظرات خود به لاتین (فینگیلیش ) خودداری نمایید توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت و منفی استفاده کنید.